Tuesday, December 4, 2012

4 Δεκεμβρίου 2012 Ron Head


«Αυτή είναι η θέληση και η απόφαση του Δημιουργού σας, και αυτό θα γίνει.»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΈχουμε μιλήσει με όλα τα αξιόπιστα διάμεσά μας σχετικά με την εκκαθάριση των παλαιών φόβων σας και τις πληγές σας, αγαπητοί μας φίλοι. Και όμως, ακόμα, αν και ξέρουμε ότι έχετε δει αυτά τα μηνύματα, σας βλέπουμε, να συνεχίζετε να ταυτίζεστε με τις αυτές τις καταστάσεις που σας επαναφέρουν στις αισθήσεις της προσοχής σας, όπως αυτές προκύπτουν. Αυτά τα πράγματα δεν είστε εσείς. Θα σας κάνουν να αισθάνεστε άγχος, λύπη, και αβοήθητοι, όταν τα βλέπετε ως μέρος του εαυτού σας, ως μέρος της ζωής σας.


Σας παρακαλούμε να συνειδητοποιήσετε, ότι αυτά δεν είναι πλέον έτσι, και στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήταν. Αυτά είναι μόνο εμπειρίες που είχατε, τα μαθήματα που είχατε επιλέξει να μάθετε. Αφήστε τα να φύγουν. Αυτά τώρα απλά εμφανίζονται με σκοπό να ελαφρύνουν το φορτίο σας, να το πούμε έτσι. Αφήστε τον εαυτό σας να καταλάβει ότι δεν είναι ένα δικό σας μέρος, και αφήστε τα να πάνε στο φως.

Όπως σας έχουμε και παλαιότερα προτρέψει, ίσως να θέλετε να τα ευχαριστήσετε που σας βοήθησαν για να φτάσετε σήμερα στο επίπεδο της κατανόησης. Αλλά δεν μπορείτε πλέον να ταυτίζεστε με αυτά. Αιωρείστε τα αυτά μακριά μέσα σε ένα φωτεινό μπαλόνι. Αφήστε τα να επιπλεύσουν κάτω από το ρεύμα μέσα σε ένα χάρτινο καραβάκι. Οποιαδήποτε εικόνα λειτουργεί για σας, χρησιμοποιήστε την. Αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας πλέον να ασχολείται με τα δράματα που έρχονται στο μυαλό σας ή στις καρδιές σας.

Ξέρουμε ότι μπορείτε να αισθανθείτε το πόσο αυτό σας αποδυναμώνει και σας κρατά χαμηλά. Και μην ανησυχείτε, ότι αυτό θα σας κρατήσει πίσω από την δήλωση της πρόθεσής σας για να περάσετε μέσα από αυτή την πύλη που πλησιάζει. Δεν θα γίνει αυτό. Έτσι, ασφαλίζετε τους εαυτούς σας από στενοχώριες και κρατήστε τον έλεγχο. Αφήστε τα να φύγουν. Πέστε τους να "εξαφανισθούν". Βρείτε τις σκέψεις και τα λόγια που σας εξυπηρετούν.

Αρχίστε να καταλαβαίνετε ότι είστε οι δημιουργοί του Σύμπαντός σας, ένας από τους άπειρους αριθμούς των Συμπάντων, αλλά λίγο πολύ δικοί σας. Γνωρίζουμε ότι νωρίτερα ή αργότερα αυτά όλα θα ανήκουν στο παρελθόν, ακόμα κι αν και κατά καιρούς, δεν φαίνεται να το αισθάνεστε ότι πλησιάζει. Αλλά θα σας πούμε και πάλι, αυτό είναι έξω από την πόρτα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το νιώσει αυτό και προετοιμαστείτε για τον εορτασμό. Αν είναι γύρω σας εκείνοι που σας αφορούν, συνειδητοποιήστε το αυτό, ακόμα και αν εκείνοι δεν φαίνεται να το κατανοούν ή ακόμα και να ενδιαφέρονται, καθώς δεν είναι βυθισμένοι στο ίδιο πεδίο της άνευ όρων αγάπη που είστε εσείς. Αυτό θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο. Αυτή είναι η θέληση και η απόφαση του Δημιουργού σας, και έτσι θα γίνει.

Κάντε αυτό σκοπό σας, για να γίνετε ένας φάρος στον οποίο θα μπορούν να απευθυνθούν. Αφήστε το σκοπό αυτό να αφαιρέσει τις ανησυχίες από τις καρδιές σας. Σήμερα, για άλλη μια φορά, βλέπουμε τόσους πολλούς από σας να αισθάνονται τη σταδιακή αύξηση του εισερχόμενου φωτός και της αγάπης. Εάν αισθάνεστε σαν να χορεύετε και να γιορτάζετε, προχωρήστε. Αλλά κρατήστε κάποια ενέργεια, φίλοι μου, γιατί θα υπάρξουν πολλά περισσότερα που θα έρθουν. Περπατάμε μέσα από την αγάπη μαζί σας. Καλημέρα.

Διάμεσο: Ronald Head.


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation