Tuesday, February 18, 2014

Η Ομάδα του Αρκτούρου

9125657 1



Η Ομάδα του Αρκτούρου
16 Φεβρουαρίου 2014
Μετάφραση: Con Tanidis
Channeller: Marilyn Raffaelle


Σας φέρνουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Πάρα πολλοί είσαστε απογοητευμένοι και παλεύετε με θέματα της καθημερινής σας διαβίωσης. Είναι σημαντικό να καταλάβετε αγαπητοί μας, ότι οι δυσκολίες αυτές αναπαριστούν αποφοιτήσεις και όχι αποτυχίες. Κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχουν συσσωρευτεί από τις ζωές σας και έχουν αποθηκευτεί μέσα στην κυτταρική μνήμη των φυσικών, συναισθηματικών και πνευματικών σας σωμάτων. Το κάθε άτομο αποθηκεύει και κουβαλάει μέχρι να τις καθαρίσει, τις προσωπικές του ενέργειες που κληρονόμησε, τους όρκους, τις υποσχέσεις, και όλες τις δυνατές εμπειρίες της ζωής (κάποιες καλές και άλλες πολύ κακές) , μαζί με την κυτταρική ενθύμηση των ατόμων που αναμείχθηκαν σε αυτές του τις εμπειρίες.

Είσαστε πλέον πνευματικά αρκετά δυνατοί για να απελευθερώσετε τις τυχόν ενέργειες που εξυπηρετούν μόνο να σας κρατάνε σε ό,τι είναι παλιό και τελειωμένο, συμπεριλαμβάνοντας την επίλυση καρμικών καταστάσεων που πρέπει να τελειώνουν.  Οι ενέργειες αυτές ήταν αποθηκευμένες και τις κουβαλούσατε διαμέσου των ζωών σας επειδή δεν ήσασταν αρκετά εξελιγμένοι να τις αντιληφθείτε και να τις επιλύσετε με τρόπους που θα σας επέτρεπαν να τις καθάρετε.

Υπάρχουν επίπεδα στα ποσά των ενεργειών αυτών που ήταν το αποτέλεσμα έντονων εμπειριών ζωής (φυσικής, συναισθηματικής ή πνευματικής)  τις οποίες κατακρατούσατε βαθιά μέσα σας επειδή επιλέγατε να μην τις ξαναζήσετε ή ακόμα ούτε καν να ξανασκεφτείτε για κάποιες από αυτές.

Συχνά συμβαίνει στον επιμελή μαθητή να πιστεύει πως μέσω της σκληρής του εσωτερικής εργασίας έχει αντιμετωπίσει και έχει απαλλαγεί με κάποιο του θέμα. Πρόκειται για κάτι που συνήθως τον βασάνιζε σε όλη του τη ζωή: κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος, ένας φόβος, ένας εθισμός ή μια συναισθηματική αντίδραση, και τότε από το πουθενά να το ξανά να λέει: «Γεια, γύρισα».

Ποτέ σας να μην πιστεύετε ότι αυτό δείχνει αποτυχία, ή ότι η εργασία δεν εξετελέσθη ορθά, αλλά ότι η επανεμφάνιση του θέματος αυτού που απαιτεί κάθαρση σημαίνει πως τώρα έχετε φθάσει σε ένα βαθύτερο επίπεδό του. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, επανεξετάστε τυχόν πτυχές που ίσως πριν δεν αντιλαμβανόσασταν και κινηθείτε ξανά μέσα στην αλήθεια. Με την εμφάνιση κάθε νέου επίπεδου, ανοίγεστε και εσείς προς νέα επίπεδα επίγνωσης αναφορικά με τη δική σας κατάσταση συνειδητότητας.  Αναρωτηθείτε: «Τι είναι αυτό στο οποίο πιστεύω και με κάνει να αισθάνομαι έτσι;»

Μην προσπαθείτε να δώσετε δύναμη ούτε για καλό αλλά ούτε και για κακό σε κανένα θέμα, άνθρωπο ή εμπειρία με το οποίο βρισκόσασταν σε ανταγωνισμό γιατί τα πράγματα αυτά έχουν μόνο τη δύναμη που τους δίνετε η οποία αποτελεί και την αιτία του  γιατί ήτανε αποθηκευμένα μέσα σας εξ αρχής. Οι παλιές και τελειωμένες τρισδιάστατες ενέργειες της δυαδικότητας και του διαχωρισμού δε γίνεται να κουβαληθούν μέσα στις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός και θα δρουν ως μπλοκάρισμα μέχρι να απομακρυνθούν.  

Στην ιδιαίτερη αυτή ζωή εξαιτίας της σημαντικότητας της αλλαγής που επιτελείται, οι εξελιγμένες ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί μεταφέρουν μια πλήρη λίστα τυχόν θεμάτων που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Πολλές επέλεξαν πριν γεννηθούν, να γεννηθούν μέσα σε οικογενειακές καταστάσεις που θα ενεργοποιούσαν οτιδήποτε θα απαιτούνταν προκειμένου να κινηθούν παραπέρα. Παράδειγμα:  Πολλοί που μεγάλωσαν μέσα σε οικογένειες που τους κακοποιούσαν, είχαν ειδικά επιλέξει τις οικογένειες αυτές (προ γέννησης)  προκειμένου να ενεργοποιηθεί μέσα τους μια συνειδητότητα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να απαλλαγούν μια για πάντα από την πτυχή αυτή του εαυτού τους και να αναπτύξουν την κατανόηση του ποιοι και τι αληθινά είναι. Συχνά επίσης, υπάρχει και η καρμική κατάσταση που χρειάζεται να ολοκληρωθεί.  

Αναφορικά με τις καρμικές σχέσεις, εάν πιάσετε τον εαυτό σας μέσα σε κάποια κατάσταση όπου αναγνωρίζετε ότι υπάρχει μια μόνιμη διαφωνία η οποία θα πρέπει να είναι καρμική, αλλά το άλλο μέλος δεν ενδιαφέρεται για επίλυση, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν και να την ολοκληρώσετε μονάχοι σας. 1. Αναγνωρίστε τη Θεία Φύση του ατόμου αυτού ακόμα και αν αυτό δεν ενδιαφέρεται στο παραμικρό γι’ αυτό. 2. Απομακρύνετε τις ενεργειακές χορδές που ακόμη σας συνδέουν με το άτομο αυτό μέσω πρόθεσης και οραματισμού. 3.Στείλτε τους Φως και Αγάπη όποτε τους σκέπτεστε. 4. ΜΗΝ ασχολείστε… αυτό θα διαιωνίσει αυτό που προσπαθείτε να καθαρίσετε.

Σε πρότερες ζωές, οι ψυχές ενσαρκώνονταν με μια μικρή λίστα, επιλέγοντας ενδεχομένως ακόμα και ένα μόνο θέμα προς αντιμετώπιση και να κινηθούν μπροστά.  Συχνά ο αγώνας απλά και μόνο της επιβίωσης απέτρεπε την πρόοδο και ενδεχομένως η διατήρηση της θέσης αυτής να γίνονταν στόχος για αρκετές ζωές. Εξαιτίας όμως της πανίσχυρης ενεργειακής αλλαγής που επιτελείται τώρα επάνω στη γη, οι ενσαρκωμένες ψυχές συνειδητοποίησαν πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τα θέματα που τις κατακρατούσαν στις παλιές και τελειωμένες συχνότητες και αυτός είναι ο λόγος που σας φαίνεται ότι τόσοι πολλοί περνάνε  αρκετά δύσκολα βιώματα στη ζωή τους τώρα.

Εξελιχθήκατε τόσο για να κάνετε αυτά που ήρθατε να κάνετε, γιατί αλλιώς δε θα το επιλέγατε. Να μην πιστεύετε ποτέ ότι αποτυγχάνετε ακόμα και αν οι τριτο-διάστατες αντιλήψεις σας λένε κάτι τέτοιο.  Όχι μην το κάνετε, αλλά ενθαρρύνετε τους εαυτούς σας αγαπημένοι μας, γιατί είσαστε πανίσχυρα και εξελιγμένα Όντα του Φωτός ικανά τώρα να δουν μέσα από τα φαινόμενα και να κρατήσουν την αλήθεια ενόσω κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Ποτέ να μην ξεχνάτε,  ότι όλα τα μαθήματα τα προσχεδιάσατε εσείς καθότι συνειδητοποιούσατε τι χρειαζόσασταν να βιώσετε προκειμένου να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε.

Η Ομάδα του Αρκτούρου επιθυμεί τώρα να αναφερθεί στην αφθονία. Η αφθονία αποτελεί ένα θέμα που προκαλεί σύγχυση σε πολλούς καθώς υποφέρετε στην παρουσία της έλλειψης και του περιορισμού. Μέσα στη Μοναδικότητα υπάρχουν όλα όσα υπάρχουν…  όλες οι αξίες του Θείου είναι πανταχού παρούσες και παντοδύναμες, και η πανσοφία της Πηγής είναι επίσης και αυτή μέσα σας. Όλοι αποσκοπούσαν στο σημείο αυτό του ταξιδιού διαμέσου των εκατοντάδων ζωών τους… ώστε να εξελιχθούν τελικά προς μια κατάσταση συνειδητότητας που αναγνωρίζει την αλήθεια. Η Πηγή δε γνωρίζει τίποτε για έλλειψη ή περιορισμό, είναι Αυτοσυντήρητη και Αυτοδιατηρούμενη … αιώνια. Η έννοια της έλλειψης γεννήθηκε βάση της αντίληψης της δυαδικότητας (αντίθετα ζεύγη) και του διαχωρισμού. Όλα όσα ενσαρκώνονται μέσα στη Θεία συνειδητότητα βρίσκονται στη θέση τους βάση του Θείου νόμου. Εάν υπήρχαν έλλειψη και περιορισμός μέσα στη Θεία συνειδητότητα, τότε αυτά θα ήταν αιώνια αμετάβλητα. Η συνειδητοποίηση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την αλλαγή της εξωτερικού φαίνεσθαι.  

Κάθε φορά που πληρώνετε ένα λογαριασμό, συνειδητοποιήστε για λίγο πως αφού η Πηγή είναι πλήρης και δεν της λείπει τίποτε, η επιταγή ή τα λεφτά αυτά απλά αναπαριστούν μια υλική υλοποίηση αυτής. Όταν πιστεύετε ότι η αφθονία έχει όρια και είναι προσωπική και κάθε τι που ξοδεύεται σας κενώνει, δηλώνετε πως τα χρήματα είναι δικά σας – πεπερασμένα και περιορισμένα (δυαδικότητα και διαχωρισμός).Συνειδητοποιήστε πως η αφθονία ρέει μέσα από εσάς, και όχι από εσάς. Ίσως αυτό να σας φανεί χαζό καθώς κοιτάτε το άδειο σας πορτοφόλι, η πρακτική όμως αυτής της αλήθειας είναι ο μόνος τρόπος για να μετακινηθείτε προς μια βαθύτερη κατανόηση της άπειρης αφθονίας που είναι ήδη δική σας  συνέπεια της Ενότητάς σας με την Πηγή.

Βάλτε τη ροή σε κίνηση… χαρίστε τα αχρησιμοποίητα ρούχα ή αντικείμενα, δωρίστε χρόνο, ρίξτε στο μπουκάλι ένα κέρμα ακόμα και μια δεκάρα… κάντε τη ροή της αγάπης (υπηρεσίες ή αγαθά) και την ευγνωμοσύνη (πληρωμή) να κινούνται. Πάντοτε θα πρέπει να υπάρχει ροή. Είσαστε δημιουργοί αγαπημένοι μας και δημιουργείτε με κάθε σας σκέψη και λόγο (πχ δεν έχω…) που ρέει έξω από την κατάσταση της συνειδητότητάς σας.  Όπως ακριβώς έχει να κάνει το ταξίδι με τη μάθηση της Ενότητας, έτσι έχει να κάνει και με τη μάθηση του τι περιέχεται μέσα στην Ενότητα αυτή. Αρχίστε να διαποτίζετε κάθε οικονομική σας συνδιαλλαγή με την αλήθεια, ευλογώντας την κάθε σας πληρωμή γνωρίζοντας πως προέρχεται από τη ροή μιας Άπειρης και αστείρευτης Πηγής.

Κάντε οποιαδήποτε ανθρώπινα βήματα απαιτούνται σε κάθε περίσταση,  με το πρώτο σας όμως βήμα πάντα να σας θυμίζει την αλήθεια της Άπειρης Πηγής σας. Μην επιλέγετε να αγκαλιάζετε ολόκαρδα το διαρκές φορτίο των τρισδιάστατων νέων γύρω από την έλλειψη και τον περιορισμό.

Βρισκόσαστε σε ένα σημείο καμπής, στο οποίο θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο κύρης σας και ποιόν θα πρέπει να υπηρετείτε – την αλήθεια ή τις τρισδιάστατες αντιλήψεις που σας παρουσιάζει από παντού ένας μη αφυπνισμένος κόσμος; Να είσαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας αγαπημένοι μας, γιατί τώρα βρισκόσαστε στο σημείο που είτε πάτε μπρος, ή μένετε στα παλιά. Η επιλογή όπως πάντα είναι δική σας.


Είμαστε η Ομάδα του Αρκτούρου 16 Φεβ 2014

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation