Sunday, May 13, 2012

13 Μαΐου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Σας παρουσιάζουμε και πάλι τα όνειρά σας




Τώρα θα μιλήσουμε για τις ικανότητες που θα αποκτήσετε και οι οποίες θα σας επιτρέψουν να ζήσετε με ευτυχία και μακροζωία. Πριν από λίγο καιρό οι επιστήμονες ανακάλυψαν το DNA σας. Μέσα στις αναμνήσεις σας, ανακάλυψαν κωδικοποιήσεις που ισχυρίστηκαν ότι ελέγχονται τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των σωμάτων σας. Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος του DNA σας, διακήρυξαν ότι είναι σκουπίδια. Οτιδήποτε από το DNA σας προκαλεί εσάς θεωρήθηκε ως μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Λυπόμαστε γι 'αυτό. Είναι το DNA σας.


Τώρα, μερικοί επιστήμονες άρχισαν να ανακαλύπτουν, ότι μπορούν να αλλάξουν αυτούς τους κώδικες, πιστεύοντας ότι ίσως να μην υπάρχουν τόσα άχρηστα από όσα νόμιζαν. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δημιουργός δεν σπαταλά την προσπάθειά του για σκουπίδια. Δεν υπάρχει τίποτα άχρηστο σε εσάς. Το DNA σας είναι ένα εξαιρετικό σύστημα από διακόπτες, που μπορεί να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πολλές, από τις δυνατότητές σας δεν τις έχετε χρησιμοποιήσει στην τρισδιάστατη υπόστασή. Σε άλλους έχουν απενεργοποιηθεί σκόπιμα από εκείνους που στο παρελθόν σας απαιτούσαν να έχουν τον έλεγχο. Από τη στιγμή που είστε οι βασικές οντότητες που δημιουργήθηκαν γύρω από σπινθήρες του Θεού, όπως ορισμένοι έχετε ονομαστεί, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι μόνιμο.

Οι πάντες έχουν προσπαθήσει να σας κρατήσουν μακριά από την επιτυχία της αναπόφευκτης ανθοφορίας με τις πραγματικές δυνατότητές σας. Τα πάντα όμως τώρα φαίνεται να λειτουργούν μια χαρά. Αλλά, δυστυχώς, η Θεία Θέληση ξεπερνά πάντα κάθε εμπόδιο.

Ανέκαθεν η πρόθεση του Δημιουργού σας, ήταν να επιστρέψετε στη μεγαλοπρέπεια του αληθινού εαυτό σας και ότι μπορείτε να φέρετε μαζί σας όλες τις γνώσεις και τη σοφία που έχετε αποκτήσει κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Όλοι έχετε ακούσει ιστορίες, έχετε διαβάσει βιβλία, και ίσως έχετε ανακαλύψει τον εαυτό σας καθώς και τις ικανότητες μερικών εμφανισιακά μοναδικών ατόμων, να κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Μερικά από τα γεγονότα ήταν τόσο εκπληκτικά που εξακολουθείτε να τα αποκαλείται θαύματα. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνετε. Υπάρχουν νόμοι που δεν τους έχετε υπόψη σας. Υπάρχουν επιπτώσεις από λόγους τους οποίους δεν γνωρίζετε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετά κομμάτια της δικής σας ύπαρξης, για τα οποία ειλικρινά δεν έχετε ακόμα ενδείξεις.

Μερικά από αυτά τα πράγματα, τα οποία θα βρείτε στον εαυτό σας, θα τα ολοκληρώσετε και θα σας εκπλήξουν. Κάτι που σε άλλους σε αυτό το σύμπαν, είναι κάτι συνηθισμένο. Συνήθως η απλή παρατήρηση των άλλων είναι αρκετή για να κάνει μια πλήρη αλλαγή του συστήματος των πεποιθήσεων σας. Ένας άνδρας τρέχοντας τέσσερα μίλια το λεπτό μπορεί να αλλάξει τα πάντα . Τα παιδιά βλέποντας κάποιον να λυγίζει ένα κουτάλι ή είναι διατεθειμένος να κινεί αντικείμενα αρκετά συχνά, το κάνουν οι ίδιοι σε λίγα λεπτά. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις εκδηλώσεις των ικανοτήτων σας που έχετε σκεφτεί στα όνειρα σας ή σε φάρσες. Και πολλοί από εσάς θα ζήσετε αρκετά ώστε να έχετε αυτά για τον εαυτό σας. Ακόμη και κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους τώρα , ότι έχουν προχωρήσει στην ηλικία, θα ζήσουν πολύ σε αυτόν τον αιώνα.

Καθώς οι εξελιγμένες στην τεχνολογία που θα έχετε τους επόμενους μήνες και χρόνια που είναι βασισμένες στην επιστήμη, θα είναι κυριολεκτικά έτη φωτός μπροστά από τις αντιλήψεις σας.

Ερχόμαστε τώρα στο σημείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία από τις αγαπημένες λέξεις μας, «αποδοχή». Υπάρχουν κάποιοι που δεν συμφωνούν. Συμβαίνει ακριβώς, όπως μερικοί αρνήθηκαν να μπουν σε ένα αυτοκίνητο ή να επιβιβαστούν σε ένα αεροπλάνο, καθώς θα υπάρξουν και κάποιοι που θα αντιστέκονται πάντα να μιλάμε. Εκείνοι που μπορεί να δεχθούν με ανοικτές αγκάλες και ευγνωμοσύνη, μια άλλη αγαπημένη λέξη, θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει εντελώς κατά τα φαινόμενα εν μία νυκτί. Βλέπουμε πολλές λέξεις που αχρηστεύονται στο άμεσο μέλλον σας. Ο μόχθος είναι ένας από αυτούς. Η έκφραση δεν μπορώ «να ανταποκριθώ οικονομικά» δεν θα υπάρχει στο μέλλον σας. Η αίσθηση του χρόνου δεν θα υπάρχει όπως τον γνωρίζεται.

Σας εμφανίζουμε και πάλι τα όνειρα σας. Πάντα το κάνουμε αυτό, έτσι δεν είναι; Αυτό που κάνουμε, είναι για να σας βοηθήσουμε να εκδηλώσετε αυτά τα θέματα στον εαυτό σας. Γνωρίζουμε πόσο ισχυροί είστε, ακόμα κι αν δεν το κάνετε. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ακούσουμε να λέτε, "Κοιτάξτε τι κάναμε." Αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσατε να είχατε πει, «Κοιτάξτε τι έκαναν για εμάς." Κάνουμε πολλά, Ναι, Αλλά κάνετε τα πάντα από αυτά που σήμερα είστε σε θέση, και είστε όπως θα έπρεπε.

Θα επιστρέψουμε αύριο, φίλοι μου. Καλημέρα

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation