Saturday, September 22, 2012

22 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


"Είναι αρκετό Μόνο να Ανοιγοκλείσετε τα Μάτια σας και Φθάσατε"

Σήμερα είναι η ημέρα της ισημερίας σας. Εμείς δεν θα την ονομάσουμε φθινοπωρινή ή εαρινή καθώς κάτι τέτοιο θα εξαπατήσει όσους ζουν στο μισό του πλανήτη σας. Όποια και να είναι για εσάς ελπίζουμε ότι απολαμβάνετε την ημέρα αυτή με καλή υγεία και καλή διάθεση.

Είστε στο σπίτι και τεντώνεστε, η ένατη ευκαιρία, το τέταρτο τρίμηνο τώρα. Διαλέξτε τη δική σας μεταφορά. Και ακόμα κι αν το σκορ είναι υπέρ σας, είναι πλέον καιρός να σπρώξετε προς τα κάτω και να οδηγήσετε σκληρά μέχρι το τέλος. Ίσως, σε τελευταία ανάλυση να είναι καλά για να περιγράψετε αυτό ως ένα μαραθώνιο. Αυτό το ταξίδι ήταν τόσο μακρινό και απαιτητικό, έτσι τελειώνοντας σάς βάζει σε μια ειδική κατηγορία για πάντα, ο ισχυρότερος του ισχυρού, το πιο λαμπρό από το φωτεινό. Η προσπάθεια επικοινωνίας για αυτό είναι περισσότερο από μια αναπνοή. Κάνετε ένα ακόμα βήμα. Θυμηθείτε τώρα τι σάς έχουμε πει, μια στιγμή πριν αυτή η φυλή ανέβει, μπορεί να φαίνεται σαν όλα να έχουν χαθεί. Αυτή είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν έχετε ή όχι αληθινή πίστη, όχι στη θρησκεία σας, αλλά στον εαυτό σας.

Πάντα, πάντα θα επανερχόμαστε σε αυτό. Ήρθατε εδώ ξανά και ξανά για να βρείτε και να γυαλίσετε το στολίδι που είστε. Το βρήκατε. Μην το πετάτε τώρα. Ζήστε τη ζωή σας ανάλογα με τις ανάγκες, ναι. Αλλά μέσα στην καρδιά σας κρατήστε γρήγορα και απαλά το φωτεινό στολίδι που λάμπει, που χρειάστηκε τόσο καιρό για να μπορέσετε να βρείτε.

Συνεχίζετε να είστε σε μια χρονική περίοδο με πολύ φοβερό θόρυβο και θα υπάρξουν προσπάθειες για να σάς εκτρέψουν από την πορεία σας. Μη τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Για τους περισσότερους από εσάς, είναι μάλλον απίθανο να δείτε πόσοι επηρεάζονται από την ήρεμη και σταθερή συμπεριφορά σας. Δεν βλέπετε το αποτέλεσμα που έχετε από την οικογένειά σας ακόμη και από εκείνους που ήρθαν πριν από εσάς και ποτέ δεν έχετε συναντηθεί. Δεν βλέπετε το αποτέλεσμα μιας λέξης ή το χαμόγελό σας να έχει σε ένα φίλο, όπου τρεις φορές έχει απομακρυνθεί από τη γνωριμία σας. Όμως όλα αυτά είναι αλήθεια.

Μερικοί αρχίζουν να έχουν σαφή συναισθήματα σύνδεσής τους με την κατανόηση του «Είμαστε Ένα». Αυτή είναι η αλήθεια αγαπημένοι μας. Και εμείς από την πλευρά μας δεν αποκλείουμε τον εαυτό μας από αυτό το Ένα, ακόμα κι αν συνεχίζετε να το κάνετε. Όταν μιλάμε για τους εαυτούς μας ως αδελφούς και αδελφές σας, αυτό είναι το πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας. Μπορείτε να αρχίσετε μόνοι σας να καταλήγετε σε αυτές τις αντιλήψεις. Μην αφήνετε τις προσαρμογές του παρελθόντος σας να το αρνηθούν. Όλα είναι Ένα. Μάθετε να αγαπάτε όλες τις προφανείς διαφορές και κάθε πρόβλημα σε αυτόν τον κόσμο που θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί.

Έτσι ... με την ισημερία. Για μερικούς θα είναι η ώρα για να γιορτάσουν την συγκομιδή των κόπων ενός έτους. Για άλλους θα είναι η ώρα για να γιορτάσουν την αναγέννηση της ζωής. Για όλους είναι ο χρόνος που και πάλι θα δώσετε τις ευχαριστίες για τη ζωή. Εμείς θα ενταχθούμε σε αυτό και σας προστάζουμε για άλλη μια φορά, να παραμείνετε στην ροή. Από την οπτική γωνία του χρόνου σας σε αυτή τη διάσταση, είναι αρκετό μόνο να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας και φθάσατε. Απολαύστε το. Καλή σας μέρα, αγαπητές καρδιές.


Κανάλι:Ron Head
Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation