Saturday, January 12, 2013


 9  Ιανουαρίου 2013

«Είναι αδύνατο να σας αγαπούμε περισσότερο»


Αρχάγγελος Μιχαήλ
Με την βαθύτερη αγάπη και την εκτίμησή μας για τον καθένα και όλους εκείνους που συνεχίζουν επάνω στα μονοπάτια τους, είναι αυτό που επιθυμούμε να αρχίσουμε  αυτό το μήνυμα. Να είστε βέβαιοι ότι δεν περνάει στιγμή στην οποία  αυτό δεν είναι το σημαντικότερο  στις καρδιές μας.
Οι σωματικές αλλαγές στην κυτταρική σας ανάπλαση, αντιδρούν στο συνεχιζόμενο μπαράζ του κοσμικού φωτός, αυτό θα συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς, και η αντίστοιχη αύξηση στην προσωπική σας φώτιση θα είναι προφανής σε όλους εκείνους που παρατηρούν τον κόσμο σας. Οι αλλαγές θα αυξηθούν  στα οικονομικά σας συστήματα.  Καθώς επίσης και άλλες αλλαγές θα αυξάνονται. Αλλά επειδή οι  αναφορές που έχετε στη διάθεσή σας  προέρχονται από τους πέντε μεγάλους  ομίλους  πληροφοριών οι οποίες   τροφοδοτούν με ψέματα  τον κόσμο σας και με το κουτάλι  μισές αλήθειες, είναι εύκολο για πολλούς να αρνηθούν  όλα αυτά.

Θα υπάρξουν, φυσικά, έρχεται μια στιγμή που αυτά τα πράγματα δεν μπορούν πλέον να αμφισβητηθούν. Γιατί πάρα πολλοί από σας συνεχίζετε με σιγουριά και  με τις προσπάθειές σας προς την προσωπική αλλαγή, αυτό θα συμβεί νωρίτερα παρά αργότερα. Αλλά, καθώς μερικές από τις κυβερνήσεις σας έχουν μάθει  στην δυσαρέσκειά τους,  επιβάλλουν τεράστιες αλλαγές από το εξωτερικό και οι οποίες ποτέ δεν  λειτουργούν.  Ωστόσο, θα λειτουργήσουν, όταν  θα διευκολυνθεί η διαδρομή  της  αλλαγής στην επιφάνεια από το εσωτερικό. Και αυτή είναι η αιώνια αναγνώρισή σας που έχετε επιλέξει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας μέχρι που  να συμβεί σε όσους περισσότερους είναι δυνατόν από τους αδελφούς σας.

Μερικοί απ 'αυτούς θα γκρινιάζουν. Κάποιοι θα κατηγορούν. Μερικοί θα σας γυρίσουν την πλάτη τους. Αλλά δεν θα επιτρέψετε να σας αποθαρρύνουν όπως στο παρελθόν και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα σταματήσει τώρα.  Πάντα βρίσκετε  τη δύναμη να συνεχίσετε και να βρείτε τρόπους για να προχωρήσετε. Πάντα σας δίναμε  βοήθεια και έμπνευση με οποιοδήποτε τρόπο ήταν δυνατόν. Αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Υπάρχουν διδάγματα που αντλήθηκαν και από τις δύο πλευρές αυτού του ζητήματος.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι αυτό που επιθυμείτε να ακούσετε σε αυτό το σημείο. Θα ευχόσαστε να σας πούμε για  μια συγκεκριμένη  ώρα, σε μια κάποια καθορισμένη ημέρα, ότι ο κόσμος σας θα αλλάξει εντελώς. Είσαστε εκεί για να υπάρξει  μια τέτοια εμφάνιση, αγαπητές καρδιές, θα ήταν αναγκαίο ακόμα και  σε διαφορετικούς κόσμους να υπήρχατε, ή ο  νέος σας κόσμος  να μπορούσε να αρχίσει να εκφυλίζεται και αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι τα δισεκατομμύρια των συν-δημιουργών σας θα εξακολουθούσαν να δημιουργούν με την κατάσταση της συνείδησης, όπως ακριβώς είναι τώρα. Ναι, θα συνεχίσει να εξελίσσεται η κατανόηση τους, όπως ακριβώς γίνεται τώρα. Ναι, το αποτέλεσμα θα συμβεί τελικά σε ένα εντελώς ανυψωμένο πλανήτη, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.

Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζουν αυτά τα μηνύματα καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί και έχουν σχεδόν καθημερινή προσωπική μαρτυρία καθώς έχουν αλλάξει πολλά σε αυτούς. Οι περισσότεροι καταλαβαίνετε, ότι όχι μόνο σ’ εσάς γίνεται αυτή η   αλλαγή στον εσωτερικό σας κόσμο,  αλλά γίνεται πραγματικά για να βοηθήσετε υπερβολικά  τους πνευματικούς οδηγούς και τους δασκάλους σας. Μερικοί  πράγματι αρχίζουν να βλέπουν ενδείξεις ότι έχει επέλθει αλλαγή στο φυσικό τους περιβάλλον. Υπάρχουν πολλά να ευφράνουν τις καρδιές σας, αν τα προσέξετε και να σας παρακινήσουν, αγαπητοί φίλοι.  Και εκεί θα είναι πολύ πιο επιφανειακές οι αλλαγές, καθώς αυτές οι  μνημειώδεις αλλαγές θα  συνεχίζονται.

Σας ζητάμε να συνεχίσετε  να κάνετε αυτό που  κάνετε. Αποφασίστε   να εντείνετε  τη  δική σας προσωπική εργασία για να αλλάξετε  τον εαυτό σας. Βρείτε την άνεση, την ειρήνη, την αγάπη  μέσα σας.

Δεν έχετε εσείς να χάσετε τίποτα. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να σας πούμε ότι τουλάχιστον, η αίσθηση της κοινωνίας θα είναι ευρέως  βελτιωμένη. Θα σας πούμε ότι η αγάπη μας για εσάς έχει αυξηθεί, αλλά ότι σας αγαπούμε περισσότερο, αγαπητοί μας, τόσο που ίσως μπορεί  να είναι  αδύνατο. Αναπνεύστε στην άνευ όρων αγάπη και φως από τον Δημιουργό σας, βρείτε την ηρεμία που φέρνει μέσα σας, και  καθίστε σε αυτό το χώρο μέχρι να είστε και πάλι  επικεντρωμένοι και  ισχυροί.
Σας αγαπάμε. Θα είμαστε  μαζί σας για πάντα, και πάντα θα είστε. Η γαλήνη  να  είναι μαζί σας.
Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation