Tuesday, November 27, 2012

27 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Βλέποντας τα πρώτα θαύματα της αλλαγής να ρέουν, οι καρδιές σας θα γνωρίζουν, ότι ακολουθούν οι τεράστιες πλημμύρες.»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΑντιλαμβανόμαστε αυτή τη στιγμή την όμορφη προσμονή σας και τις προσπάθειές σας για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για την Πύλη 12/12. Παρακαλούμε αγαπημένοι μας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας απορροφήσει την ενέργεια το στρες και την υπερκαλύψει. Η πορεία σας έχει οριστεί από την επιθυμία και τις προθέσεις σας.

Δουλεύουμε μαζί σας κάθε στιγμή, ειδικά κατά τη διάρκεια των κύκλων του ύπνου σας. Είστε τόσο καλά τώρα μέσα στη ροή, και θα είστε σε θέση, απλά, να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από το ρεύμα. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε τρεις εικόνες για τις επόμενες ημέρες.


Κατ 'αρχάς, παρακαλούμε, βεβαιωθείτε, για το πόσο συχνά μπορείτε να σκέφτεστε αυτό, γειωθείτε σταθερά με τις ενέργειες της αγαπημένης Μητέρας Γης. Το κανάλι μας χρησιμοποιεί αυτή την εικόνα ενός τεράστιου συστήματος από ρίζες, όπως εκείνες ενός μεγάλου δέντρου. Αυτό θα λειτουργήσει πραγματικά ωραία, αν και δεν έχετε μια δική σας εικόνα.

Στη συνέχεια, καθώς θα νιώθετε την υπέροχη ροή της άνευ όρων αγάπης γύρω σας, παρακαλούμε, φανταστείτε τον εαυτό σας να μοιράζεστε αυτό με όλο το δίκτυο των Εργατών του Φωτός πάνω και γύρω από τον πλανήτη.

Και τέλος, αναπνεύστε μέσα από την καρδιά σας, να βρείτε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας σε όλα αυτά που διαδραματίζονται και να στείλετε αυτή την ευγνωμοσύνη προς την πηγή της ζωής σας. Να είστε ευγνώμονες για όλα όσα είστε και όλα αυτά που γίνονται. Αυτά που αισθάνεστε σε αυτές τις στιγμές, επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρεθεί μέσα σε αυτά, να επιπλέει μέσα, να απορροφούνται από κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας.

Κάποιοι από εσάς, ίσως οι περισσότεροι από εσάς, να έχετε στιγμιαίες αναλαμπές, υπαινιγμούς, στιγμές διορατικότητας ότι κάτι ίσως να σας πλησιάζει. Αυτά θα επεκταθούν, σε κάποιους αργά, σε άλλους εκρηκτικά. Απολαύστε τα, χαρείτε με αυτά, αλλά θα ήταν καλύτερα να τα κρατήσετε ήρεμα τώρα μέσα στις καρδιές σας. Αφήστε τις ενέργειές τους να αυξάνονται μέσα σας. Θα αισθανθείτε πότε θα τα μοιραστείτε.

Εν τω μεταξύ, καθώς το τσουνάμι των εσωτερικών αλλαγών σάς προσεγγίζει, παρακαλούμε να το αναμένετε με ευχαρίστηση και αγάπη. Άλλωστε, αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά από τις συλλογικές προσευχές σας και τις ελπίδες πάνω από δισεκατομμυρίων τεράστια χρονικά διαστήματα των κύκλων του χρόνου σας. Παρακολουθείστε τις πρώτες ροές από τη θαυμάσια αλλαγή και οι καρδιές σας αναγνωρίσουν τις τεράστιες πλημμύρες που ακολουθούν.

Ας κρατηθούμε χέρι-χέρι σφιχτά τώρα και προετοιμαστείτε να μπείτε στο μέλλον σας. Κρατήστε μας στις καρδιές σας, όπως σας κρατούμε και εμείς. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation