Saturday, December 29, 2012

27 Δεκεμβρίου, 2012 - Ron Had


«Αυτό το πάρτι είναι σε εξέλιξη, αγαπημένοι μου»


Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαλώς ήλθατε, αγαπητοί μας φίλοι. Καλώς ήρθατε σε ένα κόσμο στον οποίο η γέννησής σας προχωρά τέλεια.

Ζητήσαμε από το διάμεσό μας να ανεβάσει τη φωτογραφία, που ελήφθη από έναν αγαπητό, αγαπημένοι μας, η οποία απεικονίζει ακριβώς αυτό που αισθάνθηκε αυτό το πρωί. Μπορεί ο καθένας σας να ανοίξετε αυτό το συναίσθημα.

Κάποιοι από εσάς πρόκειται τώρα να αρχίσουν να συνειδητοποιούν  τρόπους  με τους οποίους τα μέρη σας και οι προσπάθειές σας να συμβάλλουν στην αύξηση του συνόλου. Άλλοι είναι έτοιμοι να δουν τεράστιες νέες ευκαιρίες στους  εαυτούς τους. Ανεξάρτητα από το ποια από αυτές τις κατηγορίες θα βρείτε στον εαυτό σας, παρακαλώ αναγνωρίστε  ότι είστε ένα αναντικατάστατο μέρος αυτού που συμβαίνει Ναι, αυτό θα συμβεί χωρίς εσάς. Όχι, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι το ίδιο.
Εσείς, που διαβάζετε αυτό, ή ακούτε αυτό,  είναι αναντικατάστατο, και πάντα ήταν. Τίποτα από αυτό που σας έχει συμβεί δεν θα  χάσετε. Όλα όσα έχετε βιώσει, και όσα  ο καθένας από τους αδελφούς και τις αδελφές σας έχουν βιώσει, θα συμβάλουν στην τελειότητα του Ενός. Επειδή, πολυαγαπημένοι μας, γι 'αυτό είστε εδώ. Αυτή την ερώτηση έχετε στείλει  πάνω στους ουρανούς αμέτρητες φορές. ΓΙΑΤΙ; Αυτός είναι ο λόγος. Και τώρα  πλησιάζετε στον προορισμό στον οποίο από πάντα είχατε  δεσμευθεί.

Τώρα  πολλοί, πολλοί περισσότεροι από εσάς συναισθάνονται αυτό που  ήταν σε θέση να αισθανθούν λίγες μέρες πριν. Ίσως είστε ένας από αυτούς, αγαπητές καρδιές. Κοιτάξτε την παραπάνω εικόνα. Το αισθάνεστε αυτό; Αν όχι, σύντομα θα το αισθανθείτε.

Να είστε έτοιμοι τώρα να απαντήσετε στο ερώτημα, εν συντομία, εν συντομία γιατί σύντομα θα αρχίσετε να ακούτε, "Τι συμβαίνει;" Μην επιβαρύνετε τον ερωτώντα. Όπως έχουμε αναφέρει και πριν, μάλλον αρκετοί θα αλλάξουν  ή θα δείξουν  το ενδιαφέρον τους. Να θυμάστε πως στο παρελθόν  δεν σας άρεσαν οι  αυθαίρετες συμβουλές. Μην τις δίνετε. Δώστε την απάντηση που σας ζητήθηκε και αφήστε τη να εξεταστεί. Ο ερωτών είναι στο δρόμο και δεν θα ξεστρατίσει, όπως ακριβώς και εσείς δεν ξεστρατίσατε.

Αυτό το πάρτι είναι σε εξέλιξη, αγαπημένοι μας. Απολαύστε το στο έπακρο τα μέρη που έχετε προσδιορίσει από τις προσπάθειές σας για να παίξετε. Θα χορέψουμε δίπλα σας και θα σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που είναι δυνατόν. Απλά ζητήστε.

Οι αγαπημένες μας  σκέψεις  είναι μαζί σας κάθε στιγμή, όπως πάντα υπήρξαν. Μας ευχαριστεί ότι πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει να το αισθάνονται αυτό . Μια νέα χρονιά είναι έτοιμη να αρχίσει για σας. Θα μιλήσουμε πριν από εκείνη την ημέρα. Καλημέρα.Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation