Friday, April 10, 2015

Hellenic -- SaLuSa, 04 Απριλίου 2015


SaLuSa, 04 Απριλίου 2015Η ενέργεια της κοινωνίας σας στηρίζεται στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής. Οι σύμμαχοί μας κοιτάνε να απαγορεύσουν την εκμετάλλευση αυτή και να εγκαινιάσουν τρόπους ώστε τα Έθνη να οραματίζονται έναν κόσμο ο οποίος θα τροφοδοτείται από ελεύθερη ενέργεια.  Η πραγμάτωση κάτι τέτοιου θα καταστεί παράγοντας αποκατάστασης της φύσης προς την αρχική της κατάσταση, καθότι η μόλυνση ήταν το αποτέλεσμα της αναζήτησης ενός υψηλά βιομηχανοποιημένου τρόπου ζωής, όμως ο τροφοδοτούμενος από πετρέλαιο τρόπος ζωής ακόμα καλά κρατεί. Τα καύσιμα αυτά είναι πεπερασμένα και αναντικατάστατα, αλλά οι ηγέτες σας δεν το δέχονται αυτό και προτιμούν να αποφεύγουν, να αποδοκιμάζουν και να πυρπολούν την απλή αυτή αλήθεια. Η Παύση της προόδου της εναλλακτικής ενέργειας χάριν προσωρινών χαμηλών τιμών του πετρελαίου είναι σα να χορεύεις μέσα στην ψευδαίσθηση. Οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου αποτελούν αδιάντροπη προσπάθεια ώστε να δεθεί η οικονομία σ’ αυτού του είδους της κατανάλωσης της ενέργειας προς ένα μέλλον προβλέψιμο, καθότι οι πετρελαιάδες βλέπουν τα κέρδη τους να εξατμίζονται με την εισαγωγή των εναλλακτικών ενεργειών.


Οι φτωχοί αντιμετωπίζονται με τρόπο απερίσκεπτο, ενώ αντίθετα η αναζήτηση του χρήματος έχει γίνει η εμμονή της κάθε ευκαιρίας. Η πρόνοια για τους φτωχούς θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής και να μην μπαίνει σε αναμονή και άλλα μέτρα παύσης.  Αγαπημένοι μας, μπορείτε να παρηγορείτε και να προστατεύετε ο ένας τον άλλον όταν σας παίρνει ο κατήφορος, αντί απλά να αντικρίζετε τους άστεγους σαν βρωμερούς ανώνυμους. 

Monday, April 6, 2015

Hellenic -- SaLuSa, 28 Μαρτίου 2015SaLuSa,  28 Μαρτίου 2015.


Οι Ουρανοί αποφάσισαν την αναμόρφωση και τη διόρθωση των θρησκευτικών και πολιτικών οργανισμών του κόσμου σας. Οι αλλαγές αυτές είναι σε αναμονή προ της εφαρμογής τους και θα διαπεράσουν τα πάντα με την αποδοτικότητά τους. Ο εθνικισμός θα Αντικατασταθεί με έναν κόσμο ισότιμης τάξης, με ένα ισόπεδο πεδίο δράσης, όπου όλα θα στέκουν όμοια. Για κάποιους αυτό θα είναι πολύ βολικό, ενώ κάποιοι άλλοι θα τα χάσουν, διακωμωδώντας και χλευάζοντας τις αλλαγές. Αγαπημένοι Μας, οι αλλαγές αυτές γίνονται για την ασφάλειά σας καθώς σε κανένα άλλο Αστρικό Σύστημα δεν υπάρχει τέτοια ασυμφωνία, που εάν τη συνεχίσετε θα καταλήξετε στον αφανισμό. Γιαυτούς που ψάχνουν κάποιον ηθικό λόγο, να σκεφτούν την αγάπη και τα θερμά συναισθήματα που έχετε για την οικογένειά σας, καθώς κάτω από το νέο σύστημα θαντικρίσετε ένα καθάριο λαμπρό μέλλον. Η ροή που τρέχει κινείται προς την κατεύθυνση εκείνη που θα φέρει θεραπεία σε Όλους, και το DNA σας θα αναβαθμιστεί. Ορίστηκε νανυψωθεί η συνειδητότητα του κόσμου σας, και υπήρξε φρόνηση στην κατάστρωση του σχεδίου της ανάληψής σας.

Hellenic -- SaLuSa, 22 Μαρτίου 2015 by PhilSaLuSa, 22 Μαρτίου 2015.


Η περιφρόνηση που δείχνουν οι ηγέτες σας γύρω από τις θετικές αλλαγές που είναι έτοιμες να υλοποιηθούν είναι μεγάλη, και η ευθυμία που κάποτε είχανε έχει μειωθεί. Ο κόσμος σας είναι δεκτικός απέναντι στην αλλαγή και το ξέρουνε ότι έχουνε χάσει γι’ αυτό και επιχειρούν με μοχθηρία να καταστρέψουν την ευτυχία σας. Σχηματίζουν μεγαλεπήβολες επιτροπές για να δυσφημήσουν τους συμμάχους μας προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν τα πάντα με γελοίους ισχυρισμούς. Εμείς όμως δεν επηρεαζόμαστε καθότι κατέχουμε προηγμένες τεχνικές δυνατότητες με τις οποίες μπορούμε να ματαιώνουμε αυτά τα διάφορα.

Η ολική εικόνα στο σύνολό της μπορεί να είναι συντριπτική, γι’ αυτό να μένετε καλύτερα στη μικρότερή της έκδοση,  καθόσον αλλιώς θα κινδύνευε να υπονομευθεί επίσης και η δουλειά που γίνεται για το σταμάτημα των σκοτεινών στην προσπάθειά τους για τη δημιουργία μιας πλήρους κατάθλιψης. Πάρα πολλοί στον κόσμο σας έμειναν με το ερώτημα του αινίγματος σχετικά με την απόφαση της Αγγλίας να συνταχθεί με την οδηγούμενη από την Κίνα τράπεζα, καθότι κάτι τέτοιο φαίνεται ν’ αποτελεί μια πολύ καθαρή ανωμαλία, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει και την ευελιξία μπροστά στη νέα πραγματικότητα.

Πολύς κόσμος αναμασάει έννοιες που ακούγονται το ίδιο, αλλά σημαίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα μέσα στην παθιασμένη του αναζήτηση για την αλήθεια. Μη ζηλεύετε την επιτυχία των άλλων στην ανακάλυψη της αλήθειας, καθώς ο δημιουργός παραχωρεί σε όλους πολύ περισσότερο φως απ’ ό,τι χρειάζεται ο καθένας σας για να το χαρεί. Όλοι σας, ο καθένας σας,  είσαστε απαραίτητοι προκειμένου να προσθέσετε τη φωνή και τη θέση σας στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Ίσως κάποιες φορές ο Πρόεδρος Ομπάμα να φαίνεται φανταχτερός, αλλά να είσαστε σίγουροι ότι συμπλέει με το φως, κι όπως πάντοτε κρατάμε το στόμα μας κλειστό για το τι σχεδιάζεται γι’ αυτόν. Κατατροπώθηκε στις ενδιάμεσες εκλογές με τους ρεπουμπλικάνους να κερδίζουν τις έδρες, αλλά εμείς παραμένουμε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. 

Αρκετοί από εσάς αποκόπτεστε πια από αυτά που δε σας εξυπηρετούνε πλέον, καθότι εάν τα κρατούσατε θα δημιουργούνταν διαστρεβλώσεις που θα σας τράβαγαν μακρυά από το μονοπάτι του ενδεχόμενου ανώτερου φωτός. Συνεπώς το να βιάζεστε να απευθύνετε κατηγορίες σε εγκλίσεις τις οποίες έχετε ξεπεράσει είναι κάτι που δεν ανήκει στο ανώτερο καλό. Θα πρέπει να ψάχνετε ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα ώστε να ταιριάζετε και να υπάρχει συνέργεια. Κοιτάξτε τριγύρω σας για να δείτε ποιος είναι αυτός που βαδίζει μαζί σας στο ίδιο με σας μονοπάτι και βρείτε το χρόνο να τον γνωρίσετε. Δεν υπάρχει κανένα κέρδος με το να συνεχίζετε να τρίβεστε γύρω από αυτά που σας απωθούν. Εδραιώστε την καρδιά σας επάνω στο μονοπάτι σας  και στείλτε προς τα έξω τηλεγράφημα στον κόσμο, και περιμένετε μετά την απάντηση.

Ο κόσμος σας υφίσταται πολλές άθλιες δοκιμασίες και η πρόοδος για την αλλαγή των συνθηκών στα φτωχότερα έθνη είναι πολύ αργή. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό, καθότι έχετε την ευκαιρία να το αλλάξετε αυτό προς το καλύτερο. Είναι ντροπή το να υποφέρουνε τόσοι πολλοί τη στιγμή που άλλοι σπαταλούν αλόγιστα σε περιττές εμφανίσεις. Επίσης, όταν οι φτωχοί μεταναστεύουν στον ανεπτυγμένο κόσμο, πρέπει να αντιμετωπίζουν συχνά μια ζωή ευάλωτη, και να δουλεύουν σε ριψοκίνδυνες και επικίνδυνες εργασίες, ενώ παράλληλα οι άλλοι τους βλέπουν ως ασήμαντους. Συχνά κρατούνται μακρυά από το κοινό σε κέντρα κράτησης. Αυτό θα σταματήσει, και η αφθονία θα είναι διαθέσιμη σε όλους με την κάθε μορφή που απαιτείται. Αφότου οι χώρες αυτές αποκτήσουν τα πρότυπα της Δύσης, θα μοιάζουν με κάθε άλλη ανεπτυγμένη κοινωνία.

Τα ανώτερα δικαστήρια στη χώρα θα γίνουνε πάλι συνετά αντιστρέφοντας τις αποφάσεις που είχανε παρθεί προς την υπόθαλψη των μεγάλων χρηματικών ενδιαφερόντων, και θα εκπλαγείτε ευχάριστα, κι ο ρυθμός θα παρουσιάζει αύξηση. Το πολύ υψηλής συχνότητας φως που έρχεται μέσα στο σύστημά σας θα φέρει μαζί του ευημερία, ταπεινότητα, ευγνωμοσύνη και μακροζωία. Οι αλλαγές θα σας κόψουν την ανάσα δίχως να προλαβαίνετε να πάρετε άλλη, και θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να αλλάξετε. Αρκετός κόσμος θα συνειδητοποιήσει την πλήρη βαρύτητα των εγκλημάτων του απέναντί σας, όταν αδιαφορούσε για τη συγκατάθεσή σας. Θα είναι η ώρα κάποιας ενδοσκόπησης. Όλα αυτά δεν είναι απλά κούφιες και άδειες υποσχέσεις, υπάρχει διαφορά εδώ.

Οι ενέργειές σας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της μοναδικής σας ενεργειακής κατάστασης, αλλιώς τυχόν μεταβολές θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτα συναισθήματα παρεμφερή με αυτά της ευδαιμονίας. Η φύση της αναβάθμισης των ενεργειακών σας πεδίων είναι τέτοια ώστε να είσαστε σταθεροί και ισορροπημένοι. Έχετε εξοκείλει μακρυά από την πηγή δίχως να έχετε καμία ένδειξη για το ότι έχετε πάρει λάθος πορεία. Σας προσφέρεται η ευκαιρία να γυρίσετε πίσω και να γίνετε όντα με ενέργεια καταπληκτική. Κι αυτό έγινε προς αποφυγή του αφανισμού σας, καθότι μας δείξατε ότι υπερβήκατε τα δεινά που σας κατέκλισαν με το να κρατάτε το φως σας μέσα σε έναν κόσμο σκοτεινό.

Εφησυχάστε γιατί σας περιμένουν πολλά καλά. Ο νους, το σώμα και η ψυχή σας θα τύχουν μεγάλης προσοχής, και θα σας περιβάλλει μια εκλεπτυσμένη ευημερία. Θα βάλετε κατά μέρος τις στάσεις και τις φιλοπόλεμες τακτικές, κι ο κόσμος δε θα έχει ανάγκη πια την επιθετικότητα, αλλά αντ’ αυτού θα είναι σα να παίζετε με το μέλλον σας.  Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία περιβάλλουμε τον πλανήτη σας και βλέπουμε και παρατηρούμε πόσο καλά τα πάτε.

Εγκαταστήσαμε επάνω σας μια τεχνολογία προκειμένου να μπορέσουμε να απομακρύνουμε προοδευτικά τις παρασιτικές οντότητες που έχουνε προσαρτηθεί επάνω σας, αποκαθιστώντας σας προς την αλήθεια που είσαστε – ένα ον αγάπης και φωτός. Η απομάκρυνση μπορεί να είναι ταραχώδης, είναι όμως ενδεικτική όπως η ασφάλεια για το πουλί που πετάει παράκτια κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Το ισοζύγιο πληρωμών της Βενεζουέλας μεταβαίνει προς ένα πιο ισορροπημένο. Το πρόβλημα εκεί προέκυψε από τη θεληματική συμμόρφωση με αυτό που τότε πιστεύονταν ότι αποτελούσε σωστή πολιτική. Επιχειρούν να τους προσαρτήσουν τεράστια επιτόκια, αλλά αυτοί μαθαίνουν γρήγορα και κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση της ανάκαμψης. Κι αυτό είναι απλά μια από τις μάχες επάνω στην τεράστια σκακιέρα.

Βρείτε το χρόνο να βγείτε έξω και να χαρείτε, δε χρειάζεται να είσαστε πάντοτε τόσο σοβαροί. Η πύλη προς την εσώτερη ευτυχία σας βρίσκεται μπροστά σας. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε επάνω στο μονοπάτι σας θα τα βρείτε όταν ακολουθήσετε την ανώτερη ευτυχία σας, και τα εργαλεία αυτά θα τρέξουν να σας βοηθήσουν μέσα στην πιο σκοτεινή σας ώρα.

Είναι εσφαλμένη εντύπωση ότι κάποιος μπορεί να είναι λιγότερο πνευματικά ανεπτυγμένος από κάποιον άλλον, γιατί όλοι σας είσαστε προστατευμένοι, έχετε φροντίδα και είσαστε Άγγελοι. Μπορείτε να δείτε την αγγελική αυτή φύση εάν κοιτάξετε τον άλλον από κοντά, και ένα μάτι διερευνητικό μπορεί να διακρίνει το πώς λούζεστε από αγάπη και τιμή. 

Οι πολιτικοί σας δοκιμάζονται για να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσουν να σταματήσουν τις αλόγιστές τους πράξεις, κι ως συνέπεια οι ηλιακές καταιγίδες θα γίνουν ακόμα πιο ακατάστατες συμπληρώνοντας έτσι την πίεση που ασκείται. Το δέντρο της ζωής έχει πολλά ονόματα, αλλά έχει πέσει σκιά επάνω στην αξία κάθε μορφής ζωής, κι αυτός ο τρόπος σκέψης θα κοπεί από τη ρίζα του. Συντελείται μια Μεγάλη ανάταση ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης να γίνουν εργαλεία προς τη βοήθεια του σκοπού αυτού.


Είσαστε οι φροντιστές της μητέρας γης και του κόσμου επάνω της. Ίσως να το έχετε πάρει αυτό στα σοβαρά για τους εαυτούς σας, αλλά η επιλογή που έχετε να κάνετε θα έχει κατακλυσμικά αποτελέσματα. Ίσως να νομίζετε ότι σας χειραγωγούν, ο τρόπος όμως αυτός σκέψης δε στέκει μπρος στην καταιγίδα των κοσμογονικών αλλαγών. Η κατάσταση αυτή είναι Απόλυτη και Αποφασίστηκε Άγια από τον Δημιουργό.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και περιμένουμε να σας ανταμώσουμε με χαρά σα φίλους όταν έρθουμε στη γη. Μας τραβάτε έντονα και σας θεωρούμε οικογένειά μας. Πολλοί έχουν απευαισθητοποιηθεί απέναντι στην παρουσία μας, όμως εμείς σας μιλάμε λεπτομερώς μέσω των συμπτώσεων που τοποθετούνται επάνω στο μονοπάτι σας. Να γνωρίζετε Αγαπημένοι Μας ότι είμαστε ισότιμα μέλη μαζί σας στο τραπέζι, παρότι δεν το βλέπετε αυτό. Με τον καιρό η εικόνα μας σε σας παραμορφώθηκε, κι αυτό είχε το κόστος του καθότι μείωσε το ποσοστό της δυνατότητάς μας να σας βοηθάμε.  Ήτανε προβλεπόμενη μια τέτοια πιθανότητα, όμως αυτό θα βελτιωθεί κι αλλάζει τώρα.


Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

PhilΜετάφραση: Con Tanidis

Hellenic -- SaLuSa, 22 Μαρτίου 2015.SaLuSa, 22 Μαρτίου 2015.


Η περιφρόνηση που δείχνουν οι ηγέτες σας γύρω από τις θετικές αλλαγές που είναι έτοιμες να υλοποιηθούν είναι μεγάλη, και η ευθυμία που κάποτε είχανε έχει μειωθεί. Ο κόσμος σας είναι δεκτικός απέναντι στην αλλαγή και το ξέρουνε ότι έχουνε χάσει γι’ αυτό και επιχειρούν με μοχθηρία να καταστρέψουν την ευτυχία σας. Σχηματίζουν μεγαλεπήβολες επιτροπές για να δυσφημήσουν τους συμμάχους μας προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν τα πάντα με γελοίους ισχυρισμούς. Εμείς όμως δεν επηρεαζόμαστε καθότι κατέχουμε προηγμένες τεχνικές δυνατότητες με τις οποίες μπορούμε να ματαιώνουμε αυτά τα διάφορα.


Η ολική εικόνα στο σύνολό της μπορεί να είναι συντριπτική, γι’ αυτό να μένετε καλύτερα στη μικρότερή της έκδοση,  καθόσον αλλιώς θα κινδύνευε να υπονομευθεί επίσης και η δουλειά που γίνεται για το σταμάτημα των σκοτεινών στην προσπάθειά τους για τη δημιουργία μιας πλήρους κατάθλιψης. Πάρα πολλοί στον κόσμο σας έμειναν με το ερώτημα του αινίγματος σχετικά με την απόφαση της Αγγλίας να συνταχθεί με την οδηγούμενη από την Κίνα τράπεζα, καθότι κάτι τέτοιο φαίνεται ν’ αποτελεί μια πολύ καθαρή ανωμαλία, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει και την ευελιξία μπροστά στη νέα πραγματικότητα. 

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation