Saturday, May 5, 2012

5 Μαΐου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Βρείτε την ειρήνη και την αγάπη στις καρδιές σας




Έφθασε η ημέρα που περιμένατε. Η ώρα της αφύπνισής σας είναι εδώ. Παρακαλούμε, αγαπημένοι μας, μην περιμένετε αυτή τι στιγμή για να πείτε το έγινε. Αν και πολλοί το έχουν βιώσει αυτό, αλλά δεν είστε λιγότερο ανοικτοί εσείς αν δεν το βιώσετε.

Σήμερα, η ενότητα των προσπαθειών σας θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτόν τον πλανήτη και στις δυνατότητες που θα διαρκέσουν πάρα πολλά χρόνια να εξερευνήσετε. Δεν θα περάσει πολύς χρόνος από την αλλαγή που δημιουργείτε σήμερα, αυτό θα γίνει εμφανές σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την αναζήτηση.

Όλα αυτά γίνονται με την άνευ όρων αγάπη και συγχώρεση. Μην τρέφετε κακία εναντίον οποιουδήποτε. Μην εισάγετε αυτή τη φορά την πρόθεση σας να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσετε. Κρατήστε την ενέργεια αυτής της νύχτας σε ύψιστο βαθμό από ότι έχετε ποτέ βιώσει.


Το φως ακτινοβολεί επάνω σας τώρα σε συχνότητες και δυνάμεις που ποτέ στο παρελθόν δεν είχατε στη διάθεσή σας. Καθώς θα συμμετάσχετε στην παγκόσμια αυτή απεικόνιση της πανσέληνο, θα συμμετάσχουν οι καρδιές σας και θα λάμψουν σε όλα τα σημεία που καταλήγουν στο μάτι του μυαλού σας. Αφήστε την πλήρη φωτεινότητα της αγάπης σας να πλύνει το σύνολο του παλιού κόσμου. Αφήστε το λαμπρό νέο κόσμο να αναδυθεί. Δείτε την αφθονία του κόσμου σας να την μοιράζονται όλοι. Δείτε τα καθαρά νερά σας να λάμπουν. Μυρίστε το γλυκό αέρα, όπως σας έχει καθαριστεί. Δείτε τη ζημία που έχει γίνει στη Μητέρα Γη να έχει επουλωθεί. Θαυμάστε όλες τις νέες τεχνολογίες που εμφανίζονται σε εσάς. Χορέψτε στους δρόμους με χαρά και αυθορμητισμό. Τεντωθείτε και αισθανθείτε τη νέα ελευθερία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφυπνισθείτε αύριο φίλοι μου. Θα είναι όμως αυτό που θα έχετε δημιουργήσει Ο χρόνος ανάμεσα στο τώρα και σε αυτό που πρόκειται να συμβεί, θα είναι τόσο πολύ σύντομος, που θα πελαγώσει τα μυαλά πολλών που δεν το καταλαβαίνουν.

Φανταστείτε το αύριο με παρατηρητικότητα και προσμονή.
Ψάξτε για κάθε σημείο του πλησιάζει την ελευθερία σας. Αρχικώς, μπορεί να είναι μικρές και δύσκολες να τις διαβάσετε. Σίγουρα, πολύ σύντομα, θα είναι αλάνθαστες. Και θα έχετε ανακαλύψει την αληθινή σας δύναμη. Θα υπάρξουν και εκείνοι που ακόμα δεν καταλαβαίνουν, κάποιοι που θα χλευάσουν, μην τους μειώσετε. Αλλά κάνοντας αυτό και παρακολουθώντας βαθιά την επίδρασή τους, ποτέ ξανά, δεν θα τους αμφισβητήσετε. Αυτά είναι τα καλά της ανακάλυψης του ποιοι πραγματικά είστε
Δεν χρειάζεται να επικαλεστείτε, ούτε να ζητιανέψετε για να αλλάξουν τα πράγματα. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη χάραξη της αλλαγής. Θα έχετε μάθει, πώς να έρθετε μαζί για να δημιουργήσετε τον κόσμο σας όπως εσείς επιθυμείτε να είναι.

Σας αφήνουμε για σήμερα. Σκεφτείτε για όλα αυτά τα πράγματα και να βρείτε την ειρήνη και την αγάπη στις καρδιές σας. Προετοιμαστείτε για το βράδυ. Θα μιλήσουμε αύριο.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation