Thursday, December 20, 2012

14 Δεκεμβρίου 2012

«Ο αγαπημένος σας πλανήτης εκπέμπει ένα  φως τώρα που είναι καταπληκτικό. Λοιπόν, κάντε τον φωτεινότερο».




Αρχάγγελος Μιχαήλ

14 Δεκεμβρίου 2012



Αυτή την  ημέρα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη παρατηρήσει την ανάγκη για αυτά και έχετε ήδη προχωρήσει καθώς σας ρωτάμε. Αλλά θα σας ρωτήσουμε έτσι κι αλλιώς, εάν δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος από το να  ενισχύσετε αυτό που έχετε αντιληφθεί.

Κατ 'αρχάς,  σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί έχουν αρχίσει να εμφανίζουν σημάδια πανικού. Αν ερωτηθούν,  θα αρνηθούν πιθανώς ακόμη και  με την παραμικρή ανησυχία ή ακόμη και τις γνώσεις τους για την επικείμενη αλλαγή. Ωστόσο, έχουν ακούσει αρκετά και πιθανώς έχουν αισθανθεί αρκετά για να γνωρίζουν ότι  κάτι πλησιάζει. Και φυσικά, οι πηγές της γνώσης τους είναι κυρίαρχες τάσεις, που περιμένουν μόνο το χειρότερο. Δεν έχουν καμία ανάγκη να τις αιτιολογήσουν, διαμαρτύρονται γι’ αυτές, ή εκπαιδεύονται από αυτές. Ακούγοντας και δείχνοντας ότι δεν είναι καθόλου ανήσυχοι, αυτό τους είναι αρκετό. Αν δεν μιλάνε για αυτό, παραμείνετε ήρεμοι και η διαβεβαίωσή σας θα τους επηρεάσει.

Δεύτερον, και ακόμη πιο σημαντικό, μπορείτε να συνεχίσετε να φέρνετε  το φως με τον ίδιο τρόπο που κάνατε για τις 12/12. Μέσα από αυτό εμείς  γνωρίζουμε να επαναλαμβάνουμε αυτό που  ίσως   να έχετε ακούσει σε άλλους χώρους. Να ξέρετε δύο πράγματα. Το ένα είναι, ότι κάθε ένα από αυτά τα διάμεσα φτάνουν σε κάπως διαφορετικά ακροατήρια. Και, επίσης, αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι πληροφορίες  είναι κουδουνίσματα  της  αλήθειας που σας προέρχεται από το ίδιο μέρος, να το πούμε  έτσι. Είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε ένα. Όπως ακριβώς  μόλις αρχίζετε να θυμάστε ότι  επίσης είστε και εσείς. Και καθώς τα μηνύματα  πλησιάζουν την ημέρα σας, καλέστε τες μεγάλες στροφές, αναρρίχηση, ή οτιδήποτε  είναι αναγκαίο να  μιλήστε  όλο και περισσότερο για τα ίδια τα πράγματα.

Μερικά βασικά σημεία που έχετε ακούσει, και θα ακούσετε, ξανά και ξανά. Να είστε ήρεμοι. Μείνετε στην καρδιά σας. Πάνω απ 'όλα, αγαπημένοι μας, ψάξτε για τις πρώτες και μεγαλύτερες ενδείξεις που θα  συμβούν μέσα σας. Σας έχουμε πει πολλές φορές, είστε και θα συνεχίσετε να είστε η αιτία όλων των υπολοίπων. Οι ερωτήσεις σας παραμένουν. Πότε; Είστε το κλειδί. Τι; Είστε το κλειδί. Πώς; Είστε το κλειδί. Και όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος των αλλαγών που ψάχνετε, τόσο  περισσότερο εσείς θα είστε μέρος του κλειδιού.  Καταλαβαίνετε; Έτσι, αν ψάχνετε για τεράστιες αλλαγές, θα δίνετε  χρόνο στην ενέργεια και τη  σκέψη για το πως θα είναι αυτές οι αλλαγές.

Αλλά αρχίσαμε ζητώντας από εσάς να συνεχίσετε να φέρνετε  φως. Δεν χρειάζεται να σας δώσουμε οποιαδήποτε εντολή σε αυτό. Απλά συνεχίζετε να κάνετε ακριβώς καθημερινά τα υπέροχα πράγματα που όλοι έκαναν στις 12/12. Αναπτύξτε το. Φωτίστε το. Αντλήστε  επάνω από αυτό, όπως θα λέγατε. Και αν έχετε φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο, ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή είναι μια στιγμή που θα είναι πραγματικά η αιτία του αποτελέσματος. Το φως του αγαπημένου σας  πλανήτη που εκπέμπει τώρα, είναι πανέμορφο. Μπορείτε να το κάνετε  φωτεινότερο!
Σας αγαπάμε, ξεχωριστά τον καθένα σας. Καλημέρα.


Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation