Friday, May 4, 2012

4 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αλλάζοντας τον εαυτόν σας, αλλάζετε τα πάντα




Το μήνυμά μας σήμερα είναι σχετικό με το θέμα της αγάπης. Η ανιδιοτελής αγάπη είναι η ουσία της δύναμης που τροφοδοτεί το σύμπαν. Παίρνει πλήθος μορφών, αλλά αποτελεί τη βάση όλης της ζωής. Εκδηλώνεται ως ήχος, ως φως, και ως ενέργεια όλων των τύπων. Αν τα αφουγκραστείτε, η πιο αγνή ουσία τους είναι η αγάπη. Αν τα δείτε, η πιο αγνή ουσία τους είναι η αγάπη. Όλα είναι ζωντανά. Όλα είναι συνειδητά. Όλα είναι αγάπη.


Κάθε ένας από τους αυτόχθονες πληθυσμούς σας το γνώριζαν αυτό. Οι αρχαιότερες φιλοσοφίες στον κόσμο σας το γνώριζαν αυτό. Ωστόσο, κάποιοι από εσάς, που νομίζετε ότι είστε προχωρημένοι ή πολιτισμένες κοινωνίες, αρχίσατε να δοκιμάζετε τη γνώση αυτών των πραγμάτων, τα περιθωριοποιήσατε γελοιοποιώντας τα ή χειρότερα. Η ενέργεια στη φυσική της κατάσταση είναι αγάπη. Εάν κινείται ένας γαλαξίας, είναι η αγάπη. Εάν κινείται ένα πουλί, είναι αγάπη. Εάν κινήσετε ένα ηλεκτρόνιο, είναι η αγάπη. Αν χωρίζετε ένα άτομο σε εκατομμύρια θα προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή, είναι κατεστραμμένη αγάπη, ανατρεπτική, καταχρηστική. Φίλοι μου, από ποιον έγινε η κακή χρήση, από τον Δημιουργό ή από εκείνους που τα δημιούργησαν με την ελεύθερη βούληση;

Υπήρξαν κάποιες ακραίες διαστρεβλώσεις που βίωσε η ανθρωπότητα τους τελευταίους αιώνες, αλλά αυτές σας έχουν φέρει σε αυτή τη στιγμή της αφύπνισης. Ίσως μπορείτε να δείτε πιο εύκολα γιατί μπορούμε να πούμε, "Όλα είναι τέλεια." Βλέπετε, την αιώνια προοπτική, η αγάπη δεν μπορεί παρά να είναι η αγάπη. Εσείς, που είστε τα αγαπημένα παιδιά του Δημιουργού σας, δεν θα μπορούσατε να αποτύχετε να επιστρέψετε στο αληθινό εαυτό σας. Είναι αυτό που πάντα ήταν, η ερώτηση είναι το ΠΟΤΕ.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που έχουν κάνει, ή θα κάνουν, την απόφαση να συνεχίσει να αντιμετωπίζετε ακόμα περισσότερα από αυτή την χαμηλότερης συχνότητας επίγνωση. Υπάρχουν όμως τρόποι και θέσεις που έχουν τιμηθεί οι αποφάσεις τους. Αλλά η Γη σας και τα πλάσματά της, πρόκειται να αφήσουν αυτή την τρίτη διάσταση και να κινηθούν γρήγορα στα ανώτερα πεδία της ευαισθητοποίησης. Για λόγους σαφήνειας, παρακαλούμε σκεφτείτε τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Θέλουμε ν 'αφήσετε πίσω τις λέξεις που προκαλούν κρίσεις .

Ο καθένας σας έχει αρχίσει να επεκτείνει την ευαισθητοποίηση σε λέξεις, καθώς, διαβάζει και το αντιλαμβάνεστε εύκολα σήμερα. Αυτό δεν συνέβαινε πριν από καιρό, ούτε και διάβαζε αυτά. Κάποιοι τώρα ξεκινούν κάθε πρωί ψάχνοντας για περισσότερα από αυτά τα μηνύματα. Μπορείτε να σχεδιάζετε τον εαυτό σας μέσα από περισσότερες πηγές καθώς και από πολλά άλλα κανάλια. Αλλάζετε τους εαυτούς σας και μεταβάλλετε τον κόσμο σας, ακριβώς όπως έχετε υποσχεθεί ότι θα συμβεί.

Καταλάβετε ότι, όπως εσείς να αλλάξετε, αλλάξετε τα πάντα, το περιβάλλον σας αντιδρά, ο κόσμος σας ανταποκρίνεται, το ηλιακό σύστημα σας απαντά, ο γαλαξίας σας και το σύμπαν σας ανταποκρίνεται. Καθώς οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να σας λένε, ότι τα πάντα εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο. Ναι, ακόμη και αυτοί έχουν αρχίσει να καλύπτουν τη διαφορά. Εδώ είναι ένα αυτοκόλλητο στον προφυλακτήρα για σας. Η επιστήμη είναι ο νέος Βουδισμός.

Έχουμε φαινομενικά ξεστρατίσει από το θέμα μας, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να αφήσουμε το θέμα της αγάπης. Ψάξτε μέσα στον εαυτό σας για εκείνα τα πράγματα που θα σας δείξουν την πραγματική σας φύση. Δείξτε την αγάπη, τη συμπόνια, την ευγένεια, τη συγχώρεση, την κοινή χρήση, τη φροντίδα, την κατανόηση και όλα τα άλλα συναισθήματά που κατέχετε. Καθώς αυτά θα τα εξαπλώνετε ελεύθερα, θα ανακαλύψετε ότι θα αυξάνετε η εμπειρία σας. Έτσι έχει ρυθμιστεί το Σύμπαν. Αυτές είναι οι συχνότητες ενέργειας της αγάπης.

Ανυπομονούμε να σας μιλήσουμε αύριο, φίλοι μου. Καλημέρα

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

1 comment:

  1. Ο βούδας έφθασε μέχρι 3ου ουρανού και όταν άρχισε να χάνει το σχήμα του σώματος του νόμισε ότι είδε τον Θεό! Φοβίθηκε και επέστρεψε!
    Ο απόστολος Παύλος αναφέρει ότι γνώρισε άνθρωπο που έφθασε μέχρι 3ου ουρανού και εννοούσε τον εαυτό του.
    Η αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία καταπιάνεται με αυτά τα θέματα.
    Αν κάποιος ψάξει λίγο το θέμα σιγά-σιγά θ' αρχίσει να τα αντιλαμβάνεται.

    ReplyDelete

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation