Saturday, September 29, 2012

29 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα είμαστε εκεί μαζί σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Η σημερινή μας συζήτηση θα αρχίσει, ζητώντας για άλλη μια φορά να μπορέσετε να παρατηρήσετε την έντονη ανάκαμψη στον τομέα της ενέργειας που φέρνει η πανσέληνος. Ίσως να αισθανθείτε διαφορετικές αλλαγές στις αντιδράσεις από τα γεγονότα γύρω σας. Όταν σας ζητηθεί να μιλήσετε ή να ενεργήσετε για την αλλαγή, να θυμάστε να συνδυάζετε τα συναισθήματά σας με την επιθυμία της άνευ όρων αγάπης σας. Δεν είστε ίσως προσωπικά εξοικειωμένοι στην παρόρμηση να κάνετε κάτι που να είναι νέο. Θα είναι πάντα καλύτερα να αρχίσετε από το κέντρο της καρδιάς σας και να προχωρήσετε να λειτουργείτε όπως ο εαυτός σας γνωρίζει το ανώτερο όραμά σας. Με αυτόν τον τρόπο να σταματάτε και να ρωτάτε τον εαυτό σας, «Το είπα σωστά αυτό;» Και αυτό να λέγεται με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.


Επίσης, ίσως να είστε σε θέση να πείτε από την προηγούμενη παράγραφο, ότι τώρα πρόκειται να ξεκινήσετε να εκδηλώνετε σοβαρά τις αλλαγές αυτές για τις οποίες προσεύχεστε για καιρό, καθώς επίσης, και για μερικές που επιδιώκατε πολύ πριν από αυτή τη ζωή σας. Το πλήθος των πραγματικών εργατών του φωτός και των πρωτεργατών είναι τώρα έτοιμοι να αποκαλύψουν τον εαυτό τους και να αναλάβουν τις ευθύνες για τις οποίες ήρθαν εδώ. Να ξέρετε ότι ο Δημιουργός σας και εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση σ’ εσάς. Απαλλαγείτε από την ελάχιστη μηδαμινότητα των συναισθημάτων σας. Είστε μέρος μιας τεράστιας ομάδας, που δεν θα αμφισβητηθείτε. Οι λέξεις σας, το χαμόγελό σας, η ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε την εσωτερική δύναμή σας θα μετρήσει σε όλα πολύ περισσότερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Εάν κατά καιρούς αναγκαστήκατε από τις συνθήκες να αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι ή να έχετε χάσει το σημείο του στόχου σας για να επιστρέψετε στο κέντρο της καρδιάς σας και να μας καλέσετε σε βοήθεια, ενώ δεν είμαστε περισσότερο από μια στιγμή μακριά σας, αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε πολύ συχνά. Οι περισσότεροι από εσάς είστε σε θέση τώρα να αισθάνεστε την παρουσία της ενέργειας όταν φέρνετε τη σκέψη σας σε αυτή. Γνωρίστε τώρα ότι είμαστε ένα μέρος αυτής. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε εκεί μαζί σας. Ζητήστε μας αντοχή, και άνεση, και θα είναι δική σας.

Ο αγαπητός σας πλανήτης είναι έτοιμος να δημιουργήσει κάποιες αλλαγές, που μερικοί θα τις ερμηνεύσουν με φόβο. Αυτός πρόκειται να κάνει μεγάλες προσπάθειες για τις απαραίτητες προσαρμογές έτσι ώστε θα βλάψουν στο ελάχιστο δυνατό τις ζωές. Η σταδιακή συσσώρευση για το τι πρόκειται να συμβεί θα διασφαλίσει αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα το τι συμβαίνει στο περιβάλλον τους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κανείς δεν θα είναι πραγματικά έτοιμος για όλα αυτά που θα συμβούν, αν και έχετε ενημερωθεί για ένα μεγάλο μέρος αυτών. Θα δείτε στοιχεία της ιστορίας σας που θα είναι αδύνατο να τα αρνηθούν οι ακαδημαϊκοί σας.

Αυτό σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έχετε αρχίσει να κάνετε στις κοινωνίες σας, θα σας επιβεβαιώσει ότι όλα κινούνται κατά μήκος της διαδρομής, όπως σας έχουμε υποσχεθεί. Πολλοί, πολλοί είναι αυτοί που αφυπνίζονται τώρα και το προστιθέμενο φως τους θα αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην αύξηση της συνείδησης. «Παρακαλούμε επιστρέψτε τις πλάτες των καθισμάτων σας στην πλήρως όρθια θέση τους και προσδεθείτε». Χαιρόμαστε να το διασκεδάζετε λίγο.

Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα, αγαπητοί φίλοι. 


Καλημέρα.

Κανάλι: Ronald Head. 


Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation