Tuesday, May 1, 2012

1 Μαΐου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ξεκινάμε με Ένταση




Σήμερα θα μιλήσουμε για τη συχνότητα της αγάπης και του φωτός που χτίζετε γύρω σας. Θα είμαι ιδιαίτερα επεξηγηματικός για να συζητήσουμε αυτό που είμαι, έτσι δεν είναι; Είμαι ο άγγελος της αγάπης.

Αυτές οι συχνότητες έχουν δημιουργηθεί γύρω σας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η ένταση της συχνότητας συνεχίζεται να δημιουργείται καθώς περισσότερες νότες προστίθενται στη συμφωνική, όπως έπρεπε. Όλο και περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να αφυπνίζεστε, αυξάνοντας τις συχνότητες έλξης στον πλανήτη σας.

Χρησιμοποιούμε τη λέξη συχνότητα σήμερα, γιατί θέλουμε να γίνει διάκριση μεταξύ των διακυμάνσεων της ενέργειας. Οι συχνότητες είναι οι νότες της μουσικής από την ενέργεια. Οι συχνότητες ανυψώνονται από τη μουσική που παίζει γύρω σας. Βρισκόμαστε στο θάλαμο και σιγά-σιγά δυναμώνουμε την ένταση. Πώς σας φαίνεται αυτή η εικόνα, πώς έχετε αρχίσει να αισθάνεστε;


Υπάρχει μουσική που κάθε ψυχή την αναγνωρίζει ως αληθινή της φύση, μάλιστα, μερικοί θα έχετε να κάνετε και λίγες εκκαθαρίσεις πριν μπορέσετε να αισθανθείτε άνετα με αυτό. Για παράδειγμα, πόσες φορές θα έχετε ακούσει κάποιον να λέει ότι ο Μότσαρτ ή ο Μπετόβεν "με κολλάει στον τοίχο"; Ωστόσο, εάν επρόκειτο να τους ρωτήσετε, αναγνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικοί μουσικοί. Απλώς δεν συντονίζονται με τη συχνότητα τους. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που περιγράφουμε.

Κατά την περίοδο της ευθυγράμμισης που πλησιάζει αυτό το μήνα, οι συχνότητες σας θα αρχίσουν να παρασύρονται με τη μουσική που παίζεται στο σύμπαν. Είναι πολύ πιθανόν από αυτό το συναίσθημα που θα πάρετε, να αισθανθείτε την επιθυμία να σηκωθείτε να χορέψετε. Όπως η μουσική είναι ένας άριστος τρόπος για τη μετάδοση των συναισθημάτων, έτσι ακριβώς και αυτή η μουσική θα σας εκπέμπει την καθολική αγάπη του Δημιουργού σας. Πολλές άλλες νότες στην προσωπική σας μουσική είτε θα έρθουν σε ευθυγράμμιση ή θα απελευθερωθούν όπως τις «ακούτε» όλο και περισσότερο από τη σύνθεση.

Θα πρέπει να αλλάξετε. Αυτό πάντα το γνωρίζατε. Αυτό το έχετε ζητήσει. Στην πραγματικότητα είναι η απάντηση στις προσευχές σας που νομίζατε ότι δεν έφθαναν. Φυσικά θα γνωρίζετε ότι μόλις σας δώσαμε κάτι να συλλογιστείτε ή να διαλογιστείτε. Ακούστε αυτή τη μουσική στις καρδιές σας, απολαύστε την, και αρχίστε να χορεύετε, αν το αισθάνεστε. Ακούστε τις νότες σας συνδυασμένες και νιώστε τη δύναμη της μουσικής να ανεβαίνει. Δείτε την αλλαγή στον κόσμο σας που αυτό το κύμα θα προωθήσει από μόνο του. Δείτε την ειρήνη και την αγάπη που θα αφήσει στο πέρασμά του.

Σας αφήνουμε τώρα να εξετάσετε αυτό το ενδεχόμενο μέχρι αύριο.

Η ημέρα σας να είναι γεμάτη ειρήνη και αγάπη.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

1 comment:

  1. Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο Άρχων του πυρός, γι'αυτό άλλοστε θεωρήτε ως εκείνος που παίρνει τες ψυχές. Δηλαδή αφαιρεί την θερμότητα από το σώμα και παίρνει μαζί του την ψυχή.
    Η ανθρώπινη αγάπη βγαίνει από την καρδία και αν η καρδία έχει σχέση με την μουσική δεν ξέρω. Ξέρω όμως από την μυθολογία ότι Θεός της μουσικής είναι είναι ο Απόλλων ο οποίος παράλληλα είναι και ο Θεός του Ηλιου δηλαδή κατ' επέκταση και της Θερμότητος.
    Σύνδεση των δύο, το αφήνω στον καθένα.....

    ReplyDelete

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation