Friday, July 6, 2012

6 Ιούλιος 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Είσαστε οι Γνήσιοι Δημιουργοί





Το μήνυμά μας αυτή η μέρα είναι ένα κεφάτο και χαρούμενο. Έχει παρατηρηθεί ότι το αστέρι σας έχει και πάλι επιταχύνει τη ροή του φωτός στον πλανήτη. Πολλές ισχυρές εκπομπές είναι πλέον καθ 'οδόν προς εσάς. Αύριο το ημερολόγιό σας θα δείχνει επτά, επτά ημέρες του βαρυσήμαντου αυτού χρόνου. Με την άφιξή την ενέργειας του φωτός θα συνεχίσετε με ζήλο τις αλλαγές που έχετε ξεκινήσει.

Μια λιγότερο σταδιακή διάλυση των αρνητικών ή σκοτεινών ενεργειών θα γίνει πλέον εμφανής. Αισθήματα χαράς και της ελευθερίας θα είναι πιο συχνές και σοβαρές. Ματιές σε όλα τα υπολείμματα του πέπλου θα εμφανίζονται πιο συχνά. Πολλοί από εκείνους που ποτέ δεν φαινόταν να έχουν κάποιο ενδιαφέρον για τα πνευματικά πράγματα, θα αρχίσουν να σας εκπλήτουν με τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους. Όλα τα πράγματα τα οποία έχουμε μιλήσει είναι όντως σε εξέλιξη. Η χρήση του πλήρες DNA σας θα σας επιστραφεί. Αυτό πρέπει, φυσικά, είναι μια σταδιακή εξέληξη.


Ήδη, σε πολλές περιπτώσεις, θα γνωρίζετε τις επιπτώσεις. Η αντίληψή σας για τον κόσμο γύρω σου θα αλλάξει. Μεγαλύτερη όμως, θα εξακολουθεί να είναι η αλλαγή τις αντίληψη σας για τον κόσμο μέσα σας. Η μετάβαση και πάλι, από μια περίοδο αυξημένης αφομοιώσεις την ενέργειας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και υψηλότερης συχνότητας.

Ο αρνητισμός του πλανήτη θα εκτεθεί όσο ποτέ άλλοτε. Παραμείνετε πάνω από την κρίση και την οργή και θα είναι μια αιτία για την αλλαγή προς το καλύτερο, σε όποια θέση προσωπικά και αν είστε. Η απόφαση και ο θυμός είναι επίσης κάτι που είναι απαραίτητο για να απελευθερώσετε αυτή τη στιγμή. Σας έχουμε ενημερώσει να παραμείνετε σταθεροί στην εστίασή σας με την προβολή του νέου κόσμου που επιθυμείτε. Η δυνατότητά σας να το κάνετε αυτό θα σας κρατήσει από το να πέσετε στα χαμηλότερα συναισθήματα του θυμού και του φόβου.

Αναγνωρίστε ότι θα εκδηλωθεί ο λόγος για όλο το φαινομενικό χάος το δρόμο και τα όνειρά σας. Το παλιό πρέπει να πέσει και να ανοίξει ο δρόμος για το νέο θα εμφανίζεται. Εσείς είστε οι γνήσιοι δημιουργοί του παρελθόντος κόσμου και θα είστε, επίσης, και οι δημιουργοί του νέου. Αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να το πράξετε χωρίς το βάρος του αρνητισμού στους ώμους σας.

Βρείτε τους λόγους για τους οποίους κάθε μέρα τώρα θα αισθάνεστε ευγνωμοσύνη και θα χαίρεστε. Θα τους βλέπετε να ανέρχονται με ταχείς ρυθμούς. Το ταξίδι σας μέσω αυτού, τους τελευταίους μήνες και το επόμενο έτος θα φαίνεται τόσο γρήγορα όσο το άνοιγμα του ματιού σας. Θα βρείτε πολλές απόψεις, που θα μπορείτε να το απολαύσετε.

Προσκρούσεις κατά μήκος της διαδρομής μπορεί να υπάρξουν. Θα είμαστε στο πλευρό σας κάθε στιγμή. Ζητήστε τη βοήθεια μας όποτε μας χρειαστείτε. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε. Καλή σας μέρα, αγαπητοί μου.

Κανάλι: Ron Head
Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation