Wednesday, January 2, 2013


«Έχουμε κάποια καλά νέα για σας.»


30 Δεκεμβρίου 2012Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαθώς αρχίζουμε το τελευταίο μήνυμά μας για το έτος σας 2012, θα σας δώσουμε τη βαθύτατη εκτίμησή μας σε κάθε ένα από εσάς που έχετε ακολουθήσει τις ανώτερες επικοινωνίες μας όλους αυτούς τους μήνες με όλη την αφοσίωση και οι προσπάθειές σας προς την κατεύθυνση της ανάληψης του πλανήτη σας.

Κανένας από σας δεν είχε  εύκολες στιγμές, και όμως, είστε εδώ, προετοιμασμένοι για μία άλλη  ίδια χρονιά. Λοιπόν, έχουμε κάποια καλά νέα για σας. Ενώ υπάρχει ακόμα ένα  ιδιαίτερο μονοπάτι  για να πάτε σε αυτό το ταξίδι, που σύντομα θα είστε αρκετά αφυπνισμένοι ώστε και το  πιο δύσκολο μέρος αυτού που περνάτε να το αφήσετε πίσω σας.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε. Μερικά από αυτά δεν θα είναι πράγματι  «ένα εύκολο παιχνίδι», όπως λέτε, αλλά δεν θα  έχετε πλησιάσει τόσο  απροετοίμαστοι όπως ήσαστε ακόμα και πριν από λίγο καιρό.

Είστε πολύ ισχυρότεροι τώρα και θα έχετε στη διάθεσή σας την εσωτερική σας βοήθεια, που δεν είχατε αρχίσει να αποκαλύπτετε. Οι δάσκαλοι που είχατε, οι ηγέτες που είχατε, οι θεραπευτές που είχατε, και πολλοί άλλοι, είναι τώρα μόλις κάτω από την επιφάνεια, και θα τους φέρετε στο προσκήνιο τώρα.

Διδαχτήκατε  προσεκτικά  ότι, οτιδήποτε βρίσκεται  κάτω από τις επιφάνειές σας πρέπει να είναι κακό, τρομακτικό, και το αποφεύγεται με κάθε κόστος. Διδαχτήκατε αυτά, για να σας κρατήσουν από το να ανακαλύψετε που ακριβώς βρίσκεται  ο θησαυρός σας. Καλά, περιμένετε μέχρι να δείτε ακόμη και το μικρότερο μέρος του τι είναι αυτό που πραγματικά  σας περιμένει εκεί. Περιμένετε μέχρι να πείτε «Πώς θα μπορούσα να λέω τώρα;» να μετατρέπεται σε σας «Πώς να το λέω στον  κόσμο τώρα;

Γίνετε μαζορέτες για τον εαυτό σας και ο καθένας από εσάς το επόμενο έτος. Είστε έτοιμοι να εκτελέσετε κάποια μάλλον θαυμαστά έργα, τόσο σε προσωπικό όσο και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Θα υπάρξει σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει. Το θαύμα είναι ότι θα βρείτε αυτό που μπορείτε να κάνετε.

Η συνάντηση από ομαδικές ψυχές επίσης θα συνεχίσει. Είναι τώρα η ώρα  στην οποία συμφώνησαν να συναντηθούν. Θα βρείτε περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη χαρά, περισσότερη αγάπη. Τίποτα δεν θα σταματήσει. Αρχίστε με το να είσαστε ευγνώμονες στον εαυτό σας για οτιδήποτε έχετε καταφέρει. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε, να έχετε αρκετή εμπιστοσύνη σε εμάς να πιστεύετε αυτά που σας λέμε.

Αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσουμε. Κάντε αυτό μια ιδιαίτερη στιγμή του έτους. Θα ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη σας, όπως πάντα. Μπράβο,  αγαπημένοι φίλοι. Μπράβο.


Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation