Saturday, December 29, 2012

27 Δεκεμβρίου, 2012 - Ron Had


«Αυτό το πάρτι είναι σε εξέλιξη, αγαπημένοι μου»


Αρχάγγελος Μιχαήλ



Καλώς ήλθατε, αγαπητοί μας φίλοι. Καλώς ήρθατε σε ένα κόσμο στον οποίο η γέννησής σας προχωρά τέλεια.

Ζητήσαμε από το διάμεσό μας να ανεβάσει τη φωτογραφία, που ελήφθη από έναν αγαπητό, αγαπημένοι μας, η οποία απεικονίζει ακριβώς αυτό που αισθάνθηκε αυτό το πρωί. Μπορεί ο καθένας σας να ανοίξετε αυτό το συναίσθημα.

Κάποιοι από εσάς πρόκειται τώρα να αρχίσουν να συνειδητοποιούν  τρόπους  με τους οποίους τα μέρη σας και οι προσπάθειές σας να συμβάλλουν στην αύξηση του συνόλου. Άλλοι είναι έτοιμοι να δουν τεράστιες νέες ευκαιρίες στους  εαυτούς τους. Ανεξάρτητα από το ποια από αυτές τις κατηγορίες θα βρείτε στον εαυτό σας, παρακαλώ αναγνωρίστε  ότι είστε ένα αναντικατάστατο μέρος αυτού που συμβαίνει Ναι, αυτό θα συμβεί χωρίς εσάς. Όχι, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι το ίδιο.
Εσείς, που διαβάζετε αυτό, ή ακούτε αυτό,  είναι αναντικατάστατο, και πάντα ήταν. Τίποτα από αυτό που σας έχει συμβεί δεν θα  χάσετε. Όλα όσα έχετε βιώσει, και όσα  ο καθένας από τους αδελφούς και τις αδελφές σας έχουν βιώσει, θα συμβάλουν στην τελειότητα του Ενός. Επειδή, πολυαγαπημένοι μας, γι 'αυτό είστε εδώ. Αυτή την ερώτηση έχετε στείλει  πάνω στους ουρανούς αμέτρητες φορές. ΓΙΑΤΙ; Αυτός είναι ο λόγος. Και τώρα  πλησιάζετε στον προορισμό στον οποίο από πάντα είχατε  δεσμευθεί.

Τώρα  πολλοί, πολλοί περισσότεροι από εσάς συναισθάνονται αυτό που  ήταν σε θέση να αισθανθούν λίγες μέρες πριν. Ίσως είστε ένας από αυτούς, αγαπητές καρδιές. Κοιτάξτε την παραπάνω εικόνα. Το αισθάνεστε αυτό; Αν όχι, σύντομα θα το αισθανθείτε.

Να είστε έτοιμοι τώρα να απαντήσετε στο ερώτημα, εν συντομία, εν συντομία γιατί σύντομα θα αρχίσετε να ακούτε, "Τι συμβαίνει;" Μην επιβαρύνετε τον ερωτώντα. Όπως έχουμε αναφέρει και πριν, μάλλον αρκετοί θα αλλάξουν  ή θα δείξουν  το ενδιαφέρον τους. Να θυμάστε πως στο παρελθόν  δεν σας άρεσαν οι  αυθαίρετες συμβουλές. Μην τις δίνετε. Δώστε την απάντηση που σας ζητήθηκε και αφήστε τη να εξεταστεί. Ο ερωτών είναι στο δρόμο και δεν θα ξεστρατίσει, όπως ακριβώς και εσείς δεν ξεστρατίσατε.

Αυτό το πάρτι είναι σε εξέλιξη, αγαπημένοι μας. Απολαύστε το στο έπακρο τα μέρη που έχετε προσδιορίσει από τις προσπάθειές σας για να παίξετε. Θα χορέψουμε δίπλα σας και θα σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που είναι δυνατόν. Απλά ζητήστε.

Οι αγαπημένες μας  σκέψεις  είναι μαζί σας κάθε στιγμή, όπως πάντα υπήρξαν. Μας ευχαριστεί ότι πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει να το αισθάνονται αυτό . Μια νέα χρονιά είναι έτοιμη να αρχίσει για σας. Θα μιλήσουμε πριν από εκείνη την ημέρα. Καλημέρα.



Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

Thursday, December 27, 2012

23 Δεκεμβρίου 2012


Αρχάγγελος Μιχαήλ

«Δεν είναι ακριβώς ένα δώρο που γνωρίζετε»


23 Δεκεμβρίου 2012


Ερχόμαστε για άλλη μια φορά να σας συγχαρούμε για το πέρασμα ενός άλλου σημαντικού δείκτη, το σημαντικότερο από ποτέ, ως πραγματικότητα. Πήγε εκπληκτικά καλά.

Ω ναι, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός από πολύ έκπληκτους ανθρώπους. Κάποιοι έμειναν έκπληκτοι από αυτό που συνέβη. Οι περισσότεροι έμειναν έκπληκτοι από αυτό που φαινόταν να μην έχει συμβεί. Τουλάχιστον οι  φόβοι που εκτιμήθηκαν από τους  προφήτες ως αφανισμός και κατήφεια ήταν λάθος, όπως σας είπαμε.

Είναι όπως προείπαμε, φίλοι μου.  Μας ακούσατε να λένε πολλές φορές ότι θα είναι  η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει ποτέ συμβεί  στην ενεργειακή σας ύπαρξή, σε αυτή τη Γη και σε όλα τα πλάσματα της. Κατανοήσατε αυτό, και όμως πράγματι  εσείς  κρατήσατε τις προσδοκίες του για πολύ περισσότερο. Ναι, πολλές φορές μιλήσαμε για πολύ περισσότερα, και σας λέμε τώρα, αυτά τα πράγματα έρχονται. Έρχονται γιατί τώρα είστε εξοπλισμένοι για να τα δείτε. Είστε σε θέση. Έχετε την δυνατότητα. Θα ανακαλύψετε ότι γνωρίζετε τον τρόπο. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εσάς να ανακαλύψετε τώρα  τους εαυτούς σας. Αλλά αυτό θα είναι διασκεδαστικό, δεν νομίζετε; Διασκέδαση και εντυπωσιασμός.

Τίποτα, δεν θα σας αφαιρέσει  αυτή την έκπληξη. Είναι όλη  η αρχαία γνώση. Αλλά από όλη αυτή την πολύ αρχαία γνώση που ήταν αδρανείς,  μόνο τα μισά  πιστεύατε.  Ακόμα  βλέπετε,  ακούτε και  αισθάνεστε  τα υπολείμματα της τρισδιάστατης σκέψης και των πεποιθήσεων. Ίσως να πάρει κάποιο λιγοστό χρόνο για να επιτρέψετε να ξεθωριάσουν,  και  να «δοκιμάσετε τα φτερά σας», όπως ήταν.

Σχεδόν όλοι αισθάνεστε, όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί, σαν κάτι καινούργιο στον εαυτό σας. Πολλοί περιγράφετε ο ένας στον άλλο με έκπληξη τις διαφορετικές εμπειρίες και τα συναισθήματά σας. Αυτό θα συνεχίζει να συμβαίνει, και θα είναι για αρκετό καιρό. Δεν είναι ακριβώς ένα δώρο που ξέρετε. Είστε ύπαρξη που πάντα είσαστε, μόνο με το περιτύλιγμα έχει αφαιρεθεί. Βρείτε αυτό. Ανασκάψτε το έξω. Εξετάστε αυτό. Παίξτε με αυτό. Τώρα έχετε όλη την αιωνιότητα που χρειάζεστε  να ξαναμάθετε  πώς να το χρησιμοποιήσετε. Καλή διασκέδαση.

Υπάρχουν ακόμα τεράστιες ποσότητες ενεργειακών αλλαγών  που ακολουθούν. Η 20/12  δεν είναι αρκετά πάνω.

Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλημέρα.


Κανάλι:  Ronald Head
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

Thursday, December 20, 2012

16 Δεκεμβρίου 2012


«Δεν έχετε αρχίσει να βλέπετε όλα αυτά που σας περιμένουν.»


Μιχαήλ

16  Δεκεμβρίου  2012


Πριν ξεκινήσουμε σήμερα, θα σας πούμε για όλα αυτά που υποφέρεται εξαιτίας της σύνδεσή τους με την απώλειά σας από τόσα πολλά μικρά αγαπητά,  είναι εδώ μαζί μας και  είναι καλά φροντισμένα. Σας προσφέρουμε την άνεσή μας σε όλους όσους την ζητήσουν. Κατανοούμε τον πόνο σας και να σας ευχόμαστε  ειρήνη στη γνώση της επιστροφής  στο σπίτι τους.

Ας ξεκινήσουμε  τώρα επισημαίνοντάς σας, αν και γνωρίζουμε ότι είναι εντελώς περιττό, ότι μόνο πέντε ημέρες θα παραμείνετε στην τρέχουσα «εποχή» σας. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, θα προχωρήσετε στην εποχή  του Υδροχόου σας. Θα περάσετε μερικές στιγμές στην άμεση ευθυγράμμιση με το γαλαξιακό επίπεδο. Θα λάβετε τη μεγαλύτερη πλημμύρα του φωτός και πληροφοριών σε ολόκληρη την γήινη εμπειρία σας, και θα αλλάξετε για πάντα.

Μιλάμε για το άτομο σας, αλλά επίσης και για κάθε συνείδηση στον πλανήτη σας, στον δικό σας πλανήτη, και επειδή τα πάντα είναι Ενότητα,  τίποτα δεν θα παραμείνει ανεπηρέαστο. Να καταλάβετε ότι η προσωπική σας εμπειρία και η γνώση σε αυτό θα είναι ακριβώς σε ότι είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε, όχι περισσότερο, όχι λιγότερο. ΔΕΝ, ζητάμε από εσάς να επιτρέψτε στον εαυτό σας να το κρίνει αυτό, είτε καλό ή κακό. Θα υπάρξουν πολλοί που θα εκπλαγούν με αυτό που θα δουν, θα ακούσουν, θα αισθανθούν, ή  που θα καταλάβουν. Θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι οι οποίοι «θα περάσουν κάποια στιγμή» στη νέα συνείδηση. Και πολλοί θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι, «Είδαν, ότι τίποτα δεν συνέβη!» Να είστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό σας. Δηλαδή, μετά από όλα, το μόνο πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε.

Σας προτείνουμε να αρχίσετε τώρα με το άνοιγμα του εαυτού σας με σοβαρή πρόθεση για να λάβετε οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο  για εσάς με βαθύτατη ευγνωμοσύνη. Σας υποσχόμαστε ότι θα είναι περισσότερο από ότι έχετε φανταστεί. Μερικοί από εσάς έχετε ήδη την εμπειρία της αίσθησης των αυξανόμενων  εισερχόμενων αλλαγών. Θα  σας λέγαμε, δεν έχετε αρχίσει να βλέπετε όλα αυτά που σας περιμένουν.

Θα μιλήσουμε και πάλι πριν από αυτή την ημέρα. Τώρα να είστε γαλήνιοι και ήρεμοι. Καλημέρα.


Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

14 Δεκεμβρίου 2012

«Ο αγαπημένος σας πλανήτης εκπέμπει ένα  φως τώρα που είναι καταπληκτικό. Λοιπόν, κάντε τον φωτεινότερο».




Αρχάγγελος Μιχαήλ

14 Δεκεμβρίου 2012



Αυτή την  ημέρα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη παρατηρήσει την ανάγκη για αυτά και έχετε ήδη προχωρήσει καθώς σας ρωτάμε. Αλλά θα σας ρωτήσουμε έτσι κι αλλιώς, εάν δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος από το να  ενισχύσετε αυτό που έχετε αντιληφθεί.

Κατ 'αρχάς,  σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί έχουν αρχίσει να εμφανίζουν σημάδια πανικού. Αν ερωτηθούν,  θα αρνηθούν πιθανώς ακόμη και  με την παραμικρή ανησυχία ή ακόμη και τις γνώσεις τους για την επικείμενη αλλαγή. Ωστόσο, έχουν ακούσει αρκετά και πιθανώς έχουν αισθανθεί αρκετά για να γνωρίζουν ότι  κάτι πλησιάζει. Και φυσικά, οι πηγές της γνώσης τους είναι κυρίαρχες τάσεις, που περιμένουν μόνο το χειρότερο. Δεν έχουν καμία ανάγκη να τις αιτιολογήσουν, διαμαρτύρονται γι’ αυτές, ή εκπαιδεύονται από αυτές. Ακούγοντας και δείχνοντας ότι δεν είναι καθόλου ανήσυχοι, αυτό τους είναι αρκετό. Αν δεν μιλάνε για αυτό, παραμείνετε ήρεμοι και η διαβεβαίωσή σας θα τους επηρεάσει.

Δεύτερον, και ακόμη πιο σημαντικό, μπορείτε να συνεχίσετε να φέρνετε  το φως με τον ίδιο τρόπο που κάνατε για τις 12/12. Μέσα από αυτό εμείς  γνωρίζουμε να επαναλαμβάνουμε αυτό που  ίσως   να έχετε ακούσει σε άλλους χώρους. Να ξέρετε δύο πράγματα. Το ένα είναι, ότι κάθε ένα από αυτά τα διάμεσα φτάνουν σε κάπως διαφορετικά ακροατήρια. Και, επίσης, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι πληροφορίες  είναι κουδουνίσματα  της  αλήθειας που σας προέρχεται από το ίδιο μέρος, να το πούμε  έτσι. Είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε ένα. Όπως ακριβώς  μόλις αρχίζετε να θυμάστε ότι  επίσης είστε και εσείς. Και καθώς τα μηνύματα  πλησιάζουν την ημέρα σας, καλέστε τες μεγάλες στροφές, αναρρίχηση, ή οτιδήποτε  είναι αναγκαίο να  μιλήστε  όλο και περισσότερο για τα ίδια τα πράγματα.

Μερικά βασικά σημεία που έχετε ακούσει, και θα ακούσετε, ξανά και ξανά. Να είστε ήρεμοι. Μείνετε στην καρδιά σας. Πάνω απ 'όλα, αγαπημένοι μας, ψάξτε για τις πρώτες και μεγαλύτερες ενδείξεις που θα  συμβούν μέσα σας. Σας έχουμε πει πολλές φορές, είστε και θα συνεχίσετε να είστε η αιτία όλων των υπολοίπων. Οι ερωτήσεις σας παραμένουν. Πότε; Είστε το κλειδί. Τι; Είστε το κλειδί. Πώς; Είστε το κλειδί. Και όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος των αλλαγών που ψάχνετε, τόσο  περισσότερο εσείς θα είστε μέρος του κλειδιού.  Καταλαβαίνετε; Έτσι, αν ψάχνετε για τεράστιες αλλαγές, θα δίνετε  χρόνο στην ενέργεια και τη  σκέψη για το πως θα είναι αυτές οι αλλαγές.

Αλλά αρχίσαμε ζητώντας από εσάς να συνεχίσετε να φέρνετε  φως. Δεν χρειάζεται να σας δώσουμε οποιαδήποτε εντολή σε αυτό. Απλά συνεχίζετε να κάνετε ακριβώς καθημερινά τα υπέροχα πράγματα που όλοι έκαναν στις 12/12. Αναπτύξτε το. Φωτίστε το. Αντλήστε  επάνω από αυτό, όπως θα λέγατε. Και αν έχετε φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο, ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή είναι μια στιγμή που θα είναι πραγματικά η αιτία του αποτελέσματος. Το φως του αγαπημένου σας  πλανήτη που εκπέμπει τώρα, είναι πανέμορφο. Μπορείτε να το κάνετε  φωτεινότερο!
Σας αγαπάμε, ξεχωριστά τον καθένα σας. Καλημέρα.


Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

Wednesday, December 12, 2012

12 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Να είστε ένα. Όπως σήμερα, να είστε ένα»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Αγαπημένοι μου φίλοι, τα καλά νέα είναι ότι υποσχέθηκα να επιστρέψω μαζί σας. Αυτό είναι ένα μήνυμα, καθώς είμαι βέβαιος ότι θα γίνει αποδεκτό από εσάς. Αλλά παρ’ όλα αυτά, μας επιτρέπετε να σας το ανακοινώσουμε για ακόμα μια φορά.

Επιτέλους, μετά από αρκετές χιλιετίες, έχετε φτάσει στην τελική πόρτα μέσα από μια μακροχρόνια υπόσχεση, και αφήσατε πίσω, όλους τους θυμούς, τους πόλεμους, τη φτώχεια, το φόβο και άλλες λιγότερο επιθυμητές συνθήκες, από τα οποία διδαχθήκατε όλα τα μαθήματα που επιθυμούσατε να μάθετε. Από αυτό το σημείο και μετά ο μοναδικός σκοπός σας θα είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίησή σας, η κατανόησή σας, και να αποδεχθείτε το Θείο Φως, καθώς επίσης και ότι άλλο μπορεί να συναντήσετε. Θα γίνετε οι πιο σημαντικοί καθηγητές, γιατί όπως λέτε, «είσαστε εκεί και κάνατε αυτά.»

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Αναρτήθηκε από τον Cobra, στις 13:28 μ.μ.



Το πρωτότυπο υπάρχει και στη διεύθυνση



Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012



Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση! Είναι καιρός να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας! Ως εκ τούτου θα συναντηθούμε σε ομάδες, μεγάλες και μικρές, ως άτομα και ως ζευγάρια, κατά την ακριβή στιγμή του ηλιοστασίου, στο τέλος του κύκλου των 5125 χρόνων των Μάγιας, στις 21 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη, μια ισχυρή ριπή ενέργειας από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο θα φτάσει στη Γη και θα προκαλέσει αλλαγές μακροχρόνιας διάρκειας. Οι μάζες θα συγκεντρωθούν εκείνη την ημέρα και θα επικαλεστούν την παρουσία και παρέμβαση των θετικών εξωγήινων αδελφών μας, που θα μας βοηθήσουν στη διαδικασία της απελευθέρωσης του πλανήτη μας από την τυραννία των σκοτεινών δυνάμεων, έτσι ώστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοίρα, ως ελεύθεροι πολίτες της Γης.

Η μαζική προσπάθειά μας αυτή την ημέρα θα είναι το έναυσμα, που θα βοηθήσει να ενεργοποιηθεί το Σχέδιο, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στην απόδοση των καρπών του. Η ενεργοποίησή μας εκείνη την ημέρα θα είναι η εξαγγελία της Νίκης του Φωτός. Αυτό διαδώστε το! Κοινοποιήστε το σε όλον τον κόσμο! Παρακαλώ αναρτήστε το στις ιστοσελίδες και τα ιστολόγιά σας. Εάν γνωρίζετε μια εναλλακτική πηγή ενημέρωσης, μπορείτε να το στείλετε σε αυτούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Facebook για να κάνει αυτό η τοπική σας ομάδα ανθρώπων στο δικό σας μέρος του κόσμου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό και να το δημοσιεύσετε στο Youtube.

Η κρίσιμη μάζα για να έχει αυτή η ενεργοποίηση το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι περίπου 118.000 άτομα σε όλο τον κόσμο να το κάνουν ενεργά και με προσήλωση. Αν λάβουμε υπόψη, ότι οι ανθρώπινες δεξιότητες συγκέντρωσης δεν είναι τέλειες, χρειαζόμαστε 144.000 ανθρώπους ως κρίσιμη μάζα. 

Όμως το να διαβάζεις γι' αυτό είναι ένα πράγμα και το να συμμετέχεις ενεργά είναι εντελώς άλλο. Θα ήθελα να ενθαρρύνω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν ενεργά, μολονότι μπορεί να είναι στις πρώτες πρωινές ώρες στο δικό σας μέρος του κόσμου.


Όλοι θα διενεργούμε αυτή την ενεργοποίηση την ίδια ώρα, τη στιγμή του χειμερινού ηλιοστασίου, το οποίο έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:11 π.μ., ώρα Γκρίνουιτς. Οι ακριβής ώρες για τις διάφορες ζώνες ώρας είναι οι εξής:

1:11 π.μ. HAST (Χαβάη)
2:11 π.μ. AKST (Αλάσκα)
3:11 π.μ. PST (Λος Άντζελες)
4:11 π.μ. MST (Ντένβερ)
5:11 π.μ. CST (Χιούστον)
6:11 π.μ. EST (Νέα Υόρκη)
09.11 π.μ. BRST (Ρίο ντε Τζανέιρο)
11:11 πμ GMT (Λονδίνο)
12:11 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης (Παρίσι)
13:11 μ.μ. SAST (Νότια Αφρική)
13:11 μ.μ. EET (Βουλγαρία)
13:11 μ.μ. EET (Κάιρο)
15:11 μ.μ. MSK (Μόσχα)
16:41 μ.μ. IST (Ινδία)
19:11 μμ CST (Πεκίνο)
20:11 μ.μ. JST (Τόκιο)
22:11 μ.μ. EDT (Σίδνεϊ)

Εάν η θέση σας δεν είναι καταχωρημένη, μπορείτε να βρείτε τον παγκόσμιο χάρτη με τις ζώνες ώρας εδώ:


Ή δείτε το χάρτη εδώ:



Οδηγίες:

1. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας, παρακολουθώντας την αναπνοή σας για λίγα λεπτά. Συνδεθείτε με την κύρια ομάδα μας ενεργοποίησης στο οροπέδιο της Γκίζας, στην Αίγυπτο, και με πολλές άλλες ομάδες σε όλον τον κόσμο, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε Ένα Ον σε δράση.

2. Υπάρχουν πολλά σκάφη θετικών εξωγήινων πολιτισμών γύρω από τη Γη, που κυριολεκτικά καλύπτουν τον ουρανό σε όλες τις θέσεις και όλα τα υψόμετρα. Τα σκάφη αυτά δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, επειδή εφαρμόζουν τεχνική απόκρυψης, ώστε η συμμορία να μη τα εντοπίζει. Επιλέξτε ένα σκάφος που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θέση σας και συνδεθείτε ενεργειακά με τα όντα στο εσωτερικό αυτού του σκάφους, με οποιοδήποτε τρόπο θεωρείτε λειτουργικό για εσάς.

3. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπρού λευκού Φωτός να κατεβαίνει από το σκάφος κατευθείαν μέσα από το σώμα σας προς το κέντρο της Γης. Τώρα καλέστε αυτό το σκάφος να κατεβεί, να σταθεί αιωρούμενο ακριβώς πάνω από εσάς και να έρθει σε επαφή μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο είναι κατάλληλος. Ζητήστε από τα όντα σε αυτό το σκάφος να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη διαδικασία απελευθέρωσης. Πάρτε μια άνευ όρων απόφαση για την Αποκάλυψη και την πρώτη επαφή και επικοινωνήστε την προς αυτά. Αν 144.000 από μας το κάνουν αυτό, σπουδαία πράγματα είναι δυνατά!

4. Μπορεί να δεχθείτε μια ισχυρή ενεργειακή απάντηση, αλλά να είστε προετοιμασμένοι, γιατί οποιαδήποτε μορφή φυσικής επαφής είναι επίσης δυνατόν να συμβεί. Μείνετε σε Ενότητα με τα όντα από εκείνο το σκάφος για κάποιο χρονικό διάστημα.
Αν θέλετε να ανεβάσετε την επαφή με το σκάφος της επιλογής σας σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρωτόκολλα CE-5, που αναπτύχθηκαν από τον Δρ Στήβεν Γκρηρ (Steven Greer). Για να λάβετε οδηγίες, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα CE-5 εδώ:


Ή εδώ:




Διευκρινίσεις:

α) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) είναι πιθανό να ΜΗΝ είναι η ημερομηνία, κατά την οποία το Συμβάν θα πραγματοποιηθεί.
β) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) ΔΕΝ είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα λάβουν χώρα η επίσημη Πρώτη Επαφή και οι Μαζικές Προσγειώσεις.
γ) Η ημερομηνία αυτής της ενεργοποίησης (21 Δεκεμβρίου) απολύτως ΔΕΝ είναι η ημερομηνία, κατά την οποία κάποιο από τα αρνητικά σενάρια (πολική μετατόπιση, καταστροφικές αλλαγές της Γης, δύο ήλιοι, ένα μεγάλο γεγονός στημένο από τη συμμορία κλπ) θα υλοποιηθεί.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο ολοκλήρωσης πριν από την 21η Δεκεμβρίου:

Στις 12 Δεκεμβρίου, εννέα ημέρες πριν από το τέλος του κύκλου, μια άλλη πύλη θα ανοίξει. Η πύλη του 12:12:12 είναι η τελική πύλη της σύνθεσης και της συνένωσης όλων των ζωών μας στη Γη και μια αναγκαία προετοιμασία για την κύρια ενεργοποίησή μας στις 21 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη, θα επιτευχθεί μια σημαντική νίκη των δυνάμεων του Φωτός. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νίκη παραμένουν προς το παρόν απόρρητες. Η 12η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ενταχθείτε σε κάποια από τις ομάδες μαζικού διαλογισμού σε όλον τον πλανήτη, καθώς αυτό θα σας προετοιμάσει περισσότερο για τις 21 Δεκεμβρίου.
Στις 12 Δεκεμβρίου, ο αστεροειδής 4179 Toutatis θα περάσει πολύ κοντά στη Γη. Το πέρασμα αυτού του αστεροειδή θα δώσει το έναυσμα στην ενέργεια της σύνθεσης και δεν θα παραγάγει κανένα κατακλυσμικό γεγονός:


Η χρονική περίοδος μεταξύ 17 Δεκεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου είναι η περίοδος της τελικής ολοκλήρωσης. Η 17η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία μεγάλη κορύφωση της κυματογραμμής του χρόνου, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το γράφημα:


Η 18η Δεκεμβρίου είναι κάθε χρόνο η ημερομηνία, στην οποία ο φυσικός Ήλιος μας έρχεται σε σύνοδο με τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Αυτή η σύνοδος στέλνει μια ισχυρή αστραπή ενέργειας από τον κεντρικό ήλιο κάθε χρόνο και συνήθως διαρκεί μερικές ημέρες. Εφέτος, θα είναι απλώς ένα προοίμιο για την κύρια αστραπή ενέργειας, στις 21.
Είναι ενδιαφέρον, ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ της 17ης και 21ης Δεκεμβρίου είναι επίσης η περίοδος των εντατικών πειραμάτων των σωματιδίων στο CERN:


Πρόκειται για την τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια της συμμορίας να εμποδίσει το άνοιγμα της Πύλης στις 21 Δεκεμβρίου. Περιττό να πούμε, ότι η προσπάθειά τους ΔΕΝ θα είναι επιτυχής και στην πραγματικότητα αυτά τα πειράματα θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση στο άνοιγμα της Πύλης!

Εάν κοιτάξετε στον αστρολογικό χάρτη για τις 21 Δεκεμβρίου θα δείτε μια μορφή yod να δείχνει από τον Κρόνο στις 9 μοίρες του Σκορπιού, την Αφροδίτη στις 7 μοίρες του Τοξότη και τον Πλούτωνα στις 9 μοίρες του Αιγόκερω, προς τον Δία στις 9 μοίρες των Διδύμων. Εκείνο που είναι σημαντικό με αυτή τη μορφή yod είναι, ότι η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Αντάρη, αντιτιθέμενη στη σύνοδο του Δία με τον Αλντεμπαράν. Ο άξονας Άρη Αλντεμπαράν είναι ένα νήμα στο εσωτερικό του δικτύου Φωτός του Γαλαξία, που σηματοδοτεί την τελική ολοκλήρωση των γαλαξιακών πολέμων, το τέλος της δυαδικότητας και την τελική νίκη του Φωτός σε αυτόν τον Γαλαξία. Μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία, αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι για τον πλανήτη μας στις 21 Δεκεμβρίου.

Ενημερώσεις για την Ημέρα της επικοινωνίας:


Μετάφραση: Nikos

Sunday, December 9, 2012

9 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Η ακόμα σιγανή φωνή μέσα σας, σύντομα δεν θα είναι πλέον σιγανή».

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Η πρόθεσή μας τώρα είναι να σας επιστήσουμε την προσοχή στη συνεχή πλημμύρα της άνευ όρων αγάπης του Δημιουργού, αυτό που έχουμε ονομάσει μερικές φορές ως ενέργεια ή ως φως, η οποία ρέει τώρα μέσα στον κόσμο σας. Φυσικά, πάντα υπήρχε, αλλά τώρα έχει φθάσει στο σημείο που δεν πρέπει να χάσετε οτιδήποτε που στρέφει την προσοχή σας σε αυτή.

Friday, December 7, 2012

ενημέρωση - Τι θα συμβεί στις 12/12/12 και στις 21/12/12 και με τον NESARA - Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ μέσω της Ελίζαμπεθ Τρούτγουιν




Στο "Συμπόσιο" του Πλάτωνα γίνεται λόγος για το "Μυστήριο της Μυθολογίας" ή το "Αίνιγμα της Μυθολογίας - δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς είναι ο όρος που χρησιμοποιείται. Αν για τους αρχαίους η Μυθολογία αποτελούσε αίνιγμα ή μυστήριο τι θα πρέπει να πούμε εμείς σήμερα. Και μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με την Μυθολογία ενός άλλου πολιτισμού, του Αιγυπτιακού στην προκειμένη περίπτωση. Το πρόσωπο της θεάς Σεχμέτ είναι μπλεγμένο μέσα στις πολυδαίδαλες εκδοχές των μύθων και των παραδόσεων, η πολυπλοκότητα των οποίων δεν θα πρέπει να αποδοθεί μόνο στις αλλοιώσεις, που έχουν προκαλέσει οι χιλιετίες, αλλά και σε σκόπιμες συσκοτίσεις της πραγματικότητας, που επιχειρήθηκαν στους αρχαίους ήδη καιρούς, με βάση τις σκοπιμότητες ιερατείων και εξουσιαστικών τάξεων. Εξ άλλου, στη διάρκεια μιας περιόδου χιλιάδων ετών, από τα βάθη της προϊστορίας μέχρι τους Ρωμαϊκούς Χρόνους, μέσα στην οποία υπήρξε ζωντανή και κυρίαρχη η λατρεία της συγκεκριμένης θεότητας, συνέβησαν πολλές μεταβολές στα – αλληλένδετα μεταξύ τους – συστήματα θεϊκής και κοσμικής εξουσίας, μεταβολές βίαιες σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες σχετίζονται με την αινιγματική φύση του αντικειμένου, που εξετάζεται εδώ. Μια επίσημη σύγχρονη εκδοχή για τη Σεχμέτ είναι εκείνη που δίνει η Γουικιπέντια (Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Sekhmet ): «Στην αιγυπτιακή μυθολογία η Σεχμέτ ήταν αρχικά η θεά πολεμίστρια, καθώς και θεά της θεραπείας για την Άνω Αίγυπτο. Απεικονίζεται ως μια λέαινα, ο σφοδρότερος κυνηγός που είναι γνωστός στους Αιγυπτίους. Έχει λεχθεί, ότι η ανάσα της δημιούργησε την έρημο. Θεωρείτο ως προστάτης των Φαραώ και οδηγητής τους στον πόλεμο. (…) »Η Σεχμέτ είναι επίσης μια ηλιακή θεότητα, αποκαλούμενη μερικές φορές κόρη του θεού ήλιου Ρα και συσχετιζόμενη συχνά με τις θεές Χαθώρ και Μπαστ. Φοράει τον ηλιακό δίσκο και τον Ουραίο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82 ), που την συνδέουν με τη Γουατζέτ και τη βασιλική οικογένεια. Με αυτές τις συσχετίσεις μπορεί να εκληφθεί ως θεία μεσολαβήτρια της θεάς Μαάτ (Δικαιοσύνη, ή Τάξη) στην Αίθουσα Των Κρίσεων του Όσιρη, συσχετιζόμενη με την Γουετζάτ (αργότερα το Μάτι του Ρα), και συνδεόμενη επίσης με την Τεφνούτ.» Όταν κανείς μπαίνει στα χωράφια της Μυθολογίας, θα πρέπει να είναι πολύ υποψιασμένος μπροστά σε φράσεις όπως «…η ανάσα της δημιούργησε την έρημο». Προσωπικά συσχετίζω τη φράση αυτή με την αναφερόμενη ιδιότητα της Σεχμέτ ως «πολεμίστριας θεάς». Πηγαίνω ακόμη πιο πέρα και φέρνω στη σκέψη μου, ότι η Αίγυπτος, μαζί με τις ανατολικότερες περιοχές της Μέσης Ανατολής, ήταν στα προϊστορικά χρόνια το πεδίο εξάπλωσης και η γήινη έδρα των εξώκοσμων εξουσιαστών του πλανήτη, των Ανουννάκι. Χρειάζονται πολλές σειρές γραπτού κειμένου για να αναπτυχθεί το ζήτημα των Ανουννάκι και να γίνουν μερικές, στοιχειώδεις έστω, αναφορές στην ερπετική φύση τους αφ’ ενός και στη μοχθηρότητα, με την οποία άσκησαν την κυριαρχία τους πάνω στην ανθρωπότητα, από τα απώτερα προϊστορικά χρόνια μέχρι το 1994 μ.Χ., οπότε μεταστράφηκαν πνευματικά και υιοθέτησαν μια νέα κοσμοαντίληψη και ένα νέο όνομα: Αννανούκι (http://light-of-andromeda.blogspot.gr/2012/10/anannuki-nibiru-10102012.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+LightOfAndromeda+(Light+Of+Andromeda) Με αυτή τη μακραίωνη ιστορία των Ανουννάκι και της πρόσφατης μετάλλαξής τους σε όντα του Φωτός θα πρέπει να συνδέεται και η σημερινή – διαχρονική – οντότητα, που με το όνομα Μητέρα Σεχμέτ μεταδίδει ευεργετικά μηνύματα προς την ανθρωπότητα, εν όψει της επικείμενης Ανέλιξης του Πλανήτη και των κατοίκων του. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν οι άνθρωποι συνωμότησαν ενάντια στον θεό Ρα, εκείνος έστειλε «το μάτι του» σαν θεά Σεχμέτ, για να τους τιμωρήσει. Ίσως τότε να ήταν που η Σεχμέτ με την ανάσα της μετέτρεψε τη γη σε έρημο. Σήμερα όμως τη συναντάμε να μιλάει για τη σημασία της Αγάπης και να απευθύνεται στους ανθρώπους λέγοντας «…θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για να φέρετε αυτή τη στιγμή της Ανέλιξης της Γης σε υλοποίηση. Σας ευχαριστώ για τις θυσίες σας, τη βοήθειά σας και την καλοσύνη σας. Καλέστε με για τις ερωτήσεις σας. Είμαι πάντα μαζί σας.»

Τι θα συμβεί στις 12/12/12 και στις 21/12/12 και με τον NESARA



Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ μέσω της Ελίζαμπεθ Τρούτγουιν


24 Νοέμβρη 2012

http://galacticconnection.com/a-message-from-mother-sekhmet-through-elizabeth-trutwin#

Χαιρετισμούς, παιδιά του Ρα. Είμαι η Μητέρα Σεχμέτ. Σημαντικές αλλαγές έχουν προκύψει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και οι επόμενες πέντε εβδομάδες υπόσχονται να είναι ακόμη πιο γεμάτες με γεγονότα. Η Έκπληξη Του Οκτωβρίου έφερε την επιστροφή των Πλοίων του Φυλακισμένου, μέσω της Μαύρης Τρύπας του Σκορπιού, και τον τυφώνα Σάντυ, βάζοντας λουκέτο στη Γουώλ Στρητ για δύο ημέρες, για να διορθωθούν οι λογαριασμοί των εσωτερικών δοσοληψιών. Αυτό ήταν ένα εγερτήριο έκπληξη για τους σούπερ πλούσιους, ακριβώς πριν από την αποτυχία της απόπειράς τους για νοθευμένες εκλογές και την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα.

Tuesday, December 4, 2012

4 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Αυτή είναι η θέληση και η απόφαση του Δημιουργού σας, και αυτό θα γίνει.»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Έχουμε μιλήσει με όλα τα αξιόπιστα διάμεσά μας σχετικά με την εκκαθάριση των παλαιών φόβων σας και τις πληγές σας, αγαπητοί μας φίλοι. Και όμως, ακόμα, αν και ξέρουμε ότι έχετε δει αυτά τα μηνύματα, σας βλέπουμε, να συνεχίζετε να ταυτίζεστε με τις αυτές τις καταστάσεις που σας επαναφέρουν στις αισθήσεις της προσοχής σας, όπως αυτές προκύπτουν. Αυτά τα πράγματα δεν είστε εσείς. Θα σας κάνουν να αισθάνεστε άγχος, λύπη, και αβοήθητοι, όταν τα βλέπετε ως μέρος του εαυτού σας, ως μέρος της ζωής σας.

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation