Sunday, December 9, 2012

9 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Η ακόμα σιγανή φωνή μέσα σας, σύντομα δεν θα είναι πλέον σιγανή».

Αρχάγγελος ΜιχαήλΗ πρόθεσή μας τώρα είναι να σας επιστήσουμε την προσοχή στη συνεχή πλημμύρα της άνευ όρων αγάπης του Δημιουργού, αυτό που έχουμε ονομάσει μερικές φορές ως ενέργεια ή ως φως, η οποία ρέει τώρα μέσα στον κόσμο σας. Φυσικά, πάντα υπήρχε, αλλά τώρα έχει φθάσει στο σημείο που δεν πρέπει να χάσετε οτιδήποτε που στρέφει την προσοχή σας σε αυτή.


Αυτό που ίσως είχατε κάνει για ένα μεγάλο μέρος κατάρτισης σε περασμένες εποχές, μπορεί να επιτευχθεί σε χρόνο μηδέν σε αυτό το σημείο. Η ακόμα, η σιγανή εσωτερική σας φωνή, σύντομα δεν θα είναι καθόλου σιγανή. Όταν προσπαθήσετε να ακούσετε αυτή τη φωνή, ωστόσο, σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι μπορεί να την «ακούσετε» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Θα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι δικές σας αντιλήψεις διακρίνουν τα συναισθήματα που προκύπτουν από αυτή την εμπειρία της αγάπης του φωτός, από αυτή την ενέργεια. Ναι, μπορείτε να ακούσετε πραγματικά. Κατόπιν πάλι, μπορείτε να βλέπετε. Ίσως να αισθανθείτε ακριβώς τη ροή μέσα σας. Ίσως θα μπορέσετε όλα αυτά ή ακόμα και κάτι εντελώς διαφορετικό. Ίσως να είναι μοναδικό για εσάς. Αλλά κατά κάποιο τρόπο ο οποίος θα είναι ο ίδιος για όλους, θα είναι αυτός ο δικό σας τρόπος, που εσείς προσωπικά καταλαβαίνετε όταν το αντιλαμβάνεστε.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το «ακούσετε» αυτό, αγαπητοί μου. Θα είναι ακριβώς, ίσως, όπως την πρώτη φορά που την είχατε ακούσει πολλές χιλιάδες χρόνια. Οραματιστείτε τον εαυτόν σας σαν τα όμορφα λουλούδια και επιτρέψτε στην πλημμύρα του φωτός και της αγάπης να ανοίγει και να ευλογεί κάθε κύτταρό σας.

Μπορείτε, εάν αισθάνεστε ήδη αυτό, να πιστεύετε ότι δεν μπορεί να γίνει πιο έντονο, αλλά θα σας πω ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται καθ’ όλη την διάρκεια των επόμενων δώδεκα ημερών. Αφήστε αυτό να ρέει μέσα σας ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης, και να σας αλλάζει με κάθε απαραίτητο τρόπο. Και να θυμάστε, ότι η πάρα πολύ αντίσταση είναι αυτή που θα φυσά κυκλικά. Λοιπόν, ίσως αυτό να είναι λίγο ακραίο, αλλά θα πάρετε την ιδέα.

Σας καλούμε να περνάτε το χρόνο σας με άλλες ομάδες και να διαλογίζεστε μαζί ή να ενταχθείτε στην προσευχή για το 12-12. Γωνιά –Γωνιά θα ενεργοποιηθεί την ίδια ημέρα. Γίνετε μέρος αυτού που θα εξασφαλίσει, ένα βήμα για να προχωρήσετε επίσης μπροστά.

Εμείς θα σας φέρουμε πιο καλά νέα σύντομα. Να είστε γαλήνιοι, τώρα, αγαπητές καρδιές. Καλημέρα.


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation