Tuesday, September 25, 2012

25 Σεπτεμβρίου 2012 Ron Head


«Είστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι με την Ολότητά σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Η εξέλιξη συνεχίζεται. Η ισημερία έχει περάσει και ακόμα δεν αισθάνεστε τις λήψεις του περιορισμού και τις αλλαγές στα πεδία της ενέργειας σας. Δεν θα υπάρξει σχεδόν καμία ανάπαυλα για σας τώρα, εκτός από τα σύντομα διαστήματα μεταξύ των κυμάτων. Το «σερφάρισμα» θα συνεχίσει να δημιουργείται. Θα υπάρξουν ακόμα αρκετά πολύ μεγάλα «τεράστια» κύματα που θα φθάσουν σ’ εσάς από τώρα μέχρι και το τέλος του έτους.


Η εισερχόμενη ενέργεια / οι πληροφορίες που έχουν πλέον πραγματικά φτάσει θα μπορούσαν να ονομαστούν στάδιο των πλημμυρών. Ωστόσο, πραγματικά, αν ειλικρινά το σκέφτεστε μην αισθάνεστε καθόλου συγκλονισμένοι. Να το αισθάνεστε όπως ήταν ακριβώς πριν από έξι μήνες. Αυτό είναι ένα μέτρο της προόδου σας, φίλοι μου. Οι ικανότητές σας έχουν αυξηθεί δραματικά.

Η σφαίρα της δικαιοδοσίας μας και η δική σας είναι πολύ πιο κοντά τώρα. Είστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι με την ολότητά σας από ότι πριν. Ένας μεγάλος αριθμός από εσάς θα ανακαλεί πολύ περισσότερα όνειρα από ποτέ, και βλέπουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία σ 'αυτό, ακόμα κι αν δεν είστε σε θέση να τα ερμηνεύσετε όλα αυτά συνειδητά. Μην ανησυχείτε. Είναι εκείνα τα μηνύματα που απευθύνονται σε εσάς, και που λαμβάνατε πάντα. Σε μερικούς από εσάς συμβαίνουν στη ζωή σας εξωτερικές καταστάσεις που είναι δυσάρεστες, και λέτε «γιατί» για μια ακόμη φορά. Το "γιατί" δεν είναι η σωστή ερώτηση, αγαπημένοι. "Γιατί" είναι ότι θα πρέπει να τελειώσετε το μάθημα για το καλό σας και για όλους. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σε αυτό. Συνειδητοποιήστε ότι κατέχετε πράγματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί σε εσάς. Αποδεχθείτε τα και αναρωτηθείτε τι μπορεί να είναι αυτά. Ακούστε το συναίσθημα της καρδιάς σας που είναι η απάντηση. Κάντε αυτό σε ένα ήσυχο χώρο της εσωτερικής ύπαρξής σας. Σας υποσχόμαστε ότι από τη στιγμή που έχετε κάνει αυτό, θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε οτιδήποτε είναι για το Σύμπαν, ώστε να μην σας ενοχλήσει πάλι. Θα μπορούσαμε μάλιστα να το παρομοιάσουμε αυτή τη φορά με τις τελικές εξετάσεις. Για να μην ανησυχείτε. Θα περάσει ... αν το θέλετε.

Είναι καιρός επίσης να εξετάσουμε πραγματικά πολύ προσεκτικά το κίνητρό σας. Μπορείτε να κατέβετε από αυτή την σκάλα, αν το επιθυμείτε. Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι αυτό θα σας επιτρέψει να είστε σίγουροι για μια ακόμη φορά για την αποφασιστικότητά σας. Πάντα είσαστε εδώ επειδή το έχετε επιλέξει να είστε. Πάντα ό, τι αισθάνεστε, είναι ό, τι επιλέξατε να αισθάνεστε. Πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, αλλά το πλήρες άνοιγμα και η ελευθερία σε ό, τι έχετε επιλέξει, θα αγκαλιάσει κάθε απόχρωσή του και θα εκφράζετε καθημερινά ευγνωμοσύνη για αυτό, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα φαινομενικά ανώμαλα πετάγματα και σε εκείνους που παρέλειψαν την ευτυχία μέσα από τα πάντα.

Μπορείτε να βρείτε το θάρρος να απελευθερώσετε όλα όσα δεν είναι καλά για εσάς και να βαδίσετε με χαρά στο μέλλον, αλλά ακόμα πολλοί από εσάς δεν θα το αφήσετε, αισθανόμενοι ότι είναι καλύτερα να κρατηθείτε από κάτι, ανεξάρτητα το πόσο επώδυνο είναι, παρά να εμπιστευτείτε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε ακόμη. Υπάρχουν, το υποσχόμαστε τον καθένα από εσάς, τα μέσα μακριά από εσάς που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ρωτήστε τους. Ρωτήστε μας. Δεν είστε ποτέ μόνοι, δεν έχει σημασία πώς αισθάνεστε. Όταν αυτό το άλμα επιβραδυνθεί, θα ανακαλύψετε αυτό στην πραγματικότητα ότι υπάρχει μόνο η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Θα συνεχίσουμε και πάλι σύντομα, αδελφοί και αδελφές μας. 


Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation