Sunday, November 18, 2012

18 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Σας εκτιμούμε μέσα από τις καρδιές μας για την δύναμη και την αποφασιστικότητά σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Βλέπουμε ότι σήμερα έχουμε ένα περίεργο μείγμα προσωπικών ενεργειών για να συζητήσουμε μαζί σας. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε αυτό που θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε μόνο μια ανάπαυλα ή μια παύση. Μερικοί αναρωτιούνται από πού προέρχεται όλη αυτή η ξαφνική αρνητικότητα. Κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να αισθάνονται, σαν να πορεύονται ολοταχώς σε μια εξελικτική ανηφόρα. Φίλοι μου, όλα ανήκουν στην ίδια περίπτωση με μια ποικιλία συμπτωμάτων. Θα μπορούσατε αν θέλατε μεταφορικά, να τους δίνατε την εξήγηση , ότι ενδεχομένως όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι παρόμοια;


Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στην κατάσταση, σαν να είστε ένα άτομο που πακετάρει και ετοιμάζεται να αποχωρήσει για ένα μακρινό ταξίδι. Τι συμβαίνει αναπόφευκτα εκείνη τη στιγμή; Μπορείτε να σωριαστείτε στην αγαπημένη σας καρέκλα και να πείτε, «Ουφ! Τελείωσε και αυτό». Αυτό θα μπορούσε να είναι μια παύση. Ίσως να ξεκινήσατε λίγο αργά και θα έπρεπε να τρέχετε γύρω-γύρω, αρπάζοντας τα πράγματα της τελευταίας στιγμής. Ή που ίσως θα μπορούσατε να είχατε ήδη πακετάρει και να ρίχνετε μια ματιά γύρω σας ελέγχοντας κάθε δωμάτιο για πράγματα που είχαν ξεχαστεί καθώς επίσης να ψάχνετε να δείτε τι ίσως, θα μπορούσατε να αφήσετε έξω από την βαριά τσάντα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνετε ενεργειακά αυτή την χρονική στιγμή. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας ανησυχώντας για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε αυτή την παύση σας, ελαφρύνετε το φορτίο σας, ή δώστε βάση τον εαυτό σας.

Ένα άλλο θέμα που θα θέλαμε να μιλήσουμε σήμερα, είναι η αυξανόμενη κινητικότατα που έρχεται με την 22α του μηνός για να συνδυαστεί με τις ενέργειες του διαλογισμού. Τα αποτελέσματα αυτών των εκδηλώσεων έχουν κάνει άλματα μέσα στο απέραντο φάσμα της αγάπης και του φωτός στον όμορφο πλανήτη σας. Καλούμε όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία εκείνη την ημέρα να αναζητήσετε και να ενταχθείτε σε μια ομάδα διαλογισμού. Στη χώρα μας, θα είναι αργία. Θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να εορτασθεί η ημέρα των ευχαριστιών;

Στη συνέχεια, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προετοιμάσετε τον εαυτό σας για την προσέγγιση της 12/12 πύλης.

Στέλνουμε τον καθένα από εσάς, αυτή την στιγμή, την άνευ όρων αγάπη μας, και σας εκτιμούμε μέσα από τις καρδιές μας για τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη περίοδο των διακοπών σας καθώς διανύετε το τέλος αυτού του κόσμου της δυαδικότητάς σας και αρχίζετε να χτίζετε ένα λαμπερό όμορφο κόσμο της ενότητας που για τόσο πολύ καιρό επιθυμούσατε.

Ίσως οι καρδιές σας να γνωρίζουν ότι το ειρηνικό σας έργο θα τελειώσει καλά. Καλή σας μέρα, αδέλφια μας. Θα μιλήσουμε και πάλι.

Ronald Head.

Μετάφραση: Βούλα

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Κανάλι: Ron Head


Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation