Tuesday, November 6, 2012

6 Νοεμβρίου 2012 Ron Head«Αισθάνεστε την ενέργεια της ημέρας; Αυτή είναι μια ημέρα Ελπίδας»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΣήμερα θα σας δώσουμε ένα μήνυμα διαβεβαίωσης και υποστήριξης. Αυτή την ημέρα ο λαός των ΗΠΑ θα δείξει στον κόσμο, και μεταξύ τους, πώς επιθυμούν να είναι το μέλλον τους. Γνωρίζουμε ότι κάθε ένας σας, επίσης, τους υποστηρίζετε στις καρδιές σας. Οι εργάτες του Φωτός ανά τον κόσμο σας, περιμένουν τα αποτελέσματα κρατώντας την ανάσα τους μέσα στις προσευχές τους.

Αγαπημένοι μας, αντί να κρατάτε την αναπνοή σας, αναπνεύστε βαθιά και να στείλετε την πρόθεσή σας για το νέο κόσμο μέσα από την συνείδησή σας, στη συλλογική συνείδηση. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια ψηφοφόροι αυτή την ημέρα που διακατέχονται από πρόθεση να μην συχνάζουν σε εκείνες τις αγγαρείες, αλλά να βρίσκονται στην εν λόγω συνείδηση. Κρατήστε χώρο στις καρδιές σας για τη νέα αυτή εκδήλωση όπου το φως θα αναλάβει το σπουδαιότερο ρόλο του στη διακυβέρνηση της εν λόγω γης.


Αυτή την ημέρα πολλά θα ξεκινήσουν που εκκρεμούσαν από καιρό. Τώρα είναι η ώρα. Τώρα είναι η δική σας ώρα. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αναζητάτε ευκαιρίες κάθε μέρα για να μιλήσετε ή να κάνετε κάτι που θα ανυψώσει το φως στον κόσμο σας. Ανακαλύψτε κάτι μεγάλο ή μικρό. Δεδομένου, ότι δεν βλέπετε, ακόμα τώρα, αρκετά μακριά, δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζετε τι μπορεί να προκαλέσει μια μικρή λέξη ή μια πράξη σας. Αλλά με τον καιρό θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε τα αποτελέσματα από τις αιτίες που θα σας προσεγγίζουν. Ίσως να σας βοηθήσουν να αναλάβετε τις τεράστιες επιπτώσεις που είναι πέρα από την διορατικότητά σας. Αυτό δεν απέχει τόσο από την αλήθεια, σε τελική ανάλυση.

Νιώθετε την ενέργεια αυτής της μέρας; Πρόκειται για μια ενέργεια της ελπίδας. Είναι τεράστια και αυξανόμενη. Προσθέστε την σε αυτό, θα το κάνετε; Ψηλαφήστε με την αγάπη και την πρόθεσή σας.

Το άνοιγμα της πύλης 11/11 έχει αρχίσει να διευρύνεται. Με τρόπο, ας περάσουμε μέσα από αυτή με ανοιχτά τα μάτια και με το τραγούδι στις καρδιές μας. Θα μιλήσουμε ξανά πριν από εκείνη την ημέρα.

Καλημέρα, αγαπητές καρδιές. Είναι... υπέροχη μέρα!

Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation