Wednesday, June 12, 2013

Η επέκταση της συνειδητότητας του Εαυτού


Μιχαήλ

Διαμέσου Ron Head

19 Μαϊου 2013Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για την επέκταση της συνειδητότητας του Εαυτού. Θα προσέξατε πως το E το γράφουμε με κεφαλαία. Δε θα θέλαμε να νομίσετε πως αναφερόμαστε στο κομμάτι εκείνο του εαυτού σας που είναι συνειδητό στους περισσότερους από σας.  Και αναφερόμαστε στον όρο περισσότερους γιατί ο βαθμός συνειδητότητας διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Αυτό που είναι σταθερό όμως για όλους σας, είτε έχετε περισσότερη συνειδητότητα είτε όχι, είναι πως όλοι δέχεστε το φως ενδυνάμωσης του Δημιουργού που προκαλεί επέκταση συνειδητότητας.  Οι περισσότερο συνειδητοποιημένοι από σας δέχεστε το αποτέλεσμα της ανάπτυξης με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση.  Έτσι εξελίσσεστε με ολοένα και περισσότερο θαυμαστούς τρόπους, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία  για σας. Οι άλλοι, αυτοί που προτιμούν να μένουν όπως είναι, παρότι αυτό θα είναι αδύνατο, δεν καταλαβαίνουν καθόλου τι συμβαίνει και δεν ξέρουν πώς ν’ αντιμετωπίσουν αυτά που αισθάνονται.  Ως αποτέλεσμα, αντιδρούν σπασμωδικά, όπως θα λέγατε.  Να συμβουλεύετε όσους σας το ζητούν, όμως μη νιώσετε υπεύθυνοι πως θα πρέπει να τους γιατρέψετε όλους. Όσοι επιλέγουν να μη δουν, είναι δική τους επιλογή.
Θα δείτε επίσης κάποιες εκπληκτικές αλλαγές στους τριγύρω σας, σα να επιτρέπουν στους εαυτούς τους να πάρουν μια ιδέα του εναλλακτικού τους εαυτού. Κανείς δεν επιλέγει τον πόνο μπρος στο κέρδος, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε, καθώς δε θα μπορείτε να δείτε ακόμη πώς επέρχεται η επίτευξη της μεταστροφή τους. Δε θα μπορείτε ν’ αντιληφτείτε όσα έχουν ακούσει και δει, ούτε και τις εσωτερικές τους αποκρίσεις. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Αφιερώστε τους εαυτούς σας στη συνεχιζόμενη επέκταση και ανάληψη των εαυτών σας. Γι’ αυτό είστε εδώ, και αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσετε περισσότερο τον κόσμο και κάθε ευαίσθητο πλάσμα επί γης. Όχι, ακόμη δεν το εκτιμάτε πλήρως αυτό. Όταν όμως φτάσετε στο επίπεδο της επίγνωσης για την οποία μιλάμε, θα το καταλάβετε. 
Η ευθύνη απέναντι στον Εαυτό σας είναι η ευθύνη σας προς το Όλον. Καθώς θα μετακινείστε ψηλότερα, θα δείτε να μοιράζεστε ολοένα και περισσότερα με τα πάντα τριγύρω σας. Δε μπορείτε να δείτε ακόμη πως το μοίρασμα συνεχίζει και προς τα έξω έως το άπειρο. Σας διαβεβαιώνουμε όμως πως έτσι είναι.  Και το τελικό αποτέλεσμα, η ισχύς όλων όσων δημιουργείτε θα οδηγήσει σε έναν κόσμο πέρα από την πιο τρελή σας φαντασία.
Να ‘στε πιο βαθιά και διαρκώς μέσα στις καρδιές σας τώρα, αγαπητοί μου, αγαπημένοι μου άγγελοι, και θα τα ξαναπούμε σύντομα. Καλή σας μέρα.

Μετάφραση: Con Tanidis

Copyright © Ronald Head. Επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος. Μπορείτε να αντιγράφετε και να διαμοιράζετε το παρόν, εφόσον δεν το μεταβάλετε και είναι πλήρες και συμπεριλαμβάνετε τον σύνδεσμο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation