Wednesday, September 26, 2012

26 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Κρατήστε τα όλα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας στην αγάπη και το φως»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αφιερώσουμε μια συζήτηση για να κατανοήσετε την ενότητα. Αυτό που θα συζητήσουμε δεν είναι νέο σε εσάς, αλλά, εκτός από την διάνοιά σας, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στη συνείδησή σας.


Η επιστήμη σας έχει ανακαλύψει πάνω από εκατό χρόνια, ότι όλα όσα βλέπετε αποτελούνται αποκλειστικά και μόνο από την ενέργεια. Έχετε αποδείξει ξανά και ξανά ότι αυτό το οποίο ονομάζουν ύλη, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ως «στερεό υλικό». Είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι μόνο οι τομείς της ενέργειας είναι πραγματικοί. Ωστόσο η ψευδαίσθησή σας εξακολουθεί να έχει μια σταθερή λαβή για τις αντιλήψεις σας.

Αυτές οι αντιλήψεις είναι αυτό που θα συζητήσουμε σήμερα. Και θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν είναι νέο, ούτε ακόμη αν και ίσως δεν είναι τόσο ευρέως κατανοητό. Επειδή είστε ένα μέρος ενός τεράστιου τομέα της ενέργειας, δεν υπάρχει καμία γνώση, κανένα γεγονός, καμία κατανόηση, η οποία δεν θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Θα βυθίζεστε σε αμέτρητα κομμάτια πληροφοριών κάθε στιγμή. Η δυνατότητά σας να κατανοήσετε αυτές τις «ενδείξεις» θα είναι κάπως περιορισμένη. Έτσι αποδέχεστε, συντονίζεστε με εκείνα που έχουν νόημα σ’ εσάς και κατασκευάζετε το δικό σας ιδιαίτερο κόσμο από αυτά. Τι νομίζετε ότι κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που επιλέγετε και αυτό που δεν κάνετε; Ποιο είναι το κύριο συστατικό του «δέκτη» σας; Και εμείς απαντάμε, οι πεποιθήσεις σας και οι αντιλήψεις σας πριν τις εμπειρίες σας.

Εφόσον κρατάτε αυτά, ο κόσμος σας, ο προσωπικός σας κόσμος, θα έχει μια δύσκολη περίοδο αλλαγής. Στην πραγματικότητα, δεν έχει. Θα πρέπει να σας αποδείξει ποιες από τις κατανοήσεις σας δεν είναι έγκυρες.

Αυτό συμβαίνει και πάντα συνέβαινε. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι, προκειμένου να καταστήσετε τους επόμενους μήνες σας πιο εύκολους για σας, και να επιταχύνετε τις προσωπικές αλλαγές που σας περιμένουν ανυπόμονα, θα ήταν καλύτερα για σας να εξετάσετε εκ του σύνεγγυς τι κρατάτε τόσο σφιχτά που ίσως να θέλετε να απελευθερώσετε. Μην το κάνετε μεγάλο πρόβλημα αυτό. Απλά ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας σε άλλες δυνατότητες και εξετάσετε αυτές κατά την άφιξή τους. Αποδεχθείτε τες αν φαίνονται άξιες για εσάς. Πάνω απ 'όλα, απορρίψτε την κριτική προς τον εαυτόν σας και τους άλλους. Αυτές οι απόψεις υπάρχουν, τουλάχιστον, με βάση τις περιορισμένες πληροφορίες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχθείτε οτιδήποτε ο άλλος λέει ή κάνει. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των πράξεων και εκείνων που τις ενεργούν. Να είστε προετοιμασμένοι να τα κρατήσετε όλα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας στην αγάπη και το φως.

Αυτό είναι που συμβαίνει στη συνείδησή σας, κατ 'εντολή του υψηλότερου εαυτού σας, με την ευαισθητοποίησή σας ή χωρίς. Τα αγαπημένα «συμπτώματα» σας είναι, ως επί το πλείστον, η αντίστασή σας στο καινούργιο. Ανοίξτε τα χέρια σας, γιατί να μη το κάνετε; Ευχαριστήσετε τον ανώτερο εαυτό σας και τον Δημιουργό σας για όλα αυτά που σας έχει στείλει. Σύντομα θα ξέρετε ότι αυτά είναι που επιθυμούσατε όλο αυτό τον καιρό. Μπορεί οι ημέρες σας να είναι γεμάτες από τη χαρά της γνώσης αυτής.

Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. 


Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation