Tuesday, January 8, 2013


6 Ιανουαρίου 2013

«Θυμηθείτε να προσθέσετε "ακόμα κάτι καλύτερο" στο τέλος των προσευχών σας»


Αρχάγγελος Μιχαήλ

Είναι ευχάριστη ευκαιρία για εμάς σήμερα να σας αναφέρουμε την αξιοσημείωτη πρόοδό σας. Έχετε προβεί στην ανασκόπηση της πραγματικής κατάστασης στην οποία βρήκατε τον εαυτό σας που είχατε και όπως πάντα, έχετε φτάσει κάτω στα βαθύτερα αποθέματα της ύπαρξής σας για να ανακαλύψετε την καταπληκτική δύναμη που κατοικεί εκεί. Σηκωθήκατε και είστε έτοιμοι να εξορμήσετε για μια ακόμη φορά για τις διαδρομές που έχετε επιλέξει.

Είναι αλήθεια ότι μερικοί δεν είσαστε σε θέση ακόμη να το κάνετε αυτό, αλλά τα παραδείγματά σας αυτά δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό, τι φαίνονται. Υπήρξε ένα πολύ απότομο και επικίνδυνο τμήμα της διαδρομής που έπρεπε να καλυφθεί κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, και όλοι σας  τα καταφέρατε πολύ, πολύ καλά. Τώρα πολλοί ανακαλύπτουν, καθώς αξιολογούν πού είναι, ότι δεν έχουν μόνο αναπτυχθεί ανυπολόγιστα, αλλά έχουν αποκτήσει κάποια πράγματα που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν.

Γι' αυτό μερικοί σας έλεγαν πάντα  να θυμάστε να προσθέσετε "ακόμα κάτι καλύτερο" στο τέλος των προσευχών σας. Συνήθως υπάρχει κάτι καλύτερο, όταν ο στόχος είναι περιορισμένος σε αυτό που  μπορείτε να φανταστείτε. Και πολλοί έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το «πώς» μέρος από τις προσευχές τους. Αυτό είναι υπέροχο, επίσης. Πιστέψτε μας, κάθε "πώς" που μπορείτε να φανταστείτε,  δεν είναι τίποτα άλλο από μια σύγκριση με περιοριστικά σε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στη διάθεσή του σύμπαντος. Το συνειδητό μυαλό σας επιτέλους θα μάθει να τείνει στην διαδικασία για την οποία σχεδιάστηκε.

Βοηθάει πολύ όταν συζητάτε μεταξύ σας για τις επιτυχίες που έχετε και τι μπορείτε να μάθετε από αυτά. Κάτι που μπορεί να φαίνεται μικρό ή ασήμαντο για να σας, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα  για ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε. Η πρόοδός σας αλλάζει πράγματι το σύνολο, αλλά η απευθείας ανταλλαγή σας θα μπορούσε να σώσει ένα άλλο αρκετά μεγάλο  κομμάτι της προσπάθειας.

Όπως πάντα προσφέρουμε την υποστήριξή μας σε όλα τα πράγματα. Καλέστε εμάς καθώς και τους προσωπικούς οδηγούς  πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό είναι σε τελική ανάλυση, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ.

Καλή σας μέρα, αγαπητοί φίλοι.Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation