Friday, November 23, 2012

23 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ, 23  Νοεμβρίου 2012

...Μέχρι το σημείο ισορροπίας και πέρα από αυτό


Για άλλη μια φορά σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη δουλειά που φέρατε εις πέρας. Οι πολλοί ομαδικοί διαλογισμοί  σας κατά την έναρξη στις 22/11, πέρασαν μέσα από το παράθυρο ή την πόρτα, όποιο όρο προτιμάτε και είχαν εκπληκτική επιτυχία. Η εισροή των περαιτέρω ενεργειών έχουν κάνει ένα άλλο μεγάλο άλμα.

Η τρέχουσα κατάσταση της συνειδητότητάς σας και η πρόθεσή σας, βέβαια, έχουν ακριβώς καθορίσει αυτό που αντιμετωπίζετε και πώς εκδηλώνεται σ’ εσάς, αλλά αυτό είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Βλέπουμε, επίσης, ότι έχετε δώσει στον εαυτό σας μια άλλη ώθηση  ρυθμού με τον οποίο απορροφούνται οι αλλαγές, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για τις τελικές εξελίξεις που πλησιάζουν. Παρακαλούμε χαλαρώστε μέσα σε αυτό. Πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά, ότι είστε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα και τίποτα τώρα δεν μπορεί να αποτρέψει την περαιτέρω αφύπνιση σας.

Η πρόθεση σας, οι εμπειρίες του παρελθόντος, ορισμένες από τις συμφωνίες της ζωής σας τις οποίες  καλείτε συμβάσεις, και ο ανώτερος Εαυτό σας, θα καθορίσουν την πορεία της ανάπτυξης σας. Και καθένας από σας έχει θέσει μια ατζέντα η οποία θα είναι προς  το καλύτερο όφελος του εαυτού σας  και για όλους.

Να είστε γαλήνιοι και να απολαμβάνετε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη. Τις δικές σας ανώτερες αποδόσεις, είναι καιρός να τις παρουσιάσετε οι ίδιοι στους εαυτούς σας . Ο ακριβής χρόνος γι’ αυτές, και η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν αυτά, θα πρέπει να καθορίζονται από τον ανώτερο Εαυτό σας και τους οδηγούς σας. Δεν έχει σημασία πόσο έτοιμοι νομίζετε ότι είστε για αυτή την εμπειρία,  σας διαβεβαιώνουμε ότι η πλήρης κλίμακα και η άμεση έναρξή της, θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας «πάρει το μυαλό». Αφήστε το να συμβεί με τον ανώτερο και καλύτερο τρόπο. Ξέρετε τι είναι το καλύτερο για σας, καθώς εμείς σας μιλάμε για τι πρόκειται να βιώσετε, με τρόπους που δεν μπορείτε καν να τους φαντασθείτε ακόμα.

Αυτό που θέλουμε να σας μεταδώσουμε σήμερα, θα είναι όλα αυτά που θα συμβούν σ’ εσάς. Θα χρειαστείτε πολύ περισσότερες τέτοιες «αναρριχήσεις», προτού πραγματικά αντιληφθείτε όλες τις δυνατότητες τους, αλλά θα το αισθανθείτε, εάν τελικά κάνετε το πρώτο μεγάλο άλμα. Και αν είστε περίεργοι να μάθετε τώρα τι εννοούμε, συνειδητοποιήστε ότι αυτό έχει ήδη αρχίσει. Νιώστε τη διαδρομή σας μέσα σε αυτό. Ρίξτε τους τοίχους σας. Διευρύνετε τα συναισθήματά  σας, νιώστε τα, γνωρίστε τα και αναπτυχθείτε με αυτά που σας κινούν, καθώς εσείς θα κινείστε προς το σημείο της ισορροπίας και πέρα από αυτό. Εμείς, φυσικά, θα σας  παροτρύνουμε, θα σας καθοδηγούμε, και θα σας προστατεύουμε σε όλη τη διαδρομή σας. Είθε η γαλήνη και τη χαρά της αληθινής ύπαρξής σας να είναι δική σας από αυτήν την ημέρα και προς τα εμπρός.

Όπως έχουμε ήδη πει, μέσω άλλων καναλιών,  να «περιμένετε θαύματα. Εσείς είστε ένα από αυτά». Είμαι ο Μιχαήλ με όλη τη λεγεώνα μου, τώρα πορεύομαι μαζί σας,  καθώς είμαστε καθ’ όλη τη διαδρομή του ταξιδιού σας, και σας ζητούμε, κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη, να μας καλείτε σε βοήθεια.

Θα μιλήσουμε περαιτέρω. Καλημέρα.


Κανάλι: Ronald Head.
Μετάφραση: Βούλα

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation