Friday, July 11, 2014

Ashtar -- 09:07:2014

Μήνυμα από τον Αστάρ
 


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 διαμέσου Kris-Won
Μετάφραση: Con Tanidis
       
Ας υψώσουμε τις προσευχές μας στον Ύψιστο Δημιουργό, ο Οποίος είναι τελικά Αυτός ο Ένας που διοικεί τα πάντα σε τούτη τη διαδικασία της πλανητικής αλλαγής.          

Αγαπητέ Brethren:
      
Λίγο-λίγο τα πράγματα έρχονται στη θέση τους. Η ζωή αναδιοργανώνεται από μόνη της. Ο κόσμος προετοιμάζεται για τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στους επόμενους μήνες, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για την Αλλαγή.

            Η Γη θα υποστεί αλλαγή στη μοριακή της δομή όπως δεν έχει γίνει ποτέ πριν επάνω στον απαράμιλλης αυτής ομορφιάς πλανήτη.

            Να είσαστε έτοιμοι, όλοι σας, για την αλλαγή αυτή, η οποία, παρότι μπορεί στην αρχή να μην είναι και τόσο ευχάριστη, αποτελεί το αναπόφευκτο σενάριο για τον ερχομό του μετασχηματισμού και  της μεταστοιχείωσης. Δίχως τις έκδηλες αλλαγές επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, η Ανάληψη προς μια νέα διάσταση Ειρήνης και Φωτός δε δύναται να συμβεί.

Ας υψώσουμε όλοι μας τις προσευχές μας στον Ύψιστο Δημιουργό, ο Οποίος είναι τελικά Αυτός ο Ένας που διοικεί τα πάντα σε τούτη τη διαδικασία της πλανητικής αλλαγής.        
  
Δε θα αλλάξετε μονάχα την υλιστική ύπαρξη όλων των πραγμάτων που δε θα ανήκουν πια μέσα στην Νέα Εποχή που πρόκειται να έρθει,  αλλά επίσης και τα λεπτοφυή επίπεδα που αλληλεπιδρούν μέσα στον κόσμο αυτό και τα οποία θα εξυψωθούν προς ακόμα υψηλότερα επίπεδα, σα μια τεράστια αλυσίδα που, όταν υψώνεται ο πρώτος της κρίκος, υψώνονται επίσης και αυτοί που βρίσκονται πιο κάτω.   Και έτσι εξυψώνεται ολόκληρη η αλυσίδα, και όχι μόνο τμήμα της.

Όπως το ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε το μήνυμα αυτό, όλα είναι συνδεδεμένα, και οι ψυχές είναι, σε δυσδιάκριτο επίπεδο, συνδεδεμένες ως Μία μοναδική Παγκόσμια Ψυχή. Η ενότητα όλων αυτών των ψυχών που εκδηλώθηκαν από τη Δημιουργία του Θεού σχηματίζουν ένα Μοναδικό Σώμα Φωτός, που διαιρεί τον εαυτό του επάνω στο υλιστικό επίπεδο σε μυριάδες μικρές κουκίδες Φωτός.

Όλες όμως οι κουκίδες αυτές του Φωτός, οι Άγιες Σπίθες, δεν είναι παρά μονάχα διακριτές αντανακλάσεις της ίδιας και μοναδικής Ύπαρξης, του μοναδικού Παγκόσμιου Νου, ο Οποίος επιβλέπει τα πάντα και συγκρατεί μαζί όλη τη Δημιουργία και μυστηριωδώς συνδεδεμένες, κάθε Θεία Σπίθα με την άλλη, συντελώντας το Όλον με αφάνταστη πολυπλοκότητα, ενώνονται με την κόλα της Παγκόσμιας Αγάπης.  

Να είσαστε λοιπόν προετοιμασμένοι για την αλλαγή που σύντομα θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες, και προσπαθήστε να κρατάτε τη δόνησή σας ψηλά μέσα από τις προσευχές και το διαλογισμό σας, και να περνάτε κάποια ώρα μόνοι σας με ησυχία ώστε όταν συμβεί η αλλαγή, που είναι αναπόφευκτη για την Ανάληψή σας, να είσαστε καλά συντονισμένοι και προετοιμασμένοι, τόσο μέσα, όσο και απ’ έξω.

Χαιρετισμούς με Άπειρη Αγάπη και Αδελφοσύνη,

Ashtar Sherán

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation