Monday, April 6, 2015

Hellenic -- SaLuSa, 28 Μαρτίου 2015SaLuSa,  28 Μαρτίου 2015.


Οι Ουρανοί αποφάσισαν την αναμόρφωση και τη διόρθωση των θρησκευτικών και πολιτικών οργανισμών του κόσμου σας. Οι αλλαγές αυτές είναι σε αναμονή προ της εφαρμογής τους και θα διαπεράσουν τα πάντα με την αποδοτικότητά τους. Ο εθνικισμός θα Αντικατασταθεί με έναν κόσμο ισότιμης τάξης, με ένα ισόπεδο πεδίο δράσης, όπου όλα θα στέκουν όμοια. Για κάποιους αυτό θα είναι πολύ βολικό, ενώ κάποιοι άλλοι θα τα χάσουν, διακωμωδώντας και χλευάζοντας τις αλλαγές. Αγαπημένοι Μας, οι αλλαγές αυτές γίνονται για την ασφάλειά σας καθώς σε κανένα άλλο Αστρικό Σύστημα δεν υπάρχει τέτοια ασυμφωνία, που εάν τη συνεχίσετε θα καταλήξετε στον αφανισμό. Γιαυτούς που ψάχνουν κάποιον ηθικό λόγο, να σκεφτούν την αγάπη και τα θερμά συναισθήματα που έχετε για την οικογένειά σας, καθώς κάτω από το νέο σύστημα θαντικρίσετε ένα καθάριο λαμπρό μέλλον. Η ροή που τρέχει κινείται προς την κατεύθυνση εκείνη που θα φέρει θεραπεία σε Όλους, και το DNA σας θα αναβαθμιστεί. Ορίστηκε νανυψωθεί η συνειδητότητα του κόσμου σας, και υπήρξε φρόνηση στην κατάστρωση του σχεδίου της ανάληψής σας.Να χρησιμοποιείτε την εσώτερη καθοδήγησή σας για να διακρίνετε αυτά που σας προσφέρονται αναφορικά με τη ζωή σας. Εμείς είμαστε οι οδηγοί σας που σας βοηθάμε να τα καταφέρετε διαμέσου των επιλογών που σας προσφέρονται και που σας μπερδεύουν, και κοιτάξτε να μη θορυβείστε από τις εκάστοτε λεπτομέρειες, αλλά να αφουγκράζεστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας, γιατί η Καρδιά σας ξέρει την αλήθεια. Μπορείτε τώρα να κλείσετε την πόρτα σε τούτη την εποχή των προβλημάτων καθότι έχουν φυτευτεί οι σπόροι για ένα μέλλον με φροντίδα και πλούτο. Πολλοί από εσάς μπορείτε να νιώσετε τις αλλαγές καθώς αυτές εξελίσσονται επάνω στο υλιστικό πεδίο. Είναι καιρός να ανταμώσετε, να ενωθείτε ως Ένα και να πετάξετε για πάντα τους παλιούς σας τρόπους.

Η διάδοση των πυρηνικών όπλων είναι απαράδεκτη, και είναι το κύριο ζήτημα έχοντας τεράστια σημασία. Σας συνιστούμε να τα βρείτε με το ζήτημα αυτό, προκειμένου να διασφαλιστεί η είσοδός σας προς την εποχή της ειρήνης και της ασφάλειαςνα απελευθερωθείτε από τέτοιου είδους όπλα και να μην επαναλάβετε τα χειρότερα κεφάλαια του παρελθόντος σας. Εάν πραγματικά είχαν οι γυναίκες τα ινία σε όλο αυτό, οι καταστροφικές αυτές πράξεις απέναντι στη ζωή θα τερματίζονταν. Χρειάζονται περισσότερες πράξεις από τη γραφειοκρατία που στοιβάζει αμφιλεγόμενα ζητήματα, καθώς κάτι τέτοιο θαταν σα να ζείτε μέσα στην αυταπάτη. Καταφθάνοντας στα μέρη σας θα αφανίσουμε στο εξής αυτά τα όπλα για πάντα.

Η Σκοτεινή Καμπάλ έχει διαστρεβλώσει τα πράγματα προβάλλοντας μια ανάγκη πολέμου, ισχυριζόμενοι δε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τη χρήση αυτών των όπλων απέναντι στο μεγάλωμα της Κίνας. Επιπλέον ισχυρίζονται πως εάν όλοι τους στην Κίνα είχανε αυτοκίνητο και εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρισμού από καύση άνθρακα όλοι μας θα πνιγόμασταν στο νέφος. Απομακρυνθείτε από αυτό τον τρόπο σκέψης, πετάξτε την προπαγάνδα και ψάξτε για πιο αρμονικούς τρόπους συνύπαρξης. Η προνομιακή μεταχείριση που είναι πλήρως βασισμένη στην εξωτερική εμφάνιση θα πρέπει να καταστεί βλάσφημη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας στο διαδίκτυο για να διαδώσετε αυτό τον τρόπο σκέψης προς τα έξω μέναν τρόπο ευγενικό και αξιοπρεπή. Αγαπημένοι Μας, υπάρχουν βουνά πλούτου στον κόσμο σας που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες όλων σας για να χαίρεστε μια άνετη ζωή, και με τον καθένα σας να έχει τόση γη στην κατοχή του για να χωράει ακόμα και Έπαυλη.

Με το να αφουγκράζεστε την καρδιά σας φέρνετε ενέργεια θεραπείας, και το σκότος που θολώνει την όρασή σας σβήνει. Η αγάπη θα εξαφανίσει κάθε απερίσκεπτη περιπλάνηση που σας κάνει να ζείτε δίχως ισορροπία. Ο αγώνας για αγάπη και προσοχή θα πρέπει να ισορροπηθεί με την καταστροφή που αυτός δημιουργεί.
Ξέρουμε για τη δίψα που έχετε για καλύτερη φροντίδα υγείας και για φαρμακευτικά συστήματα. Θα πρέπει αυτά να ανοιχτούν και να εξεταστούν εξονυχιστικά. Πολλά φαρμακευτικά κατασκευάσματα έχουν εξωραϊστεί πολύ περισσότερο από την αποτελεσματικότητα που πραγματικά έχουν, και το Φαρμακευτικό σύμπλεγμα σας έχει φερθεί χειρότερα και από υποτελείς. Και οι άνθρωποι που αρνούνται την προσφορά τους θεωρούνται εκκεντρικοί ή ανυπόληπτοι. Κι αυτό γίνεται μονάχα για τη ζύμωση των αριθμών τους.

Μας τιμάει απείρως που ανυψώνετε εκθετικά τη δόνησή σας μπροστά σε όλα όσα αντιμετωπίζετε, και σας παρατηρούμε καθώς Υπερβαίνετε τον ατομικισμό σας βάζοντας τρικλοποδιά στο εγώ και τη χαμηλότερή σας φύση. Και αυτό είναι απολύτως καίριο προκειμένου να έχετε νου αδιατάραχτο, όπως οι μέντορες και οι διδάσκαλοι του Βουδισμού. Οι τεχνικές αυτές είναι ευαίσθητες και διορατικές.Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τη βαθιά αναπνοή και το ψάλσιμο του Ωμ, καθώς έτσι μπορείτε να αυξήσετε την ποιότητα αυτών που βιώνετε. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να δημιουργηθεί καλοσύνη μέσα στον κόσμο και να βελτιώσετε το πόσο καλά αισθάνεστε για τον εαυτό σας
Ο προστατευτικός φράχτης που είχε ορθωθεί για να σταματάει τις χειρότερες καρμικές ακολουθίες πίσω προς τα εσάς έχει απομακρυνθεί. Συνεπώς εισέρχεστε σε έναν καιρό μεγάλης μεταβλητότητας όσον αφορά αυτό. Συνίσταται να έχετε ασυμβίβαστη στάση αναφορικά με την ηθική και τις πράξεις σας. Επίσης να μην υποκύπτετε στην ευελιξία σε ζητήματα συνείδησηςΌπως πάντοτε, κανείς δεν κρατάει σημειώσεις και κανείς δε σας κρίνει, αφού κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε ενόσω είσαστε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να ακούτε κάτι τέτοιο δίχως να κολακεύεστε, αλλά εάν το αποδεχτείτε αυτό, θα αναζωογονήσετε το μονοπάτι σας προς το Φως. Να είσαστε σίγουροι ότι η θέση σας μέσα στην Ανάληψη είναιτετελεσμένο γεγονός’, και όταν αναληφθείτε θα είσαστε αγνώριστοι σχετικά με πριν και θα συνεχίσετε με ευπρέπεια. Ίσως να μην έχετε πετύχει όλα όσα θα θέλατε στη ζωή λόγω των λαθών που έχετε κάνει και να νιώθετε μετανοιωμένοι, όμως εύκολα θα τα ξεχάσετε αυτά καθώς μετά την ανάληψη θα έχετε όλη την αιωνιότητα για να κάνετε αυτά που θέλατε.

Έχουμε επίγνωση ότι πάρα πολλοί από εσάς εργάζεστε πολύ σκληρά και μπορεί λόγω αυτού να καταρρέετε, γιαυτό πάρτε τα βότανα και τα συμπληρωματικά διατροφής που χρειάζεστε για να παραμένετε υγιείς. Επίσης θα πρέπει να κρατάτε τα σχήματα για να μη γινόσαστε αντικείμενο περίγελου των άλλων, γιατί ως εργάτες τους φωτός είσαστε ανοιχτοί και εκτεθειμένοι σε κρύες συμπεριφορές. Είσαστε εκείνοι που ξέρετε από πριν για τα θαύματα και το δέος που σας περιμένει, και μπορείτε να διακρίνετε και να αισθάνεστε το συγχρονισμό των πραγμάτων. Μπορείτε να δείτε τις μηχανορραφίες των σκοτεινών που δολοφονούν και κλέβουν. Σκόπευαν να χαμηλώσουν τη συνειδητότητά σας και να μειώσουν δραστικά τον πληθυσμό ώστε να μπορούν πολύ πιο εύκολα να σας εμφυτεύουν με συστήματα κυβερνο-ελέγχου σκλαβώνοντάς σας.

Τα σχέδιά τους καθυστερήθηκαν και μπερδεύτηκαν. Οι σύμμαχοί μας εντοπίζουν τις ραδιουργίες τους. Παρότι αποτελούν παράσιτα πιστεύουν ότι είναι πάνω από εσάς, η μητέρα γη όμως έδωσε ζωή σε Όλους, ανεξάρτητα από δυνατούς κι αδύναμους. Εάν συμβάδιζαν με τις αλλαγές δε θα τρόμαζαν από τα τρέχοντα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων. Επί τόσο καιρό τώρα ήτανε κρυμμένοι πίσω από έναν φράχτη πολλαπλών επιπέδων κι έκρυβαν ένα Μεγάλο ψέμα, δείχνοντας τα δόντια τους σε όποιον πλησίαζε κοντά στην αλήθεια. Ο προσποιητός κόσμος τους εδραιώνονταν και ενισχύονταν από τις μαριονέτες τους στις θέσεις ισχύος και επιρροής. Αυτές τους οι επιθετικές τακτικές είναι παράνομες σύμφωνα με το συμπαντικό νόμο και έκαναν τον περίγυρο και ξεγλίστραγαν από αυτό το απλό γεγονός, αλλά θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την τιμωρία τους.


Η Εποχή του Υδροχόου λούζει με Πνεύμα την Εκκλησία, και δημιουργεί και εκεί αέρα αλλαγής. Το ταξίδι ήτανε μακρύ και διαφαίνονταν κατά καιρούς, όμως όλα στο τέλος επιστρέφουν πίσω στο ανώτερο Φως με το πέρασμα του χρόνου.


Η εμπειρία σας μέσα στη δυαδικότητα είχε από μόνη της ζωή κι αυτή τράβηξε μακρυά, αλλά τώρα το δέντρο της δυαδικότητας απογυμνώθηκε. Τώρα βρισκόσαστε σε ισορροπία, γιατί βλέπετε όλα να συμβαίνουν ως Ένα. Κι αυτό γέννησε μια νέα αντίληψη, που σας πήρε πέρα από τα μεγάλα και άδεια λόγια. Η γέννησή σας μέσα στην ανώτερη συνειδητότητα είναι αγνή και ανέγγιχτη, και καθώς μεγαλώνετε, μαθαίνετε και βιώνετε, αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά όπως πάντα μπορείτε να επιστρέψετε στην πρωτογενή συνειδητοποίηση. Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε επάνω στο μονοπάτι του Φωτός, και θα μας βρείτε σύμφωνους και ευχάριστους. Όλοι μας είμαστε Ένα, και συνεπώς είμαστε απλά μια πτυχή του εαυτού σας.


Η θέληση να λεηλατείτε τα αγαθά του άλλου μέσα στη συλλογική ανθρωπότητα θα αδρανοποιηθεί σταδιακά με τον ερχομό των φωτεινών ενεργειών στη γη, κι ο κόσμος θα γυρίσει και θα δει τη σοβαρότητα του παραλογισμού του. Η αυτοεκτίμησή σας θα συνδεθεί με ομάδες ανθρώπων και δε θα έχει τόσο να κάνει με εσάς ως άτομα, πράγμα που θα δημιουργήσει μια αίσθηση ότι όλοι σας είσαστε επάνω στο ίδιο καράβι και ότι οι μοίρες ή οι επιτυχίες σας είναι αλληλένδετα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Όλοι σας είσαστε οι ιδιοκτήτες της γης αυτής της Μητέρας Γης και κάποια δεδομένη στιγμή δε θα χρειαζόσαστε νόμους γιατί θα καταλαβαίνετε την τάξη των πραγμάτων. Βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς είσαστε πλήρως ενθουσιασμένοι θέλοντας να πετάξετε τα παλιά και να μεταφερθείτε στα Καινούργια.

Οι σύμμαχοί μας έχουνε τώρα διεισδύσει και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουνε τις αλλαγές στις Μεγάλες Τράπεζες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι δουλειές θα ξεκαθαρίσει, και θα αποκορυφωθεί με μια πολιτισμένη καμπάνια που θα τονίζει το τι έκαναν για να σας δένουν τα χέρια με χρέη. Αυτός θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου για τους ανθρώπους. Εάν κοιτάξετε τότε προσεκτικά το νέο κύκλο θα μπορείτε να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις εφόσον χρειάζεται. Το κύμα ορμής της κοινής γνώμης επιζητεί επίλυση σε αυτό το ζήτημα και αποκατάσταση από τη σύγχυση, εκτός από τους λίγους που επωφελούνται από αυτό.

Αγαπημένοι Μας, η ίδια η φύση της δυαδικότητας σας κατακράτησε πίσω, κι αυτό ήτανε απαραίτητο προκειμένου να σας οδηγήσει στην παύση του όλου ξεσηκωμού με όπλα και βία. Όπου μας επιτρέπονταν είχατε τη μόνωσή σας, και σας δίνονταν προαισθήματα όταν εμείς δε μπορούσαμε να επέμβουμε στο σχέδιο της ζωής σας. Η συνειδητότητά σας έχει μια φυσική προδιάθεση να επεκτείνεται καθημερινά, και παρότι μπορεί κατά καιρούς να έχετε πισωγυρίσματα, είσαστε εντούτοις προσανατολισμένοι για το τέλος προς το φως. Μπορείτε πλέον να δείτε πέρα από τις πανούργες εξαπατήσεις και τις παγίδες που είχανε μπει επάνω στο μονοπάτι σας. Μη ξεχνώντας την αποστολή της ζωή σας είσαστε πλήρως προετοιμασμένοι γι' αυτά που κείτονται μπροστά και που δε γίνεται να θρέψουν αλλονών τα σχέδια.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και νοιώθω για όλους σας μια θέρμη.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Με αγάπη, Phil.Μετάφραση: Con Tanidis


No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation