Sunday, November 4, 2012

4 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Η στιγμή του κβαντικού άλματός σας επιταχύνεται τώρα»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαι πάλι σας βρίσκουμε, να συμμετέχετε με τις ενέργειές σας στο άνοιγμα της σημαντικότερης πύλης 11/11. Ακούμε τα βογγητά τριγύρω. Σημειώνουμε επίσης, ότι αναγνωρίζετε να χειρίζεστε τις ενέργειες με σχετική ευκολία. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε πει, έτσι δεν είναι;

Αν δώσετε την αρμόζουσα προσοχή, θα παρατηρείτε αλλαγές στον εαυτόν σας, που μάλλον τώρα θα μοιάζουν με ανεμοστρόβιλο. Πιθανώς να έχετε πρόβλημα που συνεχίσετε. Μην ανησυχήστε. Δεν είναι απαραίτητο να τις υπολογίζετε.


Μερικοί από εσάς θα συνεχίσετε να αισθάνεστε ότι δεν έχετε ύπνο. Αυτό συμβαίνει γιατί αφυπνίζεστε και η συνειδητότητά σας επεκτείνεται κατά την διάρκεια του ύπνου. Η πρόθεσή σας εκφράζετε στον ανώτερο εαυτό σας και στο Δημιουργό σας, και εάν επιθυμείτε μπορείτε να εστιαστείτε σε αυτό.

Επανειλημμένως σας έχουμε πει, ότι «υπάρχει επάνω, υπάρχει και κάτω». Επιθυμούμε αυτή τη στιγμή να σας δώσουμε μια μικρή πρόβλεψη. Οι επιστήμονές σας έχουν περιγράψει τι καλείται κβαντικό άλμα. Συγκεκριμένα ηλεκτρόνια θα ανέλθουν σε συχνότητα μέχρι ένα σημείο και έπειτα «θα πηδήσουν» σε μια νέα τροχιά, σύμφωνα με την κατανόησή σας. Λοιπόν, έχετε ανεβάσει τη συχνότητα σας εδώ και αρκετό καιρό. Η στιγμή του κβαντικού σας άλματός επιταχύνεται τώρα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για το νέο κόσμο που θα συνειδητοποιήσετε. Όλα ότι έχετε ακούσει από εμάς, θα γίνουν πραγματικότητα, και όμως δεν θα θέλατε να αρχίσετε να περιγράφετε τι θα βιώνετε. Εμείς θα σας πούμε, ότι εκείνη τι στιγμή θα χαιρόμαστε πάρα πολύ, όσο και εσείς

Το εμπειρικό σας ταξίδι σε αυτόν τον πλανήτη εκτιμήθηκε καλά, αλλά θα αισθανθείτε την έντονη έλλεψή του. Σας αγαπάμε αδέλφια μας. Βιαστείτε τώρα για το σπίτι.

Ζήστε μέσα στην αγάπη και το φως έως ότου να μιλήσουμε πάλι. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation