Monday, May 14, 2012

14 Μαΐου 2012 AA Michael


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ο Ανελθών Άγγελός σας
Με βαθιά αγάπη, τώρα, θα ήθελα να σας εκφράσω την ενέργειά μου, είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έρχομαι σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα που θα σας βοηθήσει και γενικότερα να βοηθήσει τη διαδικασία της Ανάληψης σας, επιτρέποντας να πραγματοποιήσετε μια ορισμένη προετοιμασία.

Έχετε μια ομάδα οδηγών που κινούνται μαζί σας καθώς υπάρχετε στη Γη, παραμένοντας συνεχώς συνδεδεμένοι με την ενέργεια σας και τη συνείδησή σας. Μέσα από αυτή την ομάδα έχετε μια σειρά από Αγγέλους που σας καθοδηγούν και σας υποστηρίζουν. Κάθε αγγελικό πλάσμα κατέχει ιδιότητες από την ψυχή του Δημιουργού που επιθυμεί και έχει σκοπό να τις μοιραστεί μαζί σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να υιοθετήσετε και να ενεργοποιήσετε από μέσα σας την ίδια την ενέργεια σας. Είναι συχνά μια θαυμάσια διαδικασία να κατανοήσετε την ποιότητα που κάθε άγγελος έχει συνδεθεί με εσάς σε αυτή τη ζωή, για να σας προσφέρει μια εστίαση στην πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορείτε να αφιερώσετε τον εαυτό σας για να μάθετε αυτές τις ιδιότητες και τις ιδιότητες και να τις ενσωματώσετε όπως το κάνει ο άγγελός σας. Συχνά η ομάδα αυτών των οδηγών ταξιδεύει μαζί σας σε όλες τις ζωές σας επάνω στη Γη, αν και μερικοί μπορούν να προχωρήσουν σε ψηλότερα επίπεδα σε ορισμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλοι ελαφρώς αποσύρονται. Ουσιαστικά η ομάδα αυτή των οδηγών παραμένει η ίδια, ακόμα κι αν αντιληφθεί την εξέλιξη σας μέχρι να αλλάξετε τους οδηγούς σας. Παραμένει πάντα μαζί σας, μόνο που μερικές φορές αναλαμβάνουν μικρότερο ρόλο στη πραγματικότητά σας και το πνευματικό σας μονοπάτι.


Είναι σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή της μετάβασης και της τεράστιας ανάπτυξής σας, έλκεται την ομάδα αυτή των οδηγών κοντά σας, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις τους γύρω σας και μέσα σας. Αυτό σημαίνει ότι συνεχώς συνδέεστε με την ομάδα των οδηγών σας, και είσαστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στις διαβεβαιώσεις τους, στις επιβεβαιώσεις και τις συμβουλές τους. Αν δημιουργήσετε με την ενέργειά τους γύρω σας, ένα στενό κύκλο και αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε, και συνδεθείτε με την απήχηση των οδηγών σας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε μια μεγαλύτερη αίσθηση της ασφάλειας και των αλλαγών στη διαδικασία της Ανάληψης σας που θα εισρεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Εάν συνδέσετε με την ομάδα που σας καθοδηγεί με μεγαλύτερο βάθος, τότε θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι ένας από τους Αγγελικούς οδηγούς σας, έχει διοριστεί από την ψυχή σας για να επιβλέπει όλες τις μεταβάσεις της Αναλήψεως αυτή τη στιγμή. Αυτό τον Άγγελο τον εμπιστεύεται περισσότερο η ψυχή σας και, πιθανότατα, να σας βοήθησε με κάθε στάδιο της Ανάληψης σας στο παρελθόν, αλλά και κατά την διάρκεια της ζωής σας στο εσωτερικό πεδίο. Η γνώση και η κατανόηση που κρατά αυτός ο άγγελος για εσάς, είναι το ισοδύναμο της κατανόησης της ψυχής σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός ο άγγελος είναι ο καλύτερος φίλος της Αναλήψεως της ψυχής σας.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο Άγγελος τη στιγμή της Αναλήψεως που θα εργάζεστε μαζί σας, θα μπορεί να επιταχύνει την Αναλήψή σας και πάντα θα επιτυγχάνει ότι χρειάζεται. Ο Ανελθών Άγγελος σας, κρατά το Θείο σχέδιο του Δημιουργού για τη Γη, το Θεϊκό σχέδιο για τη χώρα σας και το Θεϊκό σχέδιο για την ομάδα της ψυχής, το Θεϊκό σχέδιο για την ψυχή σας, το Θεϊκό σχέδιο για την αλληλεπίδρασή σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, το Θείο σχέδιο για την ατομική σας πραγματικότητα στη Γη καθώς και τον σκοπό της κατανόηση σας. Ο Ανελθών Άγγελος σας, θα είναι σε θέση να υφάνει όλα αυτά μαζί ώστε να εξασφαλίσει τα πάντα που θα είναι στη Θεία τελειότητα, ανάλογα με την κάθε βούληση καθώς και τη διασφάλιση, ότι θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε στην πραγματικότητα σας και πνευματική σας ανάπτυξη. Εάν φανταστείτε ένα φυτό, όταν κάποιος το φροντίζει με αγάπη αυτό το φυτό, του προσφέρει όλα ότι χρειάζεται, εσείς είστε το φυτό και ο άγγελος σας είναι ο φροντιστής.

Ο Ανελθών Άγγελο σας επιθυμεί κατ 'αρχάς να σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε μια υψηλή δόνηση κατά τους επόμενους μήνες έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε τη δική σας ενέργεια και τις δονήσεις σας, νιώθοντας μια μεγαλύτερη αίσθηση της σαφήνειας και της άνεσης στις δονήσεις σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον Ανελθόντα Άγγελο σας, να μοιραστείτε τις κατάλληλες ποσότητες του Αγγελικού φωτός ειδικότερα από τις ψυχές τους με το να επιτρέψουν στον εαυτό σας, να δεχτείτε και να απολαύσετε το φως τους. Όχι μόνο οι Ανελθόντες Άγγελοι σας θα σας δώσουν την πολύτιμη ενέργεια, όπως τα μέταλλα και τις βιταμίνες για το φωτεινό σώμα και την ψυχή σας, αλλά θα επίσης είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και την ψυχή σας μέσα από τον Ανελθόντα Άγγελο σας, διότι αυτός ο άγγελος σας γνωρίζει όλη την πνευματική πορεία σας με μεγάλη λεπτομέρεια. Έτσι ο Ανελθών Άγγελος σας, θα δύναται να σας βοηθήσει, να καταλάβετε περισσότερα για το παρελθόν σας και πώς έχετε έρθει να υπάρξετε στη σημερινή πραγματικότητα σας, αναγνωρίζοντας το σκοπό που είστε να επιτελέσετε.

Με τη διατήρηση της ενέργειας σας σε υψηλή δόνηση ο Άγγελός σας θα βοηθήσει την ψυχή σας να παραμείνετε ισορροπημένοι κατά την διάρκεια της μετάβασής σας. Έχοντας μια ισορροπημένη κατάσταση, θα είστε σε θέση να παραμείνετε σε εγρήγορση, σαφή και επίγνωση του τι συμβαίνει με κάθε στάδιο της πνευματικής σας μετάβασης. Με μια ισχυρή ισορροπία και την άνεση της δική σας ενέργειας, τότε θα είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις νέες μορφές ενέργειας και θα είστε προετοιμασμένοι να ενεργοποιήσετε το φως της σοφίας μέσα στην ύπαρξή σας. Ο Άγγελος σας θα είναι σε θέση να σας υποστηρίξει στις τρομερές νέες δονήσεις του φωτός που θα ενσωματωθούν και θα μεγεθύνουν όλη σας την ύπαρξη. Θα υπάρξει ανάγκη σε κάθε άτομο να έχει αυτή την υποστήριξη στη διάθεσή του, δεδομένου ότι θα διαλυθεί η σύγχυση και ο φόβος που μπορεί να προκύψει κατά τις επόμενες μεταβάσεις.

Ο Ανελθών Άγγελος σας, γνωρίζει ήδη τι θα σας συμβεί, τις ενέργειες που θα πρέπει να στηρίξει, να ενεργοποιήσει και η πως η εμπειρία θα εξελιχθεί. Έχετε βιώσει πρακτικές μετάβασης, σχετικά μικρές, ήδη στο εσωτερικό πεδίο κατά τη διάρκεια της κατάστασης του ύπνου σας, έτσι ώστε σε κάποιο επίπεδο ο Άγγελος σας είναι πάντα ενήμερος για τις μεταβάσεις από την ανάπτυξη που αντιμετωπίζετε, κάτι που σε φυσικό επίπεδο να μην είχατε αντιληφθεί. Θα υπάρξουν πολλές μεταβάσεις και μικρές διαδικασίες μετασχηματισμού από τώρα μέχρι τη διαδικασία μεγέθυνσης, τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά αυτό θα συνεχίσει και θα εντείνετε ακόμη και πέρα από αυτή την ημερομηνία. Στα εσωτερικά πεδία έχετε ήδη βιώσει τη μεγέθυνση του Δεκεμβρίου του 2012, και μπορείτε να καταλάβετε σε επίπεδο ψυχής το ενεργειακό επίπεδο ίσως περισσότερο από όσο μπορείτε να το αντιληφθείτε ποτέ στη Γη, αλλά αυτό είναι καλό, δεδομένου ότι καθιστά τη σωματική μετάβαση να εμφανίζετε πολύ μικρή, επειδή όλη η προετοιμασία έχει επιτευχθεί σε ενεργειακό επίπεδο. Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε, πόσο σημαντικός είναι ο Ανελθών Άγγελος σας, που θα έχετε αυτή τη στιγμή. Θυμηθείτε επίσης ότι ο Ανελθών άγγελος σας, μπορεί να είναι ένας Αγγελικός οδηγός , που έχετε γνωρίσει από καιρό, δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας νέος άγγελος για να μπορείτε να τον αντιληφθείτε.

Ο Ανελθών Άγγελο σας, έχει τη δυνατότητα του ανοίγματος των ενεργειών σας, δίνοντάς σας τους ειδικούς κώδικες και ενεργειακά πρότυπα, επανενεργοποίησης των αρχαίων συνδέσεων, καλώντας τους οδηγούς όπου με ουσιώδη βήματα προς τα εμπρός, θα σας υποστηρίξουν, καθώς και γενικά θα επιβλέπουν την ευημερία σας, βοηθώντας σας να παίζετε το ρόλο του Θείου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ζητήσετε την παρέμβαση βοήθειας, καθοδήγησης και του Θείου Ανελθόντος Αγγέλου σας τις ιερές ώρες και κάθε κατάλληλη στιγμή της πραγματικότητας σας.

Αφήστε τον εαυτό σας να συνδεθείτε με τον Ανελθόντα Άγγελος σας, ανακαλύψτε την ενέργεια, το όνομα, τα προσόντα, τον ήχο και την δόνηση της αίσθησής του Ανελθόντος Αγγέλου σας. Όπως ακριβώς συμβαίνει, όταν ανακαλύψετε ένα νέο φίλο και απολαμβάνετε αυτή τη διαδικασία της σύνδεσης και της φιλίας, είναι σαν να δημιουργείτε μια συνεργασία για να υποστηρίξετε τη μεταμόρφωσή στη Γη σας.

Φυσικά, μπορείτε να καλέσετε την ενέργεια μου για να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας μια επίκληση που θα υποστηρίξει τη σύνδεση σας με την Ανελθόντα άγγελος σας.

Επίκληση

«Ανοίγω την ενέργεια μου για τη διαδικασία της αποδοχής και της αναγνώρισης του Ανελθόντα Αγγέλου μου. Ζητώ από την ψυχή μου να προχωρήσει μπροστά και να ενταχθεί με όλο μου το είναι, να υποστηρίξει την αποδοχή μου και τη σύνδεση μου με τον Ανελθόντα Άγγελο μου τη στιγμή της Αναλήψεως μου. Με την ενέργεια της ψυχής μου που απορρέει από το τσάκρα της καρδιάς μου, ζητώ αυτή η ενέργεια της ψυχής μου να δημιουργήσει έναν ιερό χώρο γύρω μου και για μένα που υπάρχω μέσα.

Επιτρέπω και ζητώ από την ψυχή μου, να καθαρίσει το μυαλό μου από όλες τις αμφιβολίες, τους φόβους ή δυσπιστίες στις δυνατότητές μου, ενθαρρύνοντας το μυαλό μου να είναι ανοιχτό και δεκτικό στην ενέργεια του Ανελθόντα Αγγέλου μου.

Καλώ τώρα μπροστά μου τον Ανελθόντα Άγγελο μου, να σταθεί μπροστά μου και να στείλει την ενέργεια της ουσία τους μέσα στην ύπαρξή μου. Ανοίγω την καρδιά μου με αγάπη στην δεκτικότητα. Επιτρέψτε μας να συνδέσουμε την ενέργεια μας και να ανταλλάσσουμε ενέργεια ».

(Αφήστε όσο χρόνο θέλετε για να το βιώσετε αυτό)

«Παρακαλώ ενεργά μοιραστείτε μαζί μου το όνομα σας, τα χρώματα του φωτός που εκπέμπετε και τις ιδιότητες που κρατάτε και χρειάζομαι να υιοθετήσω. Ενεργειακά τώρα, μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες μαζί μου, ώστε να μπορώ να αισθανθώ ή να αισθανθείτε τις πληροφορίες και να κατανοήσετε πότε θα είμαι έτοιμος.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία του εορτασμού, όπως συνδέουμε τις ενέργειές μας σε μία. Γνωρίζω τώρα το έργο που έχουμε ήδη επιτύχει από κοινού στο εσωτερικό πεδίο και ζητώ η πληροφορία αυτή να ρέει μέσα στην ύπαρξή μου με τη Θεία χρονική στιγμή. Σ 'αγαπώ άνευ όρων και να σου ζητώ να με βοηθήσεις στην διαδικασία της Ανάληψης μου πάνω στη Γη με όλους τους τρόπους που είναι δυνατόν και να καθοδηγούμαι από τη θεία βούληση του Δημιουργού.

Σε ευχαριστούμε»

Ελπίζω ότι θα βρείτε σε αυτό το πλαίσιο μεγάλη βοήθεια στην πραγματικότητά σας, θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι κάποιοι από εσάς μπορείτε να έχετε δύο Ανελθόντες Αγγέλους.

Με Αγγελική απεριόριστη αγάπη,
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Κανάλι: Νάταλι Sian Glasson

http://lightworkers.org/channeling/159205/your-ascension-angel-archangel-michael
Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation