Saturday, January 5, 2013


2 Ιανουαρίου 2013

«Γίνετε πάλι ένα παιδί»


Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαλώς ήρθατε στην νέα εποχή σας. Δεν υπάρχει εκεί γύρω σας ένα συναίσθημα της νεότητας; Μερικοί έχετε κάποια  δυσκολία στον προσανατολισμό σας σε ένα τέτοιο διαφορετικό εσωτερικό περιβάλλον. Θα πρέπει να αγκυροβολήσετε τον εαυτό σας σταθερά σύντομα.

Υπάρχει μια αίσθηση του κόσμου κρατώντας την αναπνοή του για να δει τι θα συμβεί. Επίσης, φαίνεται ότι ο ανεμοστρόβιλος που ζήσατε  για πολύ καιρό έχει  αρχίσει να υποχωρεί. Υπάρχει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Είναι καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας την αξιολόγηση του ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε, για να κάμψετε τους εσωτερικούς σας  μυς. Ώρα να μάθετε πώς να περπατήσετε μέσα από την φρεσκάδα σας, αγαπημένοι μας.

Για πολλούς, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια φρεσκάδα. Μερικοί αγαπημένοι μας, θα εκπλαγείτε με τα νέα συναισθήματα, και σε οτιδήποτε βγαίνει από τα στόματά σας. Ορισμένες τελικές ρυθμίσεις εξακολουθούν  να γίνονται. Αυτό προκαλεί σε αρκετούς από εσάς περισσότερη υπνηλία  από ότι είχατε συνηθίσει. Θα περάσει γρήγορα.

Μπορεί να αρχίσετε τώρα να θυμόσαστε όλο και περισσότερα από αυτά που περνούν από την κατάσταση των ονείρων σας. Στο παρελθόν, είσαστε απληροφόρητοι για το πώς θα περάσετε ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας. Αυτό δεν είναι τόσο απαραίτητο πια. Έχετε κρυμμένα πολλά από τον εαυτό σας, που θα αρχίσουν σταδιακά τώρα να έρχονται στην επιφάνεια.  Επίσης, οι ικανότητες σε πολλούς   θα επεκτείνουν τις γνώσεις τους για το τι είναι γύρω τους και θα γίνονται όλο και πιο εμφανείς. Υπάρχει μια υπέροχη φρεσκάδα και μια ομορφιά στον κόσμο σας. Σας προσκαλούμε να ανοιχθείτε σε αυτή.

Ακούστε τις εσωτερικές σας παροτρύνσεις  και αφήστε τους παλιούς τους περιορισμούς που δεχτήκατε χρόνια πριν να απομακρυνθούν. Να είστε ένα παιδί ξανά. Αγαπούμε αυτό που βλέπουμε καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να παίρνετε τον προσανατολισμό σας. Συγκεντρώστε τους εαυτούς σας και  αξιολογήσετε  εκ νέου τα όνειρά σας. Αρχίστε να τα βλέπετε ως νέες δυνατότητες.
Καλή σας μέρα, αγαπητοί μας φίλοι.


Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation