Sunday, May 6, 2012

6 Μαΐου, 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αγαπημένες μας καρδιές, Το παιχνίδι καθορίζει τον αγώνα
Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στην εποχή του Υδροχόου. Καλώς ήλθατε στη νέα ζωή σας. Τώρα που εισήλθατε βαθιά στις καρδιές και τις ψυχές σας, γίνατε οι άρχοντες του πλανήτη σας. Ξέρετε η Γη ίσως να μην ήταν εδώ τώρα. Όπως ίσχυε το σχέδιο, θα είχατε δει το τέλος της. Το αλλάξατε όμως τώρα πριν από λίγο καιρό.

Τώρα που είστε εδώ, παρακολουθούμε με θαυμασμό για να δούμε τι άλλο θα κάνετε. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, και κάθε μέρα προσθέτετε περισσότερες. Τι θα επιλέγατε; Βρίσκεστε τώρα σε μια περίοδο που θα είναι λίγο ανώμαλη, καθώς ο υπέροχος πλανήτης σας εγκαθίσταται στη νέα του πορεία. Τον επόμενο μήνα θα δείτε μια συνεχή σειρά από κρίσιμες ευθυγραμμίσεις που θα σας βοηθήσουν στην δημιουργία της νέας σας ζωής. Εμφανή αποδεικτικά στοιχεία θα επιβεβαιώσουν στον καθένα σας την αφύπνισή του.

Δεν θα μπορούσαμε να σας το βεβαιώσουμε αυτό με τόση ευκολία, αν δεν είχατε πάρει τα μηνύματά μας. Πολύ πιθανόν τους επόμενους μήνες να προκύψουν κάποια σπουδαία γεγονότα που θα σας απασχολήσουν. Τώρα η προσωπική σας αφύπνιση έχει φθάσει σε ένα σημείο που θα σας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με όλες τις απαραίτητες αλλαγές που έχετε δημιουργήσει. Μπορούμε να σας πούμε, ότι η αγάπη και η γαλήνη που στείλατε στα ενεργειακά δίκτυα της αγαπημένης σας Γαίας, όπως ακριβώς εισήχθη από τις πύλες 5-5-5, θα σας επιστραφεί πολλές φορές. Η καταστροφή και ο κατακλυσμός δεν είναι πλέον αναγκαίοι.

Καθώς κινείστε προς τους καλοκαιρινούς μήνες, παραμείνετε σταθεροί στο όραμα που έχετε για το νέο σας κόσμο και τη νέα σας προσωπική ζωή. Οι αλλαγές στα προσωπικά ενεργειακά πεδία σας θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να εκδηλώνετε τις επιθυμίες σας όπως ποτέ πριν. Μπορείτε πραγματικά θα αρχίσει να σας καταπλήττει ο εαυτό σας. Πολλοί από εσάς χθες το βράδυ, θα είσαστε σε θέση να αισθανθείτε τις πολύ ισχυρές συχνότητες που έφθασαν μέσω της πύλης. Υπήρξαν πολλές επιδράσεις που πολύ πιθανόν να μην τις γνωρίζετε. Αλλά οι επιπτώσεις από τα δικά σας κέντρα ενέργειας, σύντομα θα αποδειχθούν αλάνθαστες, αν ήδη δεν το έχετε εντοπίσει. Σας εφιστούμε την προσοχή σας, τώρα, να λαμβάνετε υπόψη πολύ καλά τις σκέψεις σας. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος, μεταξύ της σκέψης και της εκδήλωσης, το τώρα μειώνεται όλο και περισσότερο καθώς αυξάνετε η δύναμή σας. Γνωρίζουμε ότι οι λέξεις κάνουν κάποιους από εσάς αρκετά νευρικούς. Στο μακρινό παρελθόν σας, έχετε δει κατάχρηση εξουσίας, καθώς και εσείς έχετε κάνει κακή χρήση. Είναι καιρός να συγχωρήσετε στους εαυτούς σας και τους άλλους, γιατί επιστρέφετε στην κυριαρχία που είναι πραγματικά δική σας. Το παιχνίδι καθορίζει τον αγώνα, αγαπημένες μας καρδιές. Παίξατε καλά.

Αύριο θα μιλήσουμε ξανά. Να έχετε μια καλή και μαγική μέρα.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation