Friday, September 21, 2012

21 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Αποσπάστε εφεδρικά τον εαυτόν σας σε αυτό το σημείο από τους παιδότοπους εκφοβισμού»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Σήμερα ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την επικείμενη ισημερία. "Ω, όχι!", Σκέφτεται το κανάλι μας. "Πρόκειται να πάρουμε το φως και την ουσία της ενέργειας και πάλι." OK. Εμείς θα το μοιραστούμε αυτό μαζί σας ... αφού επισημάνουμε ότι όχι μόνο θα την παραλάβετε ισχυρότερη από ποτέ, αλλά θα υπάρξουν και ανεπαίσθητες αλλαγές καθώς κινείστε σε αυτό το τελευταίο τρίμηνο του ηλιακού σας έτους, αλλά και σε νέες ικανότητες για να διατηρήσετε υψηλότερες και υψηλότερες ποσότητες και συχνότητες. Επίσης, δεν χρειάζεται να σας επισημάνουμε ότι η τρέλα φαινομενικά να γίνει μεταδοτική σε όλους γύρω σας.


Πολλοί από εσάς εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας που δεν αισθανθείτε τουλάχιστον ούτε μια μικρή ανησυχία για το τι συμβαίνει και τι φημολογείται ότι είναι έτοιμο να συμβεί. Συγχαρητήρια για την νεοαποκτηθείσα ικανότητά σας να παραμείνετε αγκυροβολημένοι στα κέντρα σας και επικεντρωμένοι στην προβλεπόμενή σας αυτοβελτίωση. Ίσως αυτό δεν είναι το καλύτερο πράγμα για να το σταματήσετε, αλλά στη συνέχεια αυτό είναι που θα κάνετε. Θα υπάρξουν και μάλιστα γίνονται τώρα προσπάθειες για να οδηγήσουν τον κόσμο σε ένα άλλο ανεπτυγμένο πόλεμο. Αυτό δεν σάς εκπλήσσει, ούτε εμάς εκπλήσσει.

Αλλά υπάρχουν μόλις τρεις μήνες που απέμεναν σε αυτό το βαρυσήμαντο έτος και ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος δεν είναι στην Θεία ατζέντα. Σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό θα συμβεί σε αυτό το τρίμηνο και ένα μεγάλο μέρος του θα είναι πολύ ανησυχητικό για πολλούς ανθρώπους, αλλά το νέο έτος σας θα προκύψει σε καλύτερη κατάσταση από αυτό που είναι τώρα. Όπως έχουμε ξαναπεί, ο κόσμος δεν θα τελειώσει και ο ουρανός δεν θα πέσει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε καταπληκτικές δημιουργίες της Μητέρας / Πατέρα Θεό, τον Δημιουργό του Όλα Όσα Είναι, είναι για τα θέματα της ανακάλυψης και την ενθύμηση του ποιοι είστε και για το τι είστε ικανοί.

Για το ενδεχόμενο αυτό, αγαπητές καρδιές, σάς προτείνουμε να γραπωθείτε από τα καπέλα σας και προσδεθείτε. Ακόμα και σε αυτή την προχωρημένη ημερομηνία, υπάρχουν σχετικά λίγοι από εσάς που δεν έχουν πραγματικά καμία ιδέα για το που κατευθύνονται. Μας έχετε ακούσει να χρησιμοποιούμε πολλές όμορφες λέξεις και περιγραφές, αλλά αυτά είναι πολύ μακριά από την εμπειρία που πρόκειται να αρχίσετε πολύ σύντομα. Είναι σαν να σάς είχαμε πει για παγωτό σοκολάτα για πολλά χρόνια και τώρα είστε έτοιμοι να πάρετε την πρώτη πραγματική γεύση σας από αυτό. Σας είχαμε πει ότι είναι κρύο. Σας είχαμε πει ότι είναι κρεμώδες, νόστιμο, και υπέροχο.

Αλλά έως ότου να το δοκιμάσετε πραγματικά, δεν έχετε καμία ιδέα για το κέρασμα που είναι μέσα. Αν κρατάτε το παγωτό χωνάκι μπροστά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το προσεγγίσετε και να το πάρετε. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, είναι μια πολύ καλή μεταφορά για τη στάση σας αυτή τη στιγμή. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι υπάρχει αρκετό για εσάς και όλους τους φίλους σας και όλους τους φίλους τους. Δεν υπάρχει καμία απολύτως έλλειψη, υπάρχει αρκετό για όλους.

Εμείς θα φροντίσουμε στη διανομή των κώνων του παγωτού. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι, ευγενικοί, υπομονετικοί, και προσέξτε να μην σας πέσει στην παιδική χαρά. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό. Αλλά αποσπάστε εφεδρικά τον εαυτόν σας σε αυτό το σημείο από τους παιδότοπους εκφοβισμού. Εμείς για άλλη μια φορά θα χειροκροτήσουμε όλους σας για τις προσπάθειές σας και την επιτυχία σας. Μείνετε σε αυτό το τελευταίο μικρό μέρος του μαθήματος και θα συνεχίσουμε να σάς υποστηρίζουμε σε όλα όσα κάνετε. Και αν είστε ένας από εκείνους που έχετε πει "Γεια σας" σε εμάς όταν αντιληφθείτε την παρουσία μας ή με λίγο σπρώξιμο τον τελευταίο καιρό, εμείς σας λέμε «γεια σας" πίσω σε σας. Σας αγαπάμε. Καλή σας μέρα, αγαπημένοι.

Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation