Sunday, November 11, 2012

11 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Έχετε δημιουργήσει μια δύναμη για την ειρήνη. Να φροντίζετε προσεχτικά την εκκολαπτόμενη ζωή της»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΑυτή την ημέρα στις 11/ 11, η πύλη ενέργειας της 11:11 είναι ανοιχτή στο έπακρο των δυνατοτήτων της. Παρατηρούμε ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πρόκειται να αρχίσει να συνδέεται ο ένας με τον άλλον, μέσα από τον διαλογισμό και τον οραματισμό καθώς θα συνδέονται με το κρυσταλλικό πλέγμα της μητέρας Γης.

Αυτή είναι η αρχή της αντίστροφης μέτρησης, να το πω έτσι, αυτά τα τελευταία μεγάλα σκαλοπάτια της προετοιμασίας σας οδηγούν στην 21η- 12-12. Υπάρχουν πολλές, πολλές προσδοκίες που συνδέονται με σας εκείνη την ημέρα, και μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς, αυτές οι ελπίδες, τα όνειρα, οι προσδοκίες και η προώθησή σας να προχωρήσετε, θα σας παρέχουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα κατόπιν στη συνείδησή σας.


Θα πάρει αρκετό καιρό προτού να γνωρίσετε το πλήρες περιεχόμενο των αλλαγών που έχετε επιφέρει στον μελλοντικό κόσμο σας, αλλά οι αλλαγές που έχετε δημιουργήσει στη ζωή σας, είναι και θα είναι αρκετά προφανής, τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλά από αυτά θα είναι αθέατα, καθώς δεν θα είναι καθόλου σημαντικά για εκείνους που θα σας παρατηρούν. Στην πραγματικότητα, δεν θα έχετε αλλάξει συνείδηση σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτούς. Αλλά με τον καιρό θα το συνειδητοποιήσουν αυτό.

Το σημερινό μήνυμα θα είναι σύντομη μέχρι στιγμής, αλλά όχι ασήμαντο. Σας ευχόμαστε να καταλάβετε το μέγεθος του τι έχετε κάνει και να συνεχίσετε να το κάνετε. Και θέλουμε να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και, για μια ακόμη φορά, τη διασφάλιση της ετοιμότητας μας για να σας βοηθήσουμε κατά την διάρκεια αυτών των τελευταίων εβδομάδων. Η πρόοδός σας έχει γίνει εμφανείς και αποδεχτεί από όλο το σύμπαν. Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα που έχετε στο σύνολό τους, αλλά είναι πολύ πραγματικά. Καθώς ανοίγετε τις καρδιές σας στις ενέργειες από την πηγή αυτή τη στιγμή, ανοίξτε τες επίσης ο ένας προς τον άλλο. Έχει δημιουργηθεί μια δύναμη για την ειρήνη. Να φροντίζετε προσεκτικά τους εκκολαπτόμενους ζωή σας.

Θα μιλήσουμε και πάλι πολύ σύντομα. Καλημέρα.


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation