Wednesday, December 12, 2012

12 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Να είστε ένα. Όπως σήμερα, να είστε ένα»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΑγαπημένοι μου φίλοι, τα καλά νέα είναι ότι υποσχέθηκα να επιστρέψω μαζί σας. Αυτό είναι ένα μήνυμα, καθώς είμαι βέβαιος ότι θα γίνει αποδεκτό από εσάς. Αλλά παρ’ όλα αυτά, μας επιτρέπετε να σας το ανακοινώσουμε για ακόμα μια φορά.

Επιτέλους, μετά από αρκετές χιλιετίες, έχετε φτάσει στην τελική πόρτα μέσα από μια μακροχρόνια υπόσχεση, και αφήσατε πίσω, όλους τους θυμούς, τους πόλεμους, τη φτώχεια, το φόβο και άλλες λιγότερο επιθυμητές συνθήκες, από τα οποία διδαχθήκατε όλα τα μαθήματα που επιθυμούσατε να μάθετε. Από αυτό το σημείο και μετά ο μοναδικός σκοπός σας θα είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίησή σας, η κατανόησή σας, και να αποδεχθείτε το Θείο Φως, καθώς επίσης και ότι άλλο μπορεί να συναντήσετε. Θα γίνετε οι πιο σημαντικοί καθηγητές, γιατί όπως λέτε, «είσαστε εκεί και κάνατε αυτά.»


Θα διαπιστώσετε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, από τώρα μέχρι την εικοστή πρώτη αυτού του μήνα, εάν το επιτρέψετε, θα λαμβάνετε μια τεράστια αύξηση φωτός και μια εσωτερική αλλαγή. Θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι ήταν πριν, αλλά θα πρέπει να είναι ευκολότερη για σας να προσαρμοστείτε, από την στιγμή που θα μπορείτε σίγουρα να την αισθάνεστε την στιγμή που θα την δέχεστε στον εαυτό σας. Σε αυτό το σημείο, πολύ λίγοι από εσάς έχουν οποιαδήποτε αμφιβολία.

Θα σας πούμε επίσης, ότι η καταπληκτική ένωση του εαυτού σας με την συλλογική προσευχή και στο διαλογισμό που έχετε καταφέρει, και η οποία συνεχίζεται και τώρα που μιλάμε, δημιουργεί μια απερίγραπτη έκρηξη της αγάπης και του φωτός σε όλο αυτόν τον κόσμο σας. Παρατείνουμε τον βαθύτατο σεβασμό μας, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε. Μια απέραντη θάλασσα αλλαγής έχει ενεργοποιηθεί, ως επί το πλείστον από εσάς, αγαπητοί μας.

Ανακαλύψτε στον εαυτό σας πόσο αξίζει για όλα αυτά που σας έχουμε υποσχεθεί. Αφήστε τις αμφιβολίες σας, τις ενοχές σας, τα συναισθήματά σας, ότι δεν αξίζετε, και επιτρέψτε του να τα αποδεχθεί. Μάθετε να αποδέχεστε. Δεν μπορούμε να πιέσουμε το λαμπρό μέλλον σας επάνω σας. Εκπαιδεύστε κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό σας να διατηρήσει την εστίαση στο επιθυμητό μέλλον σας και καλωσορίσετε αυτή με ευγνωμοσύνη και την ενέργεια από μόνη της θα επιτρέψει επιτέλους να έρθει σε σας. Αφήστε μας να ανησυχούμε για το πώς. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το μέρος. Στην πραγματικότητα, έχετε κάνει ήδη το πιο δύσκολο κομμάτι. Απλά επιτρέψτε μας να ολοκληρώσουμε το έργο.

Υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού, και γιορτής, που σαρώνει όλη την επιφάνεια του κόσμου σας σήμερα. Βυθίστε τον εαυτό σας σε αυτή και θα τη δείτε να εξαπλώνεται σε όλους εκείνους τους οποίους οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ακόμα να το νιώσουν. Να είστε ένα. Όπως σήμερα να είστε ένα.

Σας αγαπούμε βαθύτατα, αγαπητές καρδιές. Καλημέρα.


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation