Tuesday, January 8, 2013


4 Ιανουαρίου 2013


«Κάνετε αυτό που εσείς είναι να κάνετε,  αλλά να κρατάτε πάντα μέσα στις καρδιές σας τη σύνδεσή σας με το σύνολο.»




Αρχάγγελος Μιχαήλ




Σας χαιρετούμε για άλλη μια φορά και επιθυμούμε να συνεχίσουμε την εξήγηση μας για  τις τρέχουσες περιστάσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε αρχίσει να αναδύεστε από αυτό που θα χαρακτηρίζατε ως «φόβο». Πράγματι έχετε μερικές θαυμάσιες λέξεις. Τώρα αυτό είναι που πρέπει να γίνει;

Το μόνο που είναι απαραίτητο  να διατηρήσετε την εστίασή σας στον εσωτερικό εαυτό σας, όσο περισσότερο συνδέεστε  όλο και  πιο στενά,  θα συνδέεστε με την καρδιά σας.  Μάθετε να ενεργείτε από αυτό το σημείο. Θα διαπιστώσετε ότι μεταξύ των πραγμάτων που θα συμβαίνουν θα είναι μια γνώση του τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια και η άφιξη των συνθηκών  θα επιτρέπουν την κίνηση. Η «γενναιότητά σας» ή «πίστη σας», ή όπως θέλετε  καλέσετε το, αυτό που είναι να γίνει, είναι να κάνετε το πρώτο βήμα, θα το βρείτε στον ίδιο χώρο που βρήκατε αυτή τη γνώση. Αυτά δεν είναι απλά πράγματα, φίλοι μου ... εκτός αν είναι. Αυτά είναι τα βήματα των δασκάλων. Οι δάσκαλοι δεν πρέπει πάντα να κάνουν ένα τεράστιο κόσμο για να αλλάξουν τα πράγματα. Οι δάσκαλοι ακριβώς πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα και στη συνέχεια φυσικά το επόμενο. Αλλά εσείς θα συμφωνήσετε ότι δεν μπορείτε να αρχίσετε με τη λήψη του δεύτερου βήματος. Και θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι είστε εκεί που είστε, γιατί αυτό είναι ακριβώς όπου θα πρέπει να κάνετε  το πρώτο σας βήμα σας. Υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια  εκεί αυτή τη στιγμή, ο καθένας είναι σε θέση να κάνει ένα πρώτο βήμα. Το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δικό σας.

Φανταστείτε τον αυριανό κόσμο, στoν οποίo ο καθένας σας θα έκανε αυτό το πρώτο βήμα σήμερα. Υπάρχουν τα πρώτα βήματα που γίνονται σήμερα, αγαπητοί φίλοι, καθώς και τα δεύτερα, και μάλιστα, από τα οποία ορισμένοι είναι πολύ κοντά στην τελική φάση. Μόνο η δική σας ανησυχία υπάρχει το που  η καρδιά σας επιθυμεί να επιτύχει εκεί που βρίσκεστε. Το υπόλοιπο θα πρέπει να γίνεται πολύ ωραία με τους συνανθρώπους σας.

Θα βρείτε τώρα ότι, όλα τα προηγούμενα εμπόδια καθώς θα ανακαλύπτονται θα φεύγουν, πολλά περισσότερα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από αυτά που έχετε δει στη ζωή σας μέχρι τώρα. Θα βρείτε επίσης ότι τα εμπόδια για την προσωπική σας ανάπτυξη δεν είναι πλέον τόσο τρομερά. Φέτος θα ανακαλύψετε πόσο πολύ ισχυροί είσαστε  καθώς επίσης και οι πραγματικοί συνάνθρωποί σας. Αλλά τα τελικά βήματα δεν θα έρχονται πια πρώτα  όπως συνέβαινε.

Πολλές φορές μπορείτε να βρείτε ότι είναι απαραίτητο να επιστρέψετε στις καρδιές σας και να ανανεώσετε τη δύναμή σας. Σε  αυτές τις χρονικές στιγμές, μην ξεχνάτε να μας ζητάτε  τη βοήθειά μας. Ολοκληρώστε κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη για οτιδήποτε έχετε κάνει ή μάθει, και  αρχίστε την  κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη με τις νέες ευκαιρίες που σας έρχονται. Κάνετε αυτό που εσείς θέλετε να  κάνετε, αλλά να κρατάτε πάντα στις καρδιές σας τη σύνδεσή σας μέσα στο σύνολο.
Αυτή  δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά, αυτό σύντομα θα γίνει εμφανής. Πιστεύουμε ότι αρχίζετε να κατανοείτε πόσο πολύ ιδιαίτεροι και υπέροχοι είστε και γίνεστε. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που  κάνετε.

Μην δυσανασχετείτε με τον εαυτό σας όταν  χρειάζεται και πάλι λίγη ξεκούραση. Ήταν ένας μακρύς, μακρύς δρόμος. Πάντα σταματούσατε και πάλι ξαναμπαίνατε στην συμπλοκή.  Γνωρίζουμε ότι δεν θα σταματήσετε  τώρα που  η ευόδωση των προσπαθειών σας είναι τόσο πολύ κοντά. Φέρετε μαζί σας την  βαθύτατη αγάπη και το σεβασμό μας καθώς  τώρα θα οικοδομήσετε ένα κόσμο που δεν έχετε ξαναδεί.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί σας συχνά, αγαπητοί φίλοι. Καλημέρα.




Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation