Friday, November 2, 2012

2 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Παρακαλούμε, Σταματήστε να Χοροπηδάτε πάνω-κάτω»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαλημέρα. Τώρα θα συζητήσουμε για τα αναπτυσσόμενα αισθήματα της επικείμενης αλλαγής σας. Σε αυτό είστε απόλυτα σωστοί. Κοιτάζετε γύρω σας προσπαθώντας να βρείτε τις πρώτες εκδηλώσεις της, δεν είναι έτσι;

Ακούμε σχεδόν συνεχώς, τις ερωτήσεις σας «Πότε; Πότε;» Σας ενημερώνουμε σχεδόν τόσο συχνά, ότι αυτό συμβαίνει τώρα. Υπάρχουν όλα τα σημάδια γύρω σας, Ναι. Αλλά τα αισθήματα που αντιμετωπίζετε, αφορούν μόνο αυτούς με τον πιο ελάχιστο τρόπο.


Ο λόγος που το αισθάνεστε αυτό είναι ότι η αίσθησή σας γίνεται πιο ισχυρή, η πραγματικότητα είναι, ότι εσείς αντιλαμβάνεστε την έκταση των μαζικών αλλαγών που έχουν δημιουργηθεί και συνεχίζουν να δημιουργούνται μέσα σας. Ρωτάτε και ρωτάτε για ορισμένα πράγματα που θα συμβούν και τώρα τα συναισθήματά σας αρχίζουν να εκδηλώνονται στη συνειδητότητά σας. Το συνειδητοποιείτε ή δεν είναι έτσι; σαν κάτι τεράστιο και άγνωστο που απλά είναι πέρα από το παραπέτασμα της συνείδησης σας. Καλά, αυτή είναι ένα απολύτως τέλεια εικόνα της αλήθειας.

Σας ενημερώνουμε ότι από την στιγμή που ενδιαφέρεστε γι’ αυτά τα μηνύματα, αυτό δείχνει ότι έχετε κάνει ορισμένες δεσμεύσεις οι οποίες σας οδηγούν ολοένα και περισσότερο στο να συνειδητοποιήσετε την προσωπικότητα που έχετε δημιουργήσει με τις πολλές ενσαρκώσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ποιοι είστε. Η καταπληκτική όμως αλήθεια είναι ότι ακόμη και οι πιο συνειδητοποιημένοι, μόλις τώρα θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους που θα εκπλαγούν και θα το απολαύσουν.

Επίσης ξαφνικά, θα ανακαλύψετε τις απεριόριστες ζωές τις οποίες ακόμα είναι αδύνατον να σας περιγραφούν. Θα σας λέγαμε ότι μπορείτε να τις αντιληφθείτε, αλλά έως ότου το επιτύχετε αυτό, δεν θα σημαίνει τίποτα για εσάς. Αυτό θα ήταν σαν κάποιος να προσπαθεί να σας περιγράψει την γεύση της σοκολάτας. Δοκιμάστε την. Νομίζετε ότι θα ήταν αυτό δυνατόν; Πως θα αισθανόσαστε αν σας λέγαμε, ότι θα γνωρίζατε διάφορες διαστάσεις ταυτοχρόνως; Εάν δεν έχετε βιώσει ποτέ μέχρι σήμερα μια άλλη διάσταση, τι πραγματικά θα σήμαινε αυτό για εσάς; Πως θα αισθανόσαστε, αν σας λέγαμε ότι θα θυμηθείτε τις άλλες σας ζωές ή τη Γαλαξιακή σας καταγωγή, τι πραγματικά θα σήμαινε αυτό για εσάς; Όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι αληθινές. Όλα αυτά ακούγονται καταπληκτικά. Και όλα εξυπηρετούν στο να διατηρήσετε την προσοχή σας επικεντρωμένη στην Ανάληψή σας. Αλλά ο πραγματικός σας στόχος δεν είναι αυτός ούτως ή άλλως καμία από αυτές τις περιπτώσεις.

Ο πραγματικός σας στόχος τελικά είναι να αγκαλιάσετε αυτό το μικροσκοπικό υποκρινόμενο εαυτό σας μέσα στο μεγαλοπρεπή εαυτό σας, αυτό που πραγματικά είστε, και για τελευταία φορά να ζήσετε από εκείνη τη στιγμή συνεχώς με αυτό που πραγματικά είστε. Αυτό πλησιάζει, δεν νομίζετε ότι αισθάνεστε κάτι τεράστιο και υπέροχο να πλησιάζει; Tο αισθάνεστε ακριβώς καθώς συμβαίνει τώρα; Είναι ή δεν είναι αυτό το δακτυλίδι της αλήθειας;

Παρακαλούμε σταματήστε να χοροπηδάτε. Αστειευόμαστε, φυσικά. Στην πραγματικότητα και εμείς μεταπηδάμε επάνω και κάτω μαζί σας. Τώρα είστε πολύ-πολύ κοντά. Γιατί να μην μεταφέρετε αυτό το συναίσθημα ότι πλησιάζει η γιορτή όλη την ημέρα σας και να το μοιραστείτε με τον κόσμο σας; Δεν χρειάζεται να το συζητάτε. Απλά να το προβάλετε μπροστά. Είναι μεταδοτικό και προσβάλει όλους.

Σας χαιρετούμε αγαπημένες καρδιές. Θα μιλήσουμε ξανά σύντομα. Καλημέρα.

Κανάλι: Ronald Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation