Wednesday, January 2, 20136 Δεκεμβρίου  2012

«Πλησιάζετε πλέον έναν κόσμο στον οποίο μπορείτε όχι μόνο να εμπιστεύεστε τον Δημιουργό σας, αλλά τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλον.»


Αρχάγγελος Μιχαήλ


Σήμερα το θέμα μας είναι η αφθονία, αλλά σε ένα πιο βασικό τρόπο από αυτά που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε ένας από εσάς που βιώνει ακόμη και την πιο βασική καθημερινή ρουτίνα της προσευχής, του διαλογισμού, της γείωσης, ή αυτό που κάποιοι από σας καλούν γείωση, τώρα ευαισθητοποιήστε περισσότερο από την   τεράστια αλλαγή της ενέργειας που βυθίζεστε αυτή την εποχή. Ακόμα και όταν αναλογίζεστε το άμεσο παρελθόν σας,  θα πρέπει να συνειδητοποιείτε την αλλαγή που έχει συμβεί.

Αυτό είναι το φως, οι συχνότητες, η ενέργεια για τις οποίες μιλάμε μέσα από αυτό το κανάλι σχεδόν ένα χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος που για πολλούς μη αφυπνισμένους γύρω σας, ενεργείτε παράξενα. Αργά ή γρήγορα, θα ρωτήσουν τι συμβαίνει. Αφήστε τους να επικεντρωθούν στον εαυτόν σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό; Θέλετε μια σύντομη απάντηση; Πολύ καλά. Τα πάντα! Εμείς κρυφογελάμε. Βλέπουμε θέλετε λίγο περισσότερες εξηγήσεις.

Σε αυτό το επίπεδο της έντασης  σας επιτρέπετε να νιώσετε την άνευ όρων αγάπη που έχουμε μιλήσει για τόσο πολύ καιρό. Αυτή είναι η «ουσία», η οποία έχει δημιουργήσει  τα πάντα,  και τα οποία έχουν δημιουργηθεί. Πολύ, πολύ περίπλοκο ή πολύ, πολύ απλό ... επιλογής σας. Είναι, ως εκ τούτου, αυτό που είστε και τα πάντα που υπάρχουν γύρω σας. Αυτό  είναι που υπάρχουν τα αστέρια. Είναι αυτό που είναι τα υπο-ατομικά  σωματίδια. Και ένα βήμα μικρότερο, είναι το πεδίο ενέργειας από την οποία αυτά τα σωματίδια αναδύονται και στο οποίο συγχωνεύονται και πάλι. Αλλά αυτό που τα κάνει να γίνουν ότι έχουν  γίνει, όταν θα γίνουν κάτι.  Τι είναι αυτό  που προκαλεί την τεράστια ποικιλία που συνεχίζονται  να  δημιουργούνται αυτά που παρατηρείτε; Τι είναι αυτό που συνεχίζει να δημιουργεί αυτό που ψάχνω; Γιατί δεν αλλάζει σχήμα ή χρώμα ή δεν  μετακινείται; Τι έχουν να κάνουν όλα αυτά  με μένα; Λοιπόν, βλέπετε αγαπητοί φίλοι, αυτό διαμορφώνεται από τη συνείδηση.

Πολλοί επιστήμονες έχουν μιλήσει γι’ αυτό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά επειδή δεν ήταν σε θέση να δώσουν μια ακολουθία από εξηγήσεις για το πώς, οι ιδέες τους μπήκαν στην άκρη. Ωστόσο, μπορείτε,  δεν χρειάζεται καμία έγκριση από οποιαδήποτε επιστημονική κοινότητα. Και είστε εσείς αυτοί που θα κάνετε αυτή τη  συναρμολόγηση με τα δικά σας εργαλεία.

Αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα ομαδικό έργο και θα έρθετε μαζί αναλόγως. Στην πραγματικότητα, το κάνετε αυτό πολύ όμορφα. Τώρα, καθώς ο όγκος θα αντιστραφεί ακόμη περισσότερο, θα πρέπει να παρατηρείτε μόνο τις αλλαγές που δημιουργείτε για να επιβεβαιώσετε με αυτό τον εαυτό σας. Αν δεν σας είχαμε πει αυτά τα πράγματα, ίσως ακόμη να παραμένατε στην άγνοια σχετικά με αυτά. Αλλά τώρα ξέρετε. Και είναι αδύνατο να μη γνωρίζετε τίποτα. Οπότε τι κάνετε τώρα;

Στο παρελθόν, αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό. Ωστόσο, καθώς περνάτε μέσα από τα τεράστια ποσά κάθαρσης αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και  μερικές εκ των οποίων είναι ακόμη σε εξέλιξη, είμαστε σε θέση να σας πούμε, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι απλά να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να δημιουργήσετε συνειδητά τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε μέσα.  Πλησιάζετε πλέον σε έναν κόσμο στον οποίο μπορείτε όχι μόνο να εμπιστεύεστε τον Δημιουργό σας, αλλά τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλον. Στην αρχή, τα βήματά σας μπορεί να είναι λίγο ταλαντευόμενα, αλλά δεν θα σας πάρει πολύ μέχρι να αρχίσετε να τρέχετε.

Μια τελευταία υπενθύμιση, αν μπορούμε. Όσο  περισσότερα θα βλέπετε και θα εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας, τόσο περισσότερα θα λαμβάνετε.

Σας δώσαμε αρκετά σήμερα για να εξετάσετε.  Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο κάνοντας αυτό. Κοιτάξτε τι είναι γύρω σας. Εκτιμείστε αυτό που βλέπετε. Και τότε, αγαπητοί φίλοι, ρωτήστε τι είναι αυτό που δεν έχετε δει ακόμα. Πόση ευχαρίστηση θα νοιώθετε  όταν αρχίσετε να ανοίγετε τα μάτια σας. Αυτή θα είναι μια άλλη μέρα.

Να είναι γαλήνιες οι καρδιές σας. Όλα θα πάνε καλά μαζί σας. Θα μιλήσουμε περισσότερο πολύ σύντομα. Καλημέρα.


Κανάλι:  Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα
Ανάρτηση: Νίκος Τσαουσάκης

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation