Monday, October 1, 2012

1 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Αν πραγματικά θέλετε την αλλαγή, πρέπει να είστε πρόθυμοι να βιώσετε τις νέες καταστάσεις»

Αρχάγγελος Μιχαήλ .


Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Ελπίζουμε να απολαύσατε την πανσέληνο και όλες τις ενέργειες που σας έχει φέρει. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς τώρα βλέπετε να εκδηλώνονται στη ζωή σας καταστάσεις που σας έχουμε υποσχεθεί. Κάποιοι ξύπνησαν σήμερα να διαπιστώσουν ότι οι καταστάσεις έχουν αρχίσει πραγματικά να απογειώνονται για αυτούς.

Απελευθερωθείτε από τις ανέσεις της ζωής σας και να είστε πρόθυμοι να «πάτε με τη ροή», όπως λέτε, αν πραγματικά επιθυμείτε να έχετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Αν θέλετε πραγματικά την αλλαγή, πρέπει να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τις νέες καταστάσεις. Απλά θυμηθείτε να παραμένετε στο χώρο της καρδιάς σας, για να οδηγηθείτε σε ό,τι καλύτερο για εσάς, όπως σας έχουμε υποσχεθεί, όμως δεν μπορείτε να φθάσετε στο άγνωστο, ενώ παραμένετε προσδεμένοι στην ασφάλεια του γνωστού.


Και πάλι σήμερα βλέπετε τα δελτία των ειδήσεων που έχουν στόχο να σας πανικοβάλουν με διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε πολύ ευτυχείς να βλέπουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει στο παρελθόν τον επιδιωκόμενο πανικό που υποσχόταν και προμήνυε την πραγματική αλλαγή. Και για άλλη μια φορά, σας λέμε να απολαύσετε τη σύντομη ανάπαυλα και ακόμα την εισερχόμενη ροή, καθώς οι καταστάσεις είναι έτοιμες για το επόμενο μεγάλο κύμα σας, το άνοιγμα της πύλης πλησιάζει στις 10/10/12.

Θα αρχίσετε να το αισθάνεστε αυτό σύντομα. Το καθήκον μας δεν είναι να σας εξηγήσουμε όλα αυτά τα πράγματα, αγαπημένοι. Υπάρχουν πολλές και πολύ καλές πηγές στη διάθεσή σας, αν ψάχνετε για αυτά. Το καθήκον μας είναι απλώς να σας επισημάνουμε τα εσωτερικά συναισθήματα που προκαλούν. Εμείς, πάλι, λέμε ότι τα σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή είναι εκείνα που συμβαίνουν μέσα σας, και όχι αυτά που βλέπετε ή που διαβάζετε έξω. Αυτά τα πράγματα θα γίνουν, όπως πρέπει να γίνουν, ανεξάρτητα. Αυτά όμως δεν είναι παρά μόνο οι αντανακλάσεις εκείνων που θα γίνετε.

Εμείς όμως αυτό που επιθυμούμε είναι θα νιώσετε την πρόβλεψη του εσωτερικού σας γίγνεσθαι, όσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε εκείνα τα πράγματα που έχουμε πει ότι θα συμβούν στον εξωτερικό σας κόσμο. Η χαρά που μπορεί να αισθάνεται κάποιος όταν κάτι συμβαίνει στο περιβάλλον του θα εξασθενήσει, όπως πάντα. Όμως η χαρά αυτή θα παραμείνει δική σας και όλο θα μεγαλώνει, όταν ανακαλύψετε ποιος και τι είστε στην πραγματικότητα. Αυτή είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε με άνεση αυτό που αισθάνεστε. Κάνετε ό,τι είναι εκεί να κάνετε, αν έχουν φτάσει οι ευκαιρίες. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καμία κατάσταση. Όπως είπαμε, απλά «να πηγαίνετε με τη ροή». Τώρα μπορείτε να βγείτε με αυτοπεποίθηση. Είμαστε μαζί σας.

Να έχετε ειρήνη τις καρδιές σας, αδελφοί και αδελφές. Καλημέρα.

Κανάλι: Ronald Head.

Πηγή : http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Nikos
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation