Thursday, November 15, 2012

15 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΕίμαστε ευχαριστημένοι σήμερα που σας βρίσκουμε σε μια ανυψωμένη κατάσταση της ειρήνης και της εμπιστοσύνης. Αρχίσατε να τοποθετείτε τα κομμάτια του παζλ μαζί με πολύ περισσότερους τρόπους κατανόησης. Από τη διατύπωση ορισμένων αγαπημένων σας πηγών, μερικές ασήμαντες αλλαγές, σας δείχνουν ότι υπάρχουν πράγματι αρκετά κομμάτια της συμφωνίας σχετικά με το εγγύς μέλλον σας, τα οποία δεν τα είχατε αντιληφθεί προηγουμένως. Συμπεριλάβετε σε αυτά και το υπέροχο ανοδικό βήμα που πήρατε την τελευταία εβδομάδα, καθώς βλέπουμε ένα κβαντικό άλμα φωτός να φωτίζει εσάς και τον πλανήτη σας.


Σας συμβουλεύουμε να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό το ανοδικό φως και να απομακρύνετε, όσο το δυνατόν περισσότερο, την προσοχή σας από τις παλιές ανησυχίες γύρω σας. Αφιερώστε τις ημέρες σας στην πρόθεσή σας, και παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό σας, με τα ανώτερα όνειρά σας και τις ανώτερες προθέσεις σας, καθώς η υπαρξιακή σας κατάσταση θα κάνει ανοδικά άλματα που ούτε καν τα έχετε φανταστεί. Εν μέρει, αυτό θα είναι δυνατό, γιατί θα έχετε αρχίσει να βλέπετε τα εξωτερικά σημάδια της αλλαγής που μέχρι σήμερα δεν είχαν εμφανισθεί. Αλλά ως επί το πλείστον, αυτό θα οφείλεται στην αυξανόμενη ευαισθησία σας από τις τεράστιες ενέργειες αγάπης, στις οποίες θα βυθιστείτε εσείς και ολόκληρος ο κόσμος σας.

Αυτό θα επιδεινώνεται στον καθένα σας, καθώς η ζωή σας θα απελευθερώνεται από τους παλιούς δεσμούς του φόβου και θα αρχίσει να αισθάνεται τη δική της ισχύ. Μην παραλείψετε να προσεγγίσετε οτιδήποτε είναι δυνατόν και να συμμετέχετε με τους γύρω σας με αγάπη και φιλία. Με τον τρόπο αυτό, θα τροφοδοτείτε τις αλλαγές μεταξύ σας. Θα βρείτε ακόμα, τη δυνατότητα να αγαπήσετε εκείνες τις οντότητες των οποίων οι δράσεις και οι ιδέες δεν σας άρεσαν ιδιαίτερα.

Καθώς θα διαπιστώνετε, ότι δεν είστε οι ιδέες ούτε οι ενέργειές σας, θα είστε σε θέση να διακρίνετε περισσότερο τη διαφορά στους άλλους Επίσης, ότι ο καθένας, στην πραγματικότητα είστε μια μοναδική και απαραίτητη πτυχή της συλλογικής συνείδησης. Το ποιοί είστε, κατά μία έννοια, θα προκύψει από το ποιοι είναι οι άλλοι, όπως ακριβώς η ζωή των κυττάρων στο δάχτυλό σας εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής των κυττάρων στην καρδιά σας.

Η συνείδησή σας θα επεκτείνεται μέχρι το σημείο που θα βλέπετε αυτό και πολύ, πολύ περισσότερα. Είστε στα πρόθυρα της ανάκτησης της ευαισθητοποίησης που χάσατε πολλές χιλιετίες πριν. Θα μπορείτε επίσης να κινήστε έξω από την «ευαισθητοποίηση» του περάσματος του γραμμικού χρόνου. Αυτή τη στιγμή σας φαίνεται ότι ο χρόνος επιταχύνεται, ακόμα και ότι είναι εκτός ελέγχου σας. Υπομονή, θα τα διαχειρίζεστε ευκολότερα αυτά τα ασύλληπτα προτερήματα, όταν θα έχετε φθάσει στην απερίγραπτη κατάσταση του «χρόνου μηδέν».

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρόκειται να αλλάξουν σ’ εσάς. Όμως κανείς δεν έχει πραγματικά αντιληφθεί στο σύνολό της αυτή τη στιγμή. Εν τούτοις, είναι σχεδόν επάνω σας, γι’ αυτό απλά διατηρήστε την πρόοδό σας, την πρόθεσή σας, και το μεράκι σας για τον εαυτό σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Σας αγαπάμε ειλικρινά και συνεχίζουμε να βαδίζουμε μαζί σας. Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλημέρα.


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation