Monday, May 14, 2012

14 Μαΐου 2012 AA Michael


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο Ανελθών Άγγελός σας




Με βαθιά αγάπη, τώρα, θα ήθελα να σας εκφράσω την ενέργειά μου, είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έρχομαι σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα που θα σας βοηθήσει και γενικότερα να βοηθήσει τη διαδικασία της Ανάληψης σας, επιτρέποντας να πραγματοποιήσετε μια ορισμένη προετοιμασία.

Έχετε μια ομάδα οδηγών που κινούνται μαζί σας καθώς υπάρχετε στη Γη, παραμένοντας συνεχώς συνδεδεμένοι με την ενέργεια σας και τη συνείδησή σας. Μέσα από αυτή την ομάδα έχετε μια σειρά από Αγγέλους που σας καθοδηγούν και σας υποστηρίζουν. Κάθε αγγελικό πλάσμα κατέχει ιδιότητες από την ψυχή του Δημιουργού που επιθυμεί και έχει σκοπό να τις μοιραστεί μαζί σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να υιοθετήσετε και να ενεργοποιήσετε από μέσα σας την ίδια την ενέργεια σας. Είναι συχνά μια θαυμάσια διαδικασία να κατανοήσετε την ποιότητα που κάθε άγγελος έχει συνδεθεί με εσάς σε αυτή τη ζωή, για να σας προσφέρει μια εστίαση στην πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορείτε να αφιερώσετε τον εαυτό σας για να μάθετε αυτές τις ιδιότητες και τις ιδιότητες και να τις ενσωματώσετε όπως το κάνει ο άγγελός σας. Συχνά η ομάδα αυτών των οδηγών ταξιδεύει μαζί σας σε όλες τις ζωές σας επάνω στη Γη, αν και μερικοί μπορούν να προχωρήσουν σε ψηλότερα επίπεδα σε ορισμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλοι ελαφρώς αποσύρονται. Ουσιαστικά η ομάδα αυτή των οδηγών παραμένει η ίδια, ακόμα κι αν αντιληφθεί την εξέλιξη σας μέχρι να αλλάξετε τους οδηγούς σας. Παραμένει πάντα μαζί σας, μόνο που μερικές φορές αναλαμβάνουν μικρότερο ρόλο στη πραγματικότητά σας και το πνευματικό σας μονοπάτι.

14 Μαΐου 2012 Melchizedek


Μελχισεδεκ: Η διαδικασία της Ανάληψης εξελίσσεται γρήγορα






Αγαπητοί μου,

Σήμερα σας πλησιάζουμε με μεγάλη χαρά, γιατί έχουμε δει να συμβαίνουν αυτή τι στιγμή τεράστιες αλλαγές. Πρώτα απ 'όλα, η απομάκρυνση της σκοτεινής Ελίτ, που πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με το σχέδιο, και στη συνέχεια οι δημόσιες ανακοινώσεις για τις εν λόγω συλλήψεις που είναι οι ίδιοι που εμφανίζονται εδώ κι εκεί στο διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι, που όλοι σας πριν από λίγο καιρό είχατε οραματιστεί. Από "το να σκέφτεστε αυτό " μέχρι "να εκδηλωθεί αυτό” δεν είναι τόσο μακριά το ένα από το άλλο, τα αποτελέσματα που επίκεινται θα είναι πολύ σύντομα. Τελικά το σχέδιο ολοκληρώνεται Αγαπητοί Αδελφοί μας, και γι 'αυτό είμαστε ευχαριστημένοι.

Sunday, May 13, 2012

13 Μαΐου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Σας παρουσιάζουμε και πάλι τα όνειρά σας




Τώρα θα μιλήσουμε για τις ικανότητες που θα αποκτήσετε και οι οποίες θα σας επιτρέψουν να ζήσετε με ευτυχία και μακροζωία. Πριν από λίγο καιρό οι επιστήμονες ανακάλυψαν το DNA σας. Μέσα στις αναμνήσεις σας, ανακάλυψαν κωδικοποιήσεις που ισχυρίστηκαν ότι ελέγχονται τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των σωμάτων σας. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος του DNA σας, διακήρυξαν ότι είναι σκουπίδια. Οτιδήποτε από το DNA σας προκαλεί εσάς θεωρήθηκε ως μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Λυπόμαστε γι 'αυτό. Είναι το DNA σας.

Sunday, May 6, 2012

6 Μαΐου, 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αγαπημένες μας καρδιές, Το παιχνίδι καθορίζει τον αγώνα




Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στην εποχή του Υδροχόου. Καλώς ήλθατε στη νέα ζωή σας. Τώρα που εισήλθατε βαθιά στις καρδιές και τις ψυχές σας, γίνατε οι άρχοντες του πλανήτη σας. Ξέρετε η Γη ίσως να μην ήταν εδώ τώρα. Όπως ίσχυε το σχέδιο, θα είχατε δει το τέλος της. Το αλλάξατε όμως τώρα πριν από λίγο καιρό.

Τώρα που είστε εδώ, παρακολουθούμε με θαυμασμό για να δούμε τι άλλο θα κάνετε. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, και κάθε μέρα προσθέτετε περισσότερες. Τι θα επιλέγατε; Βρίσκεστε τώρα σε μια περίοδο που θα είναι λίγο ανώμαλη, καθώς ο υπέροχος πλανήτης σας εγκαθίσταται στη νέα του πορεία. Τον επόμενο μήνα θα δείτε μια συνεχή σειρά από κρίσιμες ευθυγραμμίσεις που θα σας βοηθήσουν στην δημιουργία της νέας σας ζωής. Εμφανή αποδεικτικά στοιχεία θα επιβεβαιώσουν στον καθένα σας την αφύπνισή του.

Saturday, May 5, 2012

5 Μαΐου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Βρείτε την ειρήνη και την αγάπη στις καρδιές σας




Έφθασε η ημέρα που περιμένατε. Η ώρα της αφύπνισής σας είναι εδώ. Παρακαλούμε, αγαπημένοι μας, μην περιμένετε αυτή τι στιγμή για να πείτε το έγινε. Αν και πολλοί το έχουν βιώσει αυτό, αλλά δεν είστε λιγότερο ανοικτοί εσείς αν δεν το βιώσετε.

Σήμερα, η ενότητα των προσπαθειών σας θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτόν τον πλανήτη και στις δυνατότητες που θα διαρκέσουν πάρα πολλά χρόνια να εξερευνήσετε. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος από την αλλαγή που δημιουργείτε σήμερα, αυτό θα γίνει εμφανές σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την αναζήτηση.

Όλα αυτά γίνονται με την άνευ όρων αγάπη και συγχώρεση. Μην τρέφετε κακία εναντίον οποιουδήποτε. Μην εισάγετε αυτή τη φορά την πρόθεση σας να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσετε. Κρατήστε την ενέργεια αυτής της νύχτας σε ύψιστο βαθμό από ότι έχετε ποτέ βιώσει.

Friday, May 4, 2012

4 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αλλάζοντας τον εαυτόν σας, αλλάζετε τα πάντα




Το μήνυμά μας σήμερα είναι σχετικό με το θέμα της αγάπης. Η ανιδιοτελής αγάπη είναι η ουσία της δύναμης που τροφοδοτεί το σύμπαν. Παίρνει πλήθος μορφών, αλλά αποτελεί τη βάση όλης της ζωής. Εκδηλώνεται ως ήχος, ως φως, και ως ενέργεια όλων των τύπων. Αν τα αφουγκραστείτε, η πιο αγνή ουσία τους είναι η αγάπη. Αν τα δείτε, η πιο αγνή ουσία τους είναι η αγάπη. Όλα είναι ζωντανά. Όλα είναι συνειδητά. Όλα είναι αγάπη.

Thursday, May 3, 2012

3 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Μια καρδιά, ένα μυαλό, και μια πρόθεση




Όσο πλησιάζουμε προς το άνοιγμα των ισχυρών πυλών με αυτό το νέο μήνα, θέλουμε να παροτρύνουμε όλους σας να αρχίσουν να εστιάζονται στις προθέσεις τους για αυτήν την ευκαιρία. Αρχίστε τώρα να αποκτάτε μια σαφή ιδέα το που θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας, αν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε από τις ομάδες διαλογισμού για την πέμπτη και την έκτη του μηνός.

Αφήστε οτιδήποτε ακόμα σας ενοχλεί, και να βρείτε μέσα σας την αγάπη και την συγχώρεση που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας και ότι σας αγγίζει. Σας έχουμε πει πολλές φορές να πάρετε πίσω τη δύναμή σας. Αυτή, αγαπητοί μας φίλοι, είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Δεν υπάρχει ισχυρότερη δύναμη σε όλη τη δημιουργία από την άνευ όρων αγάπη. Αλλά η δυσκολία εδώ είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικά άνευ όρων. Παρακαλούμε να αναλογιστείτε το γεγονός ότι για να συγχωρήσετε μια πράξη δεν είναι να την παραβλέψετε. Αρχικά, δεν μπορείτε να καταλαβαίνετε το σύνολο της κατάστασης ή των αιτίων που εμπλέκονται. Αλλά εκτός από αυτό, η συγχώρεση σας θα απελευθερώσει τον άλλο, αλλά και τον εαυτό σας από το μοτίβο που εμπλέκεστε. Κανείς δεν θα αποφύγει εκ των προτέρων, τις συνέπειες της οποιασδήποτε δράσης, αλλά μην ανησυχείτε γιʼ αυτό.

Wednesday, May 2, 2012

2 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε τώρα




Σήμερα θα μιλήσουμε για τα μηνύματα που λαμβάνετε σχετικά με τις ενέργειες αυτού του μήνα. Είναι προφανές ότι ο ήχος όλων των μηνυμάτων έχουν φθάσει σε ένα σημείο καμπής. Εάν συσχετίσετε αυτό με τις σύντομες πραγματικές ειδήσεις που θα λάβετε από τα μέσα ενημέρωσης, θα αντιληφθείτε αυτή την αρχή της αλλαγής της πραγματικότητας

Έχουμε ήδη συζητήσει αυτά τα πράγματα μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε τη σύγκλιση ευθυγράμμισης των διαφόρων Γαλαξιακών με διάφορες εκδηλώσεις που σκοπεύετε να αξιοποιήσετε και που θα σας ωθήσουν στο επιθυμητό μέλλον σας. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από τις προσευχές και τους διαλογισμούς σας. Δεν έχετε κανένα πραγματικό πρότυπο μέτρησης να προβλέψετε τις συναντήσεις της ερχόμενης ημέρας της Πανσέληνου. Θα σας πούμε ότι αυτό γίνεται όλο και μεγαλύτερο από ό, τι έχετε ονειρευτεί ποτέ. Τώρα, Αγαπημένοι μας φίλοι, θα ακούσετε λίγο για την επικείμενη εκδήλωση. Αυτό είναι το γεγονός.

Έχετε φτάσει στην κορυφή του ενός μεγάλου και δύσκολου αγώνα. Για λίγο τώρα, θα έχετε επαφή με την άκρη της κατάβασης της βαθμίδας. Πιαστείτε και εκτοξευθείτε και τώρα παρακολουθείστε την εξαπόλυση της βολίδας να πέφτει κάτω παίρνοντας βιαστικές στροφές. Αυτή είναι μια ωραία εικόνα, αν εξαιρέσουμε στην περίπτωση της πτώσης, θα είναι πραγματικά το υψηλότερο σημείο που έχετε βιώσει ποτέ. Οι προσδοκίες σας από αυτό το γεγονός θα είναι μεγάλες. Θα σας εξηγήσω τώρα, κάτι που δεν έχετε καμία ιδέα για το πόσο μεγάλη θα είναι.

Tuesday, May 1, 2012

1 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ξεκινάμε με Ένταση




Σήμερα θα μιλήσουμε για τη συχνότητα της αγάπης και του φωτός που χτίζετε γύρω σας. Θα είμαι ιδιαίτερα επεξηγηματικός για να συζητήσουμε αυτό που είμαι, έτσι δεν είναι; Είμαι ο άγγελος της αγάπης.

Αυτές οι συχνότητες έχουν δημιουργηθεί γύρω σας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η ένταση της συχνότητας συνεχίζεται να δημιουργείται καθώς περισσότερες νότες προστίθενται στη συμφωνική, όπως έπρεπε. Όλο και περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να αφυπνίζεστε, αυξάνοντας τις συχνότητες έλξης στον πλανήτη σας.

Χρησιμοποιούμε τη λέξη συχνότητα σήμερα, γιατί θέλουμε να γίνει διάκριση μεταξύ των διακυμάνσεων της ενέργειας. Οι συχνότητες είναι οι νότες της μουσικής από την ενέργεια. Οι συχνότητες ανυψώνονται από τη μουσική που παίζει γύρω σας. Βρισκόμαστε στο θάλαμο και σιγά-σιγά δυναμώνουμε την ένταση. Πώς σας φαίνεται αυτή η εικόνα, πώς έχετε αρχίσει να αισθάνεστε;

1 Μαΐου Kelley Rosano


Η Πανσέληνος στο Σκορπιό. Η Εποχή της Αλήθειας




Η Πανσέληνος 5 – 6 Μαΐου στο Σκορπιό τονίζει την ανάγκη να σκάψουμε βαθιά και να αναλύσουμε τις πεποιθήσεις μας γύρω από τα χρήματα, την ασφάλεια και το σκοπό της ζωής. Αυτή είναι η δεύτερη από τις πέντε υπέροχες πανσέληνους φέτος. Ο ήλιος στον Ταύρο σημαίνει ότι είμαστε όλοι μέρος του κύκλου της ζωής. Κάθε ψυχή έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει. Είστε το δώρο.

♦ Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας;

♦ Ποιό είναι το ταλέντο και οι ικανότητές σας;

♦ Υπάρχεις για να ζεις, ή δημιουργείς μια ζωή;

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation