Tuesday, October 30, 2012

30 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Η Αρχή των Πάντων είναι Μέσα σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Καθώς παρακολουθείτε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, εύκολα θα μπορούσαν να σας μετακινήσουν από το κέντρο της αποφασιστικότητά σας. Σας συγχαίρουμε όλους σας. Αν διαβάζετε αυτό, είτε δεν έχετε επηρεαστεί ή ξέρετε καλά πώς να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Sunday, October 28, 2012

28 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«H Αγάπη θα Ανταποκριθεί στην Αγάπη»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Το θέμα μας σήμερα είναι η συνεχής συνειδησιακή σας εξέλιξη. Βλέπουμε τα νέα επίπεδα του φωτός και της κατανόησης να επιτυγχάνονται κάθε μέρα τώρα. Η πρόοδός σας χτίζετε επάνω στον εαυτό της αρκετά εντυπωσιακά. Δεν υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός στην αύξηση της ποσότητας και της συχνότητας του φωτός που στέλνεται στον πλανήτη σας καθώς ακόμα συμβαδίζουν η πρόσληψη και η ένταξή σας.

Friday, October 26, 2012

26 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Όλα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στον καθένα σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Χαιρετώ τους αγαπητούς μου φίλους. Ας αρχίσουμε τη συζήτηση που αφορά το θέμα της επικοινωνίας. Ενώ βρίσκεστε σε μια τόσο μειονεκτική θέση ταυτόχρονα έχετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα να επικοινωνείτε μαζί μας. Από τη μία πλευρά δεν έχετε καμία υλική πηγή να σας αποδείξει και να σας πει, "από που προέρχεται αυτή η πληροφορία". Από την άλλη, μαθαίνετε την αληθινή πηγή όλων των ιδεών και εννοιών, καθώς επίσης και το πώς να την αξιοποιείτε το άπειρο πεδίο της γνώσης και της σοφίας που είναι διαθέσιμο σε όλους εσάς.

Wednesday, October 24, 2012

24 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Παρακαλούμε μάθετε να έχετε τόσο μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο εαυτό σας όπως και εμείς».

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Καλημέρα αγαπητοί μας φίλοι. Χαιρόμαστε πολύ όταν ο καθένας από εσάς μας προσεγγίζει και συνδέετε μαζί μας. Ίσως από σήμερα και κάθε μέρα να γίνεστε πιο χαρούμενοι.

Όπως σας έχουμε πει αρκετές φορές μέχρι σήμερα ότι βιώνετε συνεχώς μια αυξανόμενη μορφή ενίσχυσης των ενεργειών. Οι πιο κατάλληλες λέξεις για να σας το περιγράψουμε αυτό, κατά την άποψη μας, θα ήταν η άνευ όρων αγάπη. Από την τρισδιάστατη προοπτική σας μπορεί να θεωρηθεί ως ηλιακές εκλάμψεις, φως φωτονίου, καθώς επίσης και με άλλους όρους.

Monday, October 22, 2012

22 Οκτωβρίου 2012 Ron Head




«Να είστε μέσα στην ειρήνη. Να αγαπάτε. Να είστε η αληθινή σας δύναμη που έχει επικεντρωθεί στον εαυτόν σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Σήμερα θα μιλήσουμε για το τι μπορείτε να περιμένετε από τώρα έως το άνοιγμα της επόμενης πύλης. Κατ 'αρχάς, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την τόσο επιτυχημένη χθεσινή παγκόσμια συμμετοχή σας της πρόθεσής σας για την ειρήνη και την ελευθερία. Κάθε φορά τώρα που κάνετε αυτά τα πράγματα, το φως που εκπέμπεται είναι πάρα πολύ ισχυρότερο από ότι ήταν πριν. Ενεργήσατε καλά και πραγματικά σπρώξατε την τεράστια χιονόμπαλα κάτω από το λόφο. Αυτό το παράξενο συναίσθημα που προσπαθείτε να εντοπίσετε είναι η ειρήνη, να είστε χαρούμενοι για την καλή δουλειά που κάνατε. Σημειώστε το αυτό καλά. Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτό.

Saturday, October 20, 2012

20 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Δεν έχετε ιδέα πόσο ισχυρές υπάρξεις είστε»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Σήμερα σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο παράθυρο ευκαιρίας. Αύριο οι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν να διαλογιστούν και να οραματιστούν την μετακίνηση της ανθρωπότητας και της πανέμορφης Γης σας προς την Νέα Γη της ελευθερίας και της ευημερίας. Αφιερώστε αυτή την ημέρα για το σκοπό αυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτή την εκδήλωση.

Αυτό που σας προτρέπουμε να κάνετε, είναι να κατανοήσετε ότι πρέπει να πάρετε το μέλλον σας στα δικά σας πνευματικά χέρια όπως αυτό ήταν. Όλα τα θέματα που συζητούμε για πολύ καιρό και τα οποία ονειρεύεστε επίσης για καιρό, θα πρέπει να εκδηλωθούν από εσάς αγαπητοί μου.

Wednesday, October 17, 2012

17 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Κουράγιο, η Νέα Ζωή σας είναι στο Χέρι σας».

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Ερχόμαστε αυτή τη μέρα με περαιτέρω ενθαρρυντικά λόγια για κάθε άτομο που διαβάζει ή ακούει αυτό το μήνυμα. Όπου κι αν βρίσκεστε κάθε φορά που λαμβάνετε τα μηνύματά μας, να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας αυτή τη στιγμή και κάθε στιγμή.

Σε ορισμένα μέρη η πνευματική κατανόηση γι’ αυτά που λέμε τώρα δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, παρότι έχετε στην κατοχή σας την εγγενή γνώση των προγόνων. Ως εκ τούτου, ξέρετε στην καρδιά σας ότι εσείς και εγώ είμαστε μια συνείδηση, εσείς και κάθε οντότητα σε αυτό το σύμπαν και σε όλα τα άλλα.

Monday, October 15, 2012

15 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


“Για άλλη μια φορά σας θυμίζουμε, ότι ο κόσμος είναι η δική σας αντανάκλαση, όχι το αντίστροφο”

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Την ημέρα αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από αυτούς που έχουν ενταχθεί στις συζητήσεις για τη σελίδα μας στο Facebook. Αυτό που συμβαίνει τώρα, και που μάλλον θα επεκταθεί, είναι ένας τρόπος για όλους να μοιραστείτε τη σοφία που έχει εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της ανόδου αυτής της περιόδου.

Saturday, October 13, 2012

13η Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Δεν Ήρθατε Εδώ για να Υποφέρετε»

Μιχαήλ



Καλημέρα σας, αγαπητοί φίλοι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει δραματικά τις τελευταίες ημέρες ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων και στην ανάκληση της συνειδητότητας των ονείρων σας. Αυτό θα συνεχιστεί όσο εσείς του δίνετε προτεραιότητα. Συγχαρητήρια.

Monday, October 8, 2012

8 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Στεκόμαστε στην Πύλη της Καρδιάς σας Περιμένοντας να σας Καλωσορίσουμε»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Σήμερα αισθανόμαστε ότι πρέπει ενδεδειγμένα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να δεχτείτε και να ενσωματώσετε τις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που έχουν πρόσφατα αποσταλεί στα ενεργειακά σας σώματα και, επίσης, μέσα στα κύτταρά σας.

Friday, October 5, 2012

5 Οκτωβρίου 2012 Ron Head



“Υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ μας”.


Αρχάγγελος Μιχαήλ



Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επισημάνουμε τη δημιουργία της ενεργειακής πύλης της 10ης Οκτωβρίου.

Εκείνοι από εσάς που είστε ευαισθητοποιημένοι θα το γνωρίζετε ήδη αυτό. Καθώς υπάρχουν πολλοί ακόμη που επιμένουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Μας καταπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη που εξακολουθούν να αρνούνται, όταν συμβαίνουν τόσα πολλά που τους επιβεβαιώνουν αυτά που σας λέμε. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε εκείνους που είναι περιορισμένοι στις παλιές αντιλήψεις, αυτό θα συνεχιστεί να είναι έτσι για αρκετό καιρό ακόμη.

Monday, October 1, 2012

1 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Αν πραγματικά θέλετε την αλλαγή, πρέπει να είστε πρόθυμοι να βιώσετε τις νέες καταστάσεις»

Αρχάγγελος Μιχαήλ .


Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Ελπίζουμε να απολαύσατε την πανσέληνο και όλες τις ενέργειες που σας έχει φέρει. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς τώρα βλέπετε να εκδηλώνονται στη ζωή σας καταστάσεις που σας έχουμε υποσχεθεί. Κάποιοι ξύπνησαν σήμερα να διαπιστώσουν ότι οι καταστάσεις έχουν αρχίσει πραγματικά να απογειώνονται για αυτούς.

Απελευθερωθείτε από τις ανέσεις της ζωής σας και να είστε πρόθυμοι να «πάτε με τη ροή», όπως λέτε, αν πραγματικά επιθυμείτε να έχετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Αν θέλετε πραγματικά την αλλαγή, πρέπει να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τις νέες καταστάσεις. Απλά θυμηθείτε να παραμένετε στο χώρο της καρδιάς σας, για να οδηγηθείτε σε ό,τι καλύτερο για εσάς, όπως σας έχουμε υποσχεθεί, όμως δεν μπορείτε να φθάσετε στο άγνωστο, ενώ παραμένετε προσδεμένοι στην ασφάλεια του γνωστού.

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation