Saturday, June 16, 2012

16 Ιουνίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τα Όνειρα μας και τα Όνειρά σας έρχονται τώρα να αποδώσουν καρπούς.
Σήμερα το πρωί θα μιλήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ικανότητες που προσπαθείτε τόσο σκληρά για να εκδηλώσετε. Εξισώνεστε στη δυνατότητα να δείτε και να ακούσετε με το πνευματικό σας μάτι, καθώς και με άλλα πράγματα, όπως κινούμενα αντικείμενα ή στην διαύγεια των ονείρων σας με την πνευματική σας πρόοδο.

Είναι αλήθεια ότι αυτοί που έχουν προχωρήσει στην πορεία τους έχουν πολλές από αυτές τις ικανότητες. Είναι αλήθεια επίσης, ότι η πρόθεση και η πρακτική μπορεί να σας επιτρέψει να κερδίσετε πολλά από αυτά. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τέτοιου είδους προσπάθειες. Επιτρέψτε μας να επισημάνουμε, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή, θα υπάρξουν πιο ευεργετικά πράγματα που πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας . Το πρώτο θα είναι, να καθαρίσετε

το παρελθόν σας από τα παράπονα και τους φόβους. Ένα άλλο θα είναι, να μάθετε για την ανιδιοτελή αγάπη όλων γύρω σας. Απλά στοχεύστε από στιγμή σε στιγμή στην άνοδο του εαυτό σας και του κόσμου που θα είναι το πιο ευεργετικό από όλα. Αν αυτά ήταν τα θέματα επί των οποίων το μυαλό σας είναι κεντραρισμένο, όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τη θέση τους ως κάτι το αυτονόητο. Ποτέ δεν το έχετε αυτό σκεφτεί, θα διαπιστώνατε ότι αντιμετωπίζατε αυτά τα πράγματα όταν χρειαζόταν.

Ίσως μπορέσετε να δείτε ότι η επιδίωξη τους είναι τώρα πραγματικά αναγνωριζόμενη από τα καλύτερα και πιο σημαντικά για την χρήση του χρόνου σας. Είστε τόσο κοντά τώρα στο κβαντικό άλμα σας για την συνειδητοποίηση, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτά τα πράγματα πολύ γρήγορα θα είναι μέρος της εμπειρίας σας . Όταν τα ανακαλύψετε, θα είναι απολύτως κατανοητό ότι θα τα θαυμάσετε και θα πειραματιστείτε μαζί τους. Θα είναι αρκετά φυσικά φαινόμενα. Θα ήταν καλύτερα να τα δείτε με την ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού που θα φτάνει σε εκείνους που έχουν προσευχηθεί γι’ αυτά, ή ακόμα θα δείτε τα αιθερικά χρώματα. Εμείς προσπαθούμε μόνο, να σας επισημάνουμε, ποιά μπορεί να είναι η καλύτερη χρήση του χρόνου σας και των προσπαθειών σας, αγαπητοί μας φίλοι.

Εν τω μεταξύ, θα υπάρξουν πολλοί που θα ανακαλύπτουν τις νέες τους αισθήσεις και ικανότητες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας δίνεται νέες ή έχετε επιστροφή των ικανοτήτων σας για να τις χρησιμοποιήσετε για τους υψηλότερους σκοπούς της βέλτιστης σας. Δεν θα ήταν καθόλου ανάρμοστο ωστόσο, να ανακαλύψετε για τον εαυτόν σας, πως θα μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε ή στον βαθμό που θα μπορούσατε να τις επεκτείνετε. Με ευχαρίστηση θα μπορούμε να σας πούμε, ότι ίσως δεν μπορείτε καν να φανταστείτε που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν.

Θα παρατηρήσετε ότι ο καθένας δεν αποκτά τις ίδιες ικανότητες με τους ίδιους βαθμούς. Έτσι γίνετε πάντα, πάντα υπάρχει ο τρόπος που τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα για όλους. Τα πουλιά να τραγουδούν, η αντιλόπη να τρέχει, τα ψάρια να κολυμπούν. Κάθε λουλούδι να είναι διαφορετικό από κάποιο άλλο. Δεχτείτε οτιδήποτε δίνεται και καθιστά το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Είναι αυτό που σας κάνει μοναδικούς ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Θα είστε τέλειοι.

Τα όνειρα μας και τα όνειρα σας, αποδίδουν τώρα τους καρπούς, αγαπητοί μου. Προσεγγίστε τώρα την αγάπη του Δημιουργού σας και αφήστε την να κινηθεί μέσα από εσάς σε όλα όσα είναι μέσα στον κόσμο σας.

Να είστε μέσα στην ειρήνη, την αγάπη, και το φως μέχρι τη στιγμή που μιλήσουμε αύριο.

Κανάλι: Ron Head
Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation