Monday, May 14, 2012

14 Μαΐου 2012 Melchizedek


Μελχισεδεκ: Η διαδικασία της Ανάληψης εξελίσσεται γρήγορα


Αγαπητοί μου,

Σήμερα σας πλησιάζουμε με μεγάλη χαρά, γιατί έχουμε δει να συμβαίνουν αυτή τι στιγμή τεράστιες αλλαγές. Πρώτα απ 'όλα, η απομάκρυνση της σκοτεινής Ελίτ, που πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με το σχέδιο, και στη συνέχεια οι δημόσιες ανακοινώσεις για τις εν λόγω συλλήψεις που είναι οι ίδιοι που εμφανίζονται εδώ κι εκεί στο διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι, που όλοι σας πριν από λίγο καιρό είχατε οραματιστεί. Από "το να σκέφτεστε αυτό " μέχρι "να εκδηλωθεί αυτό” δεν είναι τόσο μακριά το ένα από το άλλο, τα αποτελέσματα που επίκεινται θα είναι πολύ σύντομα. Τελικά το σχέδιο ολοκληρώνεται Αγαπητοί Αδελφοί μας, και γι 'αυτό είμαστε ευχαριστημένοι.


Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε σε όλους σας στις εισερχόμενες ενέργειες της Αγάπης, που φθάνουν με υψηλή ταχύτητα σε ένα ισχυρό επίπεδο. Όλες οι εκρήξεις του Ηλίου δραστηριοποιούνται αυτό το διάστημα, να είσαστε προετοιμασμένοι με κάποιο τρόπο να τις αισθανθείτε. Αυτές φέρνουν φορτία ενέργειας από τον Ήλιο ώστε να αποκατασταθεί ο Πλανήτης σας Γη και το δίκτυο της. Ο Υπέροχος Πλανήτης σας η Μητέρα Γη, γίνεται όλο και πιο όμορφος και πάλι κατά τη διάρκεια αυτών των τεράστιων αλλαγών και των μεταμορφώσεων, οι δονήσεις το μήνα Μάϊο θα είναι αρκετά υψηλές. Αυτή ετοιμάζεται να ανέβει και να βοηθηθεί από εμάς, να αφαιρέσετε όλη τη ρύπανση που είχε γίνει στο παρελθόν και συνεχίζεται ακόμα. Η κρούστα της θα πρέπει να αποβάλλει όλες αυτές τις μολύνσεις, που μπορεί να της επιφέρουν κάποια δυσάρεστα ζητήματα σε ορισμένα σημεία γύρω από τον πλανήτη σας. Αλλά είναι γνωστό από τώρα, ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί ΔΕΝ θα αποβεί καθόλου καταστροφική. Μένοντας ήρεμοι και ισορροπημένοι είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης γι’ αυτό και όλοι μας είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της Ανάληψης. Δεν είστε μόνοι σε αυτό! Είμαστε μαζί σας και θα μείνουμε μαζί σας καθώς είστε η οικογένεια που αγαπάμε.

Φροντίστε να διαλογίζεστε όσο το δυνατόν συχνότερα αυτό το χρονικό διάστημα, με αυτόν τον τρόπο θα μείνετε ισορροπημένοι σε αυτή την ενεργητική κατεύθυνση. Το φυσικό σας σώμα θα ακολουθήσει και θα προσαρμοστεί με τις ενέργειες και τους μετασχηματισμούς κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Για να βοηθήσετε σε αυτή, πίνετε άφθονο νερό και να τρώτε ελαφριά τροφή, να διαλογίζεστε και να είστε ήρεμοι με τον εαυτό σας και τους άλλους. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας εάν σας προκύψει χάος ή στο περιβάλλον σας, με αυτόν τον τρόπο δεν θα σας επηρεάσει ούτε θα σας αγγίξει σε τέτοιο βαθμό που να σας εμπνεύσει κάποιους φόβους. Αν οι άνθρωποι γύρω σας αισθανθούν συγχυσμένοι και φοβισμένοι, εσείς μείνετε στο Αληθινό Φως σας και στείλετε τους το Φως σας, να μείνουν πάντα στην αλήθεια. Να γιατί είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε τον εαυτό σας, γιατί αυτό μπορεί να αποβεί χρήσιμο για όλους σας στη Γη.

Γιατί σας το λέμε αυτό; Ωραία, ο χρόνος της Ανάληψη πλησιάζει πολύ γρήγορα σε τέτοιο βαθμό ώστε να είστε έτοιμοι να τον αγγίξετε. Είναι σοφό να είστε προετοιμασμένοι, αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν θέλετε να χάσετε. Ως εκ τούτου σας συμβουλεύουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Να ξέρετε ότι αυτό που είναι σημαντικό, είναι να είστε ήρεμοι, εάν δεν είστε θα προσελκύετε φόβους.

Τα έχετε όλα επιλέξει, να ενσαρκωθείτε σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή για να ζήσετε και να βιώσετε αυτή τη διαδικασία της Ανάληψης. Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη Αναληφθεί σε προηγούμενες ενσαρκώσεις με την διαδικασία του θανάτου, και έχετε επιλέξει να ξαναγεννηθείτε και πάλι ώστε να βοηθήσετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη, άλλοι πάλι ενσαρκωθήκατε για να Αναληφθείτε τώρα, διότι είναι η πρώτη φορά που θα το κάνετε αυτό χωρίς τη διαδικασία του θανάτου που εμπλέκεται με εκείνα που παίρνει το φυσικό σώμα μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος που τόσες πολλές ψυχές γεννήθηκαν για να εμπλακούν σε αυτήν την ευκαιρία. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή είστε πιο προηγμένοι τώρα, από ότι είσαστε πριν. Αυτή είναι πραγματικά μια χρυσή ευκαιρία που προσφέρετε σε όλους εσάς που είστε ισχυρές ψυχές του Φωτός, ώστε να είστε σε θέση να χειριστείτε αυτή τη διαδικασία. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και συνεχίστε την αποστολή της Αγάπης και του Φωτός στον εαυτό σας, τους άλλους και στην αγαπημένη σας Μητέρα Γη. Προσβλέπουμε σε αυτό γιατί τελικά θα επανενωθεί με εσάς, τα μέλη της οικογένειας μας, που είστε πολύτιμοι για εμάς. Σας αγαπούμε όλους!

Είμαστε οι Πλειάδιοι και είμαστε τυχεροί να ανήκετε στην οικογένεια μας, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όλα όσα έχετε επιτύχει προς το παρόν. Σας ευχαριστούμε για όλες τις προσπάθειές σας και τις απεικονίσεις σας. Κρατήστε στην φαντασία σας όλα τα θέματα που θέλετε να πετύχετε και πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα είναι δικό σας.

Είμαι ο Μελχισεδέκ από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα και θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία αυτή, να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα. Νάμαστε.

Κανάλι: Méline Lafont

http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/2012/05/melchizedek-ascension-and-her-proces-is.html


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation