Wednesday, May 2, 2012

2 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε τώρα




Σήμερα θα μιλήσουμε για τα μηνύματα που λαμβάνετε σχετικά με τις ενέργειες αυτού του μήνα. Είναι προφανές ότι ο ήχος όλων των μηνυμάτων έχουν φθάσει σε ένα σημείο καμπής. Εάν συσχετίσετε αυτό με τις σύντομες πραγματικές ειδήσεις που θα λάβετε από τα μέσα ενημέρωσης, θα αντιληφθείτε αυτή την αρχή της αλλαγής της πραγματικότητας

Έχουμε ήδη συζητήσει αυτά τα πράγματα μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε τη σύγκλιση ευθυγράμμισης των διαφόρων Γαλαξιακών με διάφορες εκδηλώσεις που σκοπεύετε να αξιοποιήσετε και που θα σας ωθήσουν στο επιθυμητό μέλλον σας. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από τις προσευχές και τους διαλογισμούς σας. Δεν έχετε κανένα πραγματικό πρότυπο μέτρησης να προβλέψετε τις συναντήσεις της ερχόμενης ημέρας της Πανσέληνου. Θα σας πούμε ότι αυτό γίνεται όλο και μεγαλύτερο από ό, τι έχετε ονειρευτεί ποτέ. Τώρα, Αγαπημένοι μας φίλοι, θα ακούσετε λίγο για την επικείμενη εκδήλωση. Αυτό είναι το γεγονός.

Έχετε φτάσει στην κορυφή του ενός μεγάλου και δύσκολου αγώνα. Για λίγο τώρα, θα έχετε επαφή με την άκρη της κατάβασης της βαθμίδας. Πιαστείτε και εκτοξευθείτε και τώρα παρακολουθείστε την εξαπόλυση της βολίδας να πέφτει κάτω παίρνοντας βιαστικές στροφές. Αυτή είναι μια ωραία εικόνα, αν εξαιρέσουμε στην περίπτωση της πτώσης, θα είναι πραγματικά το υψηλότερο σημείο που έχετε βιώσει ποτέ. Οι προσδοκίες σας από αυτό το γεγονός θα είναι μεγάλες. Θα σας εξηγήσω τώρα, κάτι που δεν έχετε καμία ιδέα για το πόσο μεγάλη θα είναι.


Οι αναμνήσεις από τις προσευχές που έχετε κάνει στη ζωή σας μέχρι αυτή τη στιγμή από το μακρινό παρελθόν σας, είναι τόσο καλά θαμμένες, που μόνο αναλαμπές αμυδρού φωτός μπορείτε να δείτε. Αν σας ρωτούσαμε ποιοί είστε και ποιες είναι οι ικανότητές σας, θα σας φαινόταν παραμύθι. Το παρελθόν σας έχει πολύ προσεκτικά κρυμμένα αυτά, όταν αρχίσετε να μαθαίνετε γιʼ αυτά, πολλοί θα αρνούνται να το πιστέψουν. Οι τεχνολογίες που ήδη κατέχετε θα ζητιάνευαν τη φαντασία σας, και σας λέμε ότι δεν προσεγγίζονται αυτά που θα σας δείξουμε και που σας έχουν δοθεί ελεύθερα. Υπάρχουν και εκείνοι ανάμεσά σας που γελούν δυνατά όταν ακούνε τις υποσχέσεις μας σχετικά με την υγεία σας και τη διάρκεια ζωής, αλλά θα σας πούμε ότι υπάρχουν πολλοί γιατροί και ερευνητές που δεν γελούν.

Λοιπόν, συγκεντρωθείτε σε ομάδες, σωματικά ή πνευματικά, αυτή την πέμπτη ημέρα, του πέμπτου μήνα, του παρόντος πέμπτου έτους, και εμείς θα σας συναντήσουμε στο τέλος για να προβάλουμε την επίδειξη της διαδρομής. Λοιπόν, είσαστε στο δρόμο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι δεν είναι; Οπότε ας το σπρώξουμε προς τα έξω σε κοινή θέα. Ναι, ας το κάνουμε αυτό. Όταν το κάνουμε, έτσι, κάθε μικρή νίκη θα ανεβάζει πολύ περισσότερο το ηθικό σας.

Επικεντρωθείτε τώρα. Γειωθείτε στην ενέργεια της αγαπημένης σας Γαίας. Συγκεντρώστε την ενέργειά γύρω σας. Φανταστείτε το λιοντάρι, ακριβώς πριν να σαλτάρει. Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε τώρα.

Αυτή την ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι, όλοι να είστε γεμάτοι από αγάπη και ειρήνη. Θα μιλήσουμε και πάλι.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation