Thursday, November 8, 2012

8 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Απλά να είστε ένα εξαιρετικό καρότο»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΕίναι καιρός να μιλήσουμε για τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα σας καθώς εσείς όλο και παρασύρεστε από τις συχνότητες του φωτός που σας περιβάλλουν. Για μερικούς αυτό θα φανεί πολύ μακρινό από το πλαίσιο της αναφοράς τους ακόμα. Αλλά για τους περισσότερους, οι οποίοι έχουν δώσει προσοχή στις εσωτερικές αλλαγές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα αναφέρουμε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε ίσως να αντιληφθούν ότι δεν είναι μοναδικοί στις εμπειρίες τους ούτε είναι ακόμη σπάνιοι. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, υπάρχει ένας σκοπός για όλα αυτά. Ο σκοπός είναι να αυξήσετε τις ενέργειές σας, την κατανόησή σας, τη συνείδησή σας σε ένα επίπεδο που θα επιτρέψει την ανάληψη σας σε μια υψηλότερη κατάσταση που θα είστε στο πολύ εγγύς μέλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε κάποιο κοινό ... ας πούμε ... τα συμπτώματα που μπορείτε να αναγνωρίσετε στον εαυτό σας.


Υπάρχουν εκείνοι ανάμεσά σας που θα αντιλαμβάνονται λάμψεις φωτός, αλλαγές των χρωμάτων, και άλλα πράγματα που μπορεί να τους αναγκάσει να αναρωτηθούν σχετικά με την όραση τους. Υπάρχουν εκείνοι των οποίων οι συνήθειες ύπνου δεν φαίνονται να έχουν ένα πραγματικό μοτίβο. Κάποιοι βιώνουν περιόδους που θα μπορούσατε να ονομάσετε μόνο ευφορία. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε, αλλά εκείνοι που αντιμετωπίζετε αυτά, είστε αρκετά μακριά μέχρι να τα καταλάβετε.

Οι ύστατοι πόνοι που είχαν επικρατήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε εργάτες του φωτός, θα μειώνεται τώρα. Η σταδιακή αλλά σταθερή επούλωση, για μεγάλο χρονικό διάστημα σε φυσικές καταστάσεις θα γίνουν εμφανείς. Και, το σημαντικότερο, αν και αυτό δεν μπορεί να φαίνεται έτσι, ανακαλύπτετε ότι τα «κουμπιά» σας δεν ανταποκρίνεται πλέον όταν τα "ωθείτε". Μπορείτε να το πάρετε αυτό ως μάθημα που έχετε μάθει.

Κάθε ένας από σας είναι στη δική του/της μοναδική κατάσταση ύπαρξης και ως εκ τούτου θα πρέπει και να ζήσετε αυτά τα πράγματα καθώς και άλλα με έναν μοναδικό τρόπο. Παρακαλώ, μην προσπαθήσετε να είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν άλλο. Μετά από όλα αυτά, ο λόγος για να είστε εδώ, είναι ακριβώς ότι είστε αυτό που είστε. Εάν είστε το καρότο στη σούπα, δεν θα σας κάνει καλό να προσπαθήσετε να είστε ένα κρεμμύδι. Απλά να είστε ένα εξαιρετικό καρότο. Να είστε ευγνώμονες για τον εαυτόν σας γι’ αυτό που είστε και τι είστε.

Εμείς το διασκεδάζουμε γνωρίζοντας ότι θα εκπλαγείτε, όταν θα αρχίσετε να βλέπετε ποιοί είστε. Δεδομένου ότι αυτά τα πράγματα θα σας συμβαίνουν σε όλο και μεγαλύτερη συχνότητα, δεχθείτε τα με ευγνωμοσύνη για "εσάς" ότι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε μέσα από αυτά. Και πάλι εμείς κρυφογελάμε καθώς σας λέμε, "η αντίσταση είναι μάταιη". Στην πραγματικότητα η αντίσταση δεν θα είναι έτσι, αλλά σας παρακαλούμε, να αναγνωρίσετε να αντιμετωπίζετε μόνο αυτό που είστε, τον ανώτερο εαυτό σας, και τον Δημιουργό σας που έχει αποφασίσει ότι χρειάζεστε περισσότερο.

Κάποιοι μπορεί να ανησυχείτε για το αν ή όχι θα προχωρήσετε «στην ώρα σας» ή αν η κατάσταση του κόσμου προχωρεί «με το χρονοδιάγραμμα». Ας επισημάνουμε ότι - και αυτό δεν είναι ομολογουμένως μια τέλεια εξήγηση - προχωράτε μέσα από αυτό που βιώνετε καθώς ο χρόνος για να μεταβείτε σε μια κατάσταση δεν μετρά. Ως εκ τούτου θα είστε ακριβώς όπου και όταν χρειάζεται να είστε. Όταν θα φθάσετε θα είστε ακριβώς στην ώρα σας. (πνιχτά γέλια, τέρμα πέντε, και αγκαλιάζονται όλοι γύρω. Μας αρέσει αυτό.)

Μερικοί οι οποίοι ίσως συνεχίζουν να διαβάζουν στο διαδίκτυο σας έχουν πει ότι παύουν τον αγώνα. Αυτό είναι μια αίσθηση σαν να μην τους είναι πλέον αναγκαίο. Ακριβώς έτσι, αγαπητές καρδιές. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και να χορέψτε το υπόλοιπο της πορείας σας. Αποδεχτείτε, αποδεχτείτε, αποδεχτείτε. Οδηγήστε την κορυφή του κύματος και δεν θα αποτύχετε θα καταλήξετε όπου σας οδηγεί.

Σας αγαπάμε. Σας τιμούμε. Και σας περιμένουμε με ανοιχτές τις αγκαλιές. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation