Thursday, May 3, 2012

3 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Μια καρδιά, ένα μυαλό, και μια πρόθεση




Όσο πλησιάζουμε προς το άνοιγμα των ισχυρών πυλών με αυτό το νέο μήνα, θέλουμε να παροτρύνουμε όλους σας να αρχίσουν να εστιάζονται στις προθέσεις τους για αυτήν την ευκαιρία. Αρχίστε τώρα να αποκτάτε μια σαφή ιδέα το που θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας, αν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε από τις ομάδες διαλογισμού για την πέμπτη και την έκτη του μηνός.

Αφήστε οτιδήποτε ακόμα σας ενοχλεί, και να βρείτε μέσα σας την αγάπη και την συγχώρεση που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας και ότι σας αγγίζει. Σας έχουμε πει πολλές φορές να πάρετε πίσω τη δύναμή σας. Αυτή, αγαπητοί μας φίλοι, είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Δεν υπάρχει ισχυρότερη δύναμη σε όλη τη δημιουργία από την άνευ όρων αγάπη. Αλλά η δυσκολία εδώ είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικά άνευ όρων. Παρακαλούμε να αναλογιστείτε το γεγονός ότι για να συγχωρήσετε μια πράξη δεν είναι να την παραβλέψετε. Αρχικά, δεν μπορείτε να καταλαβαίνετε το σύνολο της κατάστασης ή των αιτίων που εμπλέκονται. Αλλά εκτός από αυτό, η συγχώρεση σας θα απελευθερώσει τον άλλο, αλλά και τον εαυτό σας από το μοτίβο που εμπλέκεστε. Κανείς δεν θα αποφύγει εκ των προτέρων, τις συνέπειες της οποιασδήποτε δράσης, αλλά μην ανησυχείτε γιʼ αυτό.


Χρησιμοποιήστε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας για τη δημιουργία. Δείτε, ακούστε, αγγίξτε, γευτείτε, μυρίστε, και αισθανθείτε, όσο είστε σε θέση, το επιθυμητό νέο κόσμο που θα επιλέξετε για να ζήσετε σε αυτόν. Δείτε, αν θέλετε, μια ομαλή μετάβαση και χαρείτε από αυτόν τον νέο σας κόσμο. Γνωρίστε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το δημιουργείτε απλά με τον τρόπο αυτό, όπως μια καρδιά, ένα μυαλό, και με μια πρόθεση. Μας καλείτε να ενταχθούμε μαζί σας, και φαντασθείτε το φως να σας περιλούει. Προσεγγίστε το βαθιά και αισθανθείτε την τεράστια δύναμη που δημιουργείτε. Χειριστείτε το με χαρά. Είναι κάτι με το οποίο θα δημιουργήσετε, μην το κατατροπώσετε. Παίρνοντας την ελευθερία και τον έλεγχο του κόσμου σας, δημιουργείτε μια νέα πλούσια, υγιή, και χαρούμενη ζωή και όλα αυτά είναι όσα χρειάζεται να κάνετε τώρα. Κάνετε όλα αυτά τα πράγματα με όλη σας την αγάπη, την καρδιά σας, και όλες τις δυνάμεις σας.

Μόλις έχετε δημιουργήσει αυτόν τον κόσμο και χορεύετε στους δρόμους του, μην ξεχνάτε το τελευταία και πολύ σημαντικό πράγμα. Συμμετοχή βαθιά στην ενότητα του εαυτού σας. Δώστε την ευγνωμοσύνη σας στην ύπαρξή του, επειδή υφίστανται σε εκείνο το σημείο.

Είμαστε χαρούμενοι στο πλαίσιο της πρόσκλησης για αυτή την απεικόνιση. Όταν αρχίσει, επίσης παρακαλούμε, στην προστιθέμενη είσοδο μας από τους αναρίθμητους από εμάς, να μας ενώνει η υποστήριξη σας. Σκεφτείτε το με αυτό τον τρόπο, αν θέλετε. Μπορείτε να μας κατευθύνετε, και θα βοηθήσετε την ώθηση. (Χαμογελάει) Θα πάρουμε αυτή την ώθηση τόσο γρήγορα που μπορεί να χρειαστεί να σπριντάρουμε για να καλύψουμε τη διαφορά.

Αύριο θα μιλήσουμε και πάλι φίλοι μου. Η ειρήνη μαζί σας.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

1 comment:

  1. Αγάπα τον πλησίον σου (τον συνάνθρωπο σου) ως εαυτόν! ! !

    ReplyDelete

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation