Monday, June 13, 2016

SALENA MIGEOT -- Ένα Μήνυμα για την Ψυχή Σου 9 Ιουνίου 2016



Ένα Μήνυμα για την Ψυχή Σου
9 Ιουνίου 2016


Πολυαγαπημένοι Μας,

Σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας απόψε με πολύ αγάπη. Ανελίσσεστε με τάχιστους ρυθμούς προς μιαν υψηλότερη πραγμάτωση των εαυτών σας. Αυτό θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα κι όσο διαρκεί, θα νιώθετε σα να καβαλάτε τραινάκι του λούνα πάρκ νοιώθοντας περιστασιακά να σας έρχονται αβίαστα η άνεση, η ροή και η μοναδικότητα, κι άλλες φορές για λίγο, να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπάρχει γιατρειά στα συμπτώματα αυτά. Σας το χουμε ξαναπεί πως θα νιώσετε κάποια περίεργα φυσικά πράγματα που πολλοί από εσάς θα τα ερμηνεύσετε σα να αποτελούν συμπτώματα σε κάτι. Να ξέρετε πως δεν μπορεί να υπάρξει γιατρειά στα πράγματα αυτά, και πως θα πρέπει να τα υπομείνετε. Στα συμπτώματα αυτά συμπεριλαμβάνονται μικρές και μεγάλες ενοχλήσεις, πόνοι, μυρμηγκιάσματα, ζαλάδες, θολούρες στο φως και στο χρώμα, εντονότερη αντίληψη κινητικότητας στην περιφερειακή σας όραση, πονοκέφαλοι, δυσπεψίες, μεγαλύτερη αντίληψη κίνησης ή ενέργειας σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας, και διάφορες άλλες περίεργες αισθήσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη να τρέξετε στους γιατρούς για όλα αυτά. Είναι απλά απόρροιες της επαναρύθμισής σας η οποία δεν είναι μονάχα φυσική.

Σ ό,τι αφορά τα συναισθηματικά και νοητικά σας σώματα, δεν περνάτε κάποια κρίση, ή ψυχωτικά επεισόδια  ή οτιδήποτε άλλο, παρά μεταβατικές υπερτάσεις στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτές διαφέρουν από άτομο σε άτομο, κοινό όμως χαρακτηριστικό αποτελεί η αίσθηση ότι είσαστε πολύ ευάλωτοι, όπως τότε που ήσασταν παιδιά ή έφηβοι. Το πράγμα αυτό μπορεί να σας φέρει σε άμυνα, να κατηγορείτε τους άλλους, ή να θέλετε να τους αποφεύγετε, φοβούμενοι ότι θα πείτε ή ότι θα κάνετε κάτι που θα ξεφεύγει από την ισορροπημένη συναναστροφή που έχετε μαζί τους. Μιλάμε για εκείνους που νιώθετε κοντύτερα σε σας, αυτούς που αγαπάτε και λατρεύετε. Κάποιες φορές θα τους βλέπετε σαν εχθρούς, σαν να άλλαξαν ή σα να συμπεριφέρονται διαφορετικά απέναντί σας, τη στιγμή που είναι ακριβώς οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που γνωρίζετε και αγαπάτε και που σας γνωρίζουν και σας αγαπούν. Η αντίληψή σας είναι αυτή που χρωματίζεται από τα συναισθηματικά κατακάθια που αποβάλλετε στο ταξίδι αυτό της ανώτερης έκδοσης του εαυτού σας.


Και καθώς θα συνεχίζεται η διαδικασία αυτή, ίσως καταλάβετε ότι κρατάτε λογαριασμό αυτών που λένε ή κάνουν οι αγαπημένοι σας, ως απόδειξη πως δεν σας αγαπάνε πραγματικά. Οι καιροί αυτοί εμπεριέχουν προκλήσεις για εκείνους που ήδη αμφισβητούν τις σχέσεις τους ή την πίστη των άλλων προς αυτούς. Αγαπημένοι μας, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να αναγνωρίσετε ότι όλες αυτές οι δοκιμασίες θα περάσουν, όταν θα αναγνωρίσετε ότι αποτελούν δοκιμασίες. Εάν ενδώσετε σε αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τότε θα γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά τα οποία δεν θέλετε, σε σχέση με τις σχέσεις σας. Για εκείνους που αμφισβητούν διαρκώς τις σχέσεις τους, έγκειται σε σας να χαρίσετε στους αγαπημένους σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και να τους δεχθείτε όπως είναι, αναγνωρίζοντας ότι και αυτοί περνάνε από τους ίδιους πόνους, ή να δώσετε τέλος στις σχέσεις σας μαζί τους.

Σας προτρέπουμε ευγενικά να μην τους κρίνετε σύμφωνα με την αντίληψή σας, αλλά με βάση αυτών που λένε και κάνουν καθημερινά. Επικεντρωθείτε σ όλα εκείνα που αγαπάτε σ αυτούς και σε όλα εκείνα στη σχέση σας για τα οποία είσαστε ευγνώμονες. Προσπαθήστε να επιτρέψετε στις ευλογίες της σχέσης σας να υπερτερήσουν των άσχημων πεπραγμένων του άλλου μέλους. Εάν κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς διαχρονικής αποτίμησης της σχέσης σας δείτε ότι αυτή κείτεται διαρκώς σε ανισορροπία, τότε ίσως να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Εάν όμως, δείτε ότι τα προβλήματά σας με το άλλο άτομο προκύπτουν μονάχα όταν αμύνεστε και προκαλείστε συναισθηματικά, τότε αυτό δεν είναι παρά ένδειξη μιας διάθεσης που θα παρέλθει κι ότι δεν αποτελεί πραγματική εικόνα της ίδιας σας της σχέσης. Και σας τα λέμε αυτά καθαρά απέναντί σας, γιατί πολλοί από εσάς θέτουν σε δίλλημα πράγματα όταν οι συναισθηματικές τους πληγές βγαίνουν στην επιφάνεια προκειμένου να απαλλαγούν από αυτές. Οι πληγές αυτές έχουν τον τρόπο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να θολώνουν την αντίληψή σας.

Η πραγματικότητά σας είναι κατά βάση αυτή στην οποία πιστεύετε. Η θρησκεία αποτελεί πίστη σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα. Κάθε θρησκευόμενο άτομο έχει αποδεχθεί μιαν έκδοση της πραγματικότητας όπως την ασπάζεται η πίστη του. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για κάθε πολιτικό κόμμα. Κάθε σύνταξη σε κάτι αποτελεί πίστη για κάτι ή εναντίωση απέναντί του. Σύντομα θα αντικρίσετε το εύρος αυτών στα οποία σας έκαναν να πιστέψετε ως συγκεκριμένη πραγματικότητα και θα δείτε πως κατά κύριο λόγο είναι το δημιούργημα αυτών σε θέσεις ισχύος που θέλουν να πιστεύετε στα πράγματα αυτά. Όταν αποκαλυφθεί η ‘πραγματικότητα αυτή, πολλοί από εσάς θα νιώσετε διάφορα θυμό, προδοσία, σύγχυση, για να αναφέρουμε κάποια. Εντούτοις, θα υπάρξουν και εκείνοι από εσάς που θα νιώσουν ανακούφιση, ότι επικυρώνονται και ίσως να νιώσουν ότι απαλλάσσονται επιτέλους από την αμφισβήτηση του κατεστημένου. Όλοι σας θα δείτε την αποκάλυψη του Τέρατος και δεν θα χαρείτε ιδιαίτερα μπροστά στη γνώση του πόσο πολύ έχετε εξαπατηθεί. Όταν όλοι οι παίχτες στο ρόλο του Τέρατος αποκαλυφθούν, θα εκπλαγείτε για τα φαινομενικά καλά παιδιά τα οποία αποτελούσαν μέρη της πλάνης και από το εύρος της συνεργασίας τους με άλλους τους οποίους υποπτευόσασταν για το ανίερο της δράσης τους.

Και καθώς θα συνεχίζεται η αποκάλυψη αυτή, θα αμφισβητήσετε την πραγματικότητα των πάντων. Γι αυτό θα χρειαστείτε δίπλα σας τους αγαπημένους σας. Συνεπώς, σας προτρέπουμε να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας και να τους κρατήσετε δίπλα σας γιατί θα χρειαστείτε ο ένας τον άλλον για υποστήριξη και παρηγοριά καθώς θα παλαντζάρει τρομακτικά το συναισθηματικό τραινάκι του λούνα παρκ της ζωής σας. Να θυμόσαστε ότι κάθε τραινάκι πάει πάνω-κάτω και πως για κάθε κάτω υπάρχει και το επάνω. Θα βιώσετε μεγάλα ύψη, αλλά και βαθιά κατεβάσματα, τέτοια που ποτέ σας δεν φανταστήκατε. Και τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι και θ αρχίσετε να νιώθετε σα να ζείτε στο σπιτάκι της χαράς, μόνο που δεν θα είναι και τόσο χαρωπό, και που γίνεται ολοένα και πιο αλλόκοτο. Και κάθε φορά που θ αρχίσετε να απελπίζεστε, θα έρχεται ένα άλλο ανέβασμα που θα σας διαβεβαιώνει ότι η πραγματικότητα στην οποίο οδεύετε είναι τόσο πολύ καλύτερη από οτιδήποτε έχετε βιώσει έως τώρα. Εμπιστευτείτε το αυτό.

Η πίστη σας διαμορφώνει την πραγματικότητά σας, γι αυτό επιλέξτε σοφά αυτά στα οποία πιστεύετε. Γιατί έγκεινται αποκλειστικά σε εσάς αυτά στα οποία θα πιστέψετε. Πρότασή μας: Πιστέψτε ότι οι μαζικές αποκαλύψεις που συμβαίνουν, συμβαίνουν για το ύστατο καλό. Όταν όλα θα έχουν αποκαλυφθεί, θα έχετε πολύ καλύτερη πληροφόρηση όλων όσων είναι εφικτών και μπορείτε να γνωρίζετε, και τότε δεν θα αισθανόσαστε τόσο μικροί σε σχέση με την προσωπική σας δύναμη. Θα αισθανθείτε μικροί σε σχέση με το αχανές του πολυδιαστήματος για το οποίο θα αρχίζετε να μαθαίνετε πράγματα.  Και θα αισθανθείτε ενδυναμωμένοι ως μέλη της Μοναδικότητας των Πάντων. Θα συνειδητοποιήσετε πως όλα παίζουν το ρόλο τους και πως όλα έχουν αξία, μαζί και εσείς. Αγαπημένοι μας, πόσα πολλά είναι αυτά που σας περιμένουν! Είναι σαν ο κόσμος/η αντίληψη/η πραγματικότητά σας, σαν να είναι ένα τούνελ μέσα στο οποίο ζούσατε και που τώρα πλησιάζετε γοργά στο άκρο του. Σύντομα θα είσαστε στο χείλος του τούνελ και θα ανακαλύψετε τα θαύματα και το άπειρο του ποιοι πραγματικά είσαστε και το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Αμήν.

Με Όλη τη Δυνατή Αφθονία της Αγάπης μας για Εσάς, ΕΙΜΑΣΤΕ:

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Διόδευσε η Salena Migeot 

ΜετάφρασηCon Tanidis

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation