Sunday, June 17, 2012

17 Ιουνίου 2012 Ute

Επιστροφή της Γαίας προς το Γαλαξιακό Κέντρο




Φίλες και φίλοι,

Σας γράφω αυτή, ενώ - σύμφωνα με την αρχαία γνωστική σοφία - η Γαία τώρα ευθυγραμμίζει στην πραγματικότητα τον εαυτό της με το γαλαξιακό κέντρο του κόσμου μας! Ακριβώς στις 17.6.12, στις 1:50 μμ, AEST. Και όχι στις 21. 12 12. Αυτό δεν είναι δημόσια γνωστό.

Σε αυτά τα κείμενα ενός από τα ονόματά της είναι Σοφία, αλλά έχει πολλά περισσότερα, Είναι η Θεά της αρχαίας σοφίας, που ονομάζεται επίσης Hathor, Isis, Κalι .... Αυτή είναι η Θεία Μητέρα.

Αυτή η πληροφορία ήρθε από αυτήν που αισθάνεται πολύ την μετατόπιση, όπως αυτό συμπίπτει με το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από αυτήν.


Η Yantra της είναι το αρχαίο και περίφημο Shri Yantra. Η Bindu στο Κέντρο της Yantra είναι η Ένωση με την Απόλυτη Θεία Συνείδηση. Τα γεωμετρικά στρώματα γύρω από το Bindu είναι η εξέλιξη στις διαστάσεις της δημιουργίας.

Εδώ και εβδομάδες τώρα νιώθω συνεχώς τη βαθύτερη σχέση μαζί της, σαν να είμαστε μία καρδιά, σαν η καρδιά της να είναι στη δική μου και δική μου σ 'αυτήν. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Έτσι έλκομαι στο βάθος όλων των Όντων, καθώς και το βάθος δεν έχει τέλος στην καταγωγή του. Είναι το όνειρο του κόσμου και για όλα τα σύμπαντα, και ταυτόχρονα είναι άμορφα, είναι Σάκτι. [Πνευματική ενέργεια]. Είναι πολύ μυστηριώδες. Και είναι η ακινησία, ενώ υπάρχει ο άσκοπος θόρυβος στον εξωτερικό κόσμο. Είναι αυτός που μας τραβά πίσω στο Γαλαξιακό Κέντρο από όπου ήρθε και επίσης από εκεί που ήρθαμε.

Αυτή ζει από τώρα και στο εξής σε συνάντηση με την καταγωγή της, το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο (όχι στην Αλκυόνη!), Και τι σημαίνει αυτό, το μόνο που μπορούμε να ονειρευτούμε την έκσταση και την χαρά. Αλλά σίγουρα αυτή είναι η στιγμή όπου δεν υπάρχει νοητική επιστροφή του διαχωρισμού των κόσμων: ο νους της Θείας καταγωγής μας και ο εν διαστάσει νους, ενός Θεού-με λιγότερο κόσμο. Όλοι διαλέγουν αυτό πού θέλουν να είναι.

Από τώρα και στο εξής το πραγματικό ταξίδι έχει αρχίσει, η πραγματική περιπέτεια έχει ξεκινήσει, επειδή νίκη της Γαίας είναι σφραγισμένη. Έχει επιστρέψει. Και μπορούμε επίσης, ανεξάρτητα από το να εξακολουθεί να εμφανίζεται στον κόσμο που δεν επιθυμεί να συμμετάσχει, ως εκ τούτου δεν θα αντανακλά τα εκστατικά σημάδια της Γαίας.

Αλλά για όσους από εμάς αισθανόμαστε την καρδιά μας να μετακινείτε, είναι καιρός να γιορτάσουμε, να μοιραστούμε τη χαρά της επίτευξης της Γαίας, η οποία είναι και δική μας. Είναι το όχημα για τη δική μας επιστροφή στην Πηγή.

Η επιστροφή της Θεάς τώρα, δείχνει τα σημάδια της με πολλούς τρόπους, είμαστε τόσο ευλογημένοι, επειδή έχουμε εισέλθει στην Θεία Πραγματικότητα για τα καλά.

Πολύ αγάπη, φίλοι μου, είμαστε μαζί σε αυτή την ανείπωτη ευλογία!

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη και αγάπη για την Μητέρα Γαία!

Κανάλι: Ute
Website: http://radiantlyhappy.blogspot.com/

Μετάφραση: Βούλα
  



No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation