Saturday, September 29, 2012

29 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα είμαστε εκεί μαζί σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Η σημερινή μας συζήτηση θα αρχίσει, ζητώντας για άλλη μια φορά να μπορέσετε να παρατηρήσετε την έντονη ανάκαμψη στον τομέα της ενέργειας που φέρνει η πανσέληνος. Ίσως να αισθανθείτε διαφορετικές αλλαγές στις αντιδράσεις από τα γεγονότα γύρω σας. Όταν σας ζητηθεί να μιλήσετε ή να ενεργήσετε για την αλλαγή, να θυμάστε να συνδυάζετε τα συναισθήματά σας με την επιθυμία της άνευ όρων αγάπης σας. Δεν είστε ίσως προσωπικά εξοικειωμένοι στην παρόρμηση να κάνετε κάτι που να είναι νέο. Θα είναι πάντα καλύτερα να αρχίσετε από το κέντρο της καρδιάς σας και να προχωρήσετε να λειτουργείτε όπως ο εαυτός σας γνωρίζει το ανώτερο όραμά σας. Με αυτόν τον τρόπο να σταματάτε και να ρωτάτε τον εαυτό σας, «Το είπα σωστά αυτό;» Και αυτό να λέγεται με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Wednesday, September 26, 2012

26 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Κρατήστε τα όλα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας στην αγάπη και το φως»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αφιερώσουμε μια συζήτηση για να κατανοήσετε την ενότητα. Αυτό που θα συζητήσουμε δεν είναι νέο σε εσάς, αλλά, εκτός από την διάνοιά σας, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στη συνείδησή σας.

Tuesday, September 25, 2012

25 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Είστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι με την Ολότητά σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Η εξέλιξη συνεχίζεται. Η ισημερία έχει περάσει και ακόμα δεν αισθάνεστε τις λήψεις του περιορισμού και τις αλλαγές στα πεδία της ενέργειας σας. Δεν θα υπάρξει σχεδόν καμία ανάπαυλα για σας τώρα, εκτός από τα σύντομα διαστήματα μεταξύ των κυμάτων. Το «σερφάρισμα» θα συνεχίσει να δημιουργείται. Θα υπάρξουν ακόμα αρκετά πολύ μεγάλα «τεράστια» κύματα που θα φθάσουν σ’ εσάς από τώρα μέχρι και το τέλος του έτους.

Saturday, September 22, 2012

22 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


"Είναι αρκετό Μόνο να Ανοιγοκλείσετε τα Μάτια σας και Φθάσατε"

Σήμερα είναι η ημέρα της ισημερίας σας. Εμείς δεν θα την ονομάσουμε φθινοπωρινή ή εαρινή καθώς κάτι τέτοιο θα εξαπατήσει όσους ζουν στο μισό του πλανήτη σας. Όποια και να είναι για εσάς ελπίζουμε ότι απολαμβάνετε την ημέρα αυτή με καλή υγεία και καλή διάθεση.

Friday, September 21, 2012

21 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Αποσπάστε εφεδρικά τον εαυτόν σας σε αυτό το σημείο από τους παιδότοπους εκφοβισμού»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Σήμερα ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την επικείμενη ισημερία. "Ω, όχι!", Σκέφτεται το κανάλι μας. "Πρόκειται να πάρουμε το φως και την ουσία της ενέργειας και πάλι." OK. Εμείς θα το μοιραστούμε αυτό μαζί σας ... αφού επισημάνουμε ότι όχι μόνο θα την παραλάβετε ισχυρότερη από ποτέ, αλλά θα υπάρξουν και ανεπαίσθητες αλλαγές καθώς κινείστε σε αυτό το τελευταίο τρίμηνο του ηλιακού σας έτους, αλλά και σε νέες ικανότητες για να διατηρήσετε υψηλότερες και υψηλότερες ποσότητες και συχνότητες. Επίσης, δεν χρειάζεται να σας επισημάνουμε ότι η τρέλα φαινομενικά να γίνει μεταδοτική σε όλους γύρω σας.

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation