Friday, November 30, 2012

30 Νοεμβρίου 2012 Ron Head
«Παρακαλώ, Καταλάβετε, ότι η Διαίσθησή σας είναι η Φωνή του Πνεύματος».

Αρχάγγελος ΜιχαήλΚάνατε πολύ καλά που ανοίξατε τον εαυτόν σας και δεχθήκατε το μήνυμα από τον αγαπημένο μας φίλο, Φραγκίσκο ( Francis) . Παρακαλούμε παραμείνετε ανοικτοί και στους άλλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε καθαρή πρόσβαση μαζί σας όσο θα κρατήσει η ρουτίνα της προετοιμασίας σας.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμβέλεια και την αποτελεσματικότητα των έμπιστων καναλιών μας αυτή τη στιγμή. Η εκτέλεση γίνεται θαυμάσια κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Μέσα σε λίγες εβδομάδες τώρα, θα βρεθούν ξαφνικά με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, οι δυνατότητες και η ευκολία των ρόλων τους ως και όλη η γύρω εσωτερική αντίσταση θα αφαιρεθεί. Επίσης, πολύ πιθανόν, να χρειαστεί να βρείτε τρόπους να περιορίσετε τον εαυτό σας από έναν αριθμό από εμάς εκ των οποίων είστε τα διάμεσα. Ακόμη και τώρα θα ακουστούν πολλές κραυγές. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε συχνά το συλλογικό «εμείς». Και όταν δεν το κάνουμε, συχνά εμείς οι ίδιοι χαρακτηρίζουμε τους εαυτούς μας, ως συμβούλια, κολεκτίβες, ομοσπονδίες, κλπ. Υπάρχει μια συμφωνία και ένας εκπρόσωπος που επιλέγει να κάνουμε αυτές τις συνδέσεις, επίσης, οι εκκολαπτόμενες ικανότητές σας σύντομα θα υπερφορτωθούν.


Επίσης, ενώ στην τρίτη διάσταση το περιβάλλον της πολικότητας, ήταν σκόπιμο, πράγματι, σχεδόν υποχρεωτικό, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αρνητικότητα και τις παρεμβολές. Εσείς σύντομα θα φτάσετε σε ένα σημείο που θα αποκλείετε τέτοια πράγματα, καθώς αυτά θα εξαρτώνται από την ψευδαίσθηση και την οποία θα έχετε αφήσει πίσω.

Θα επικεντρωθούμε σήμερα σε ένα σημείο. Παρατηρούμε την αύξηση της συχνότητας των αιτήσεων από πολλά κανάλια μας, να αναζητούν επιβεβαίωση από αυτό ή το άλλο. Εμείς συχνά λένε, ότι αυτές οι πληροφορίες που δίδεται με αυτόν τον τρόπο, είναι διαθέσιμες σε όλους. Όταν αισθανθείτε την ανάγκη να ζητήσετε κάποια επιβεβαίωση, είναι σαν να λέτε πραγματικά ότι « εγώ δεν εμπιστεύομαι την διαίσθησή μου». Αυτό είναι εντάξει, αγαπημένοι μας. Αλλά καταλάβετε ότι ο στόχος σας είναι να βρείτε την εμπιστοσύνη μέσα σας, που θα σας επιτρέψει να πιστεύετε αυτό που έχει να σας πει.

Θέλουμε να καταλάβετε, παρακαλώ, ότι η διαίσθησή σας, είναι η φωνή του πνεύματος. Ανθεί φωνές, δεν εκδίδονται από τον ουρανό και αναθέτονται στον κόσμο. Είναι η σιωπηλή «φωνή» της καρδιάς που θα πρέπει να ακούτε και να αφουγκράζεστε. Και κάθε ένας από εσάς, έχει μια τόσο μεγάλη πρόσβαση στην αλήθεια όπως και σε οτιδήποτε άλλο. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί σύντομα να αρχίσει να σας δυσκολεύει να το αγνοήσετε.

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο τώρα, όπου πολλοί αισθάνονται «σαν να είναι έτοιμοι να σκάσουν». Ίσως αισθάνεστε σαν να χορεύετε στο δρόμο. Η προσδοκία μας είναι τόσο μεγάλη, όσο και η δικιά σας. Η αλλαγή στην καρδιά και την ευαισθητοποίησή σας είναι βασική. Σύντομα θα έρθει η ώρα σ’ εμάς να σας πούμε, "Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας".

Δεν είναι αναγκαίο σ’ εμάς να σας πούμε, ότι αυτό είναι μια ευχάριστη ευθυμία, αλλά θα το πούμε ούτως ή άλλως. Εμείς σας περιβάλλουμε με αγάπη. Καλή σας μέρα, αγαπητοί φίλοι.

Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation