Tuesday, November 13, 2012

13 Νοεμβρίου 2012 Ron Head


«Εσείς αλλάζετε τον κόσμο»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΕίναι σχεδόν περιττό να σας επισημάνουμε ότι η σημερινή έκλειψη θα ενισχύσει τις ενέργειες εκείνες που θα σας προωθήσουν σε όλο και ανώτερες εκδοχές του εαυτού σας. Ίσως, μερικοί από εσάς να μην έχετε παρατηρήσει ακόμη την μεγάλη αλλαγή στον εαυτό σας, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις και συστάσεις.

Κατ 'αρχάς, ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι, επειδή κατά την γνώμη μας, δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί πολλές περιπτώσεις από την πλευρά μας, σας αντιμετωπίζουμε όπως είστε, διότι ακόμη δεν είστε σε θέση να μας αντιληφθείτε. Βλέπουμε το φως που εσείς ακόμη δεν μπορείτε να δείτε, βλέπουμε πρόσωπα σε επίπεδα και διαστάσεις τα οποία δεν έχουν εκδηλωθεί στην τρισδιάστατη ευαισθητοποίησή σας. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση θα είναι σύντομη.


Τώρα, υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορούμε θα σας βοηθήσουμε στο να γίνει μικρότερη η φαινομενική αναμονή; Λέμε φαινομενική, διότι στην πραγματικότητα η αλλαγή συμβαίνει ήδη. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι μια συντόμευση του χρόνου, αλλά μια επέκταση της συνείδησης. Δεν σας φαίνεται ότι αυτό είναι λογικό, αγαπητοί μου; Εμείς δεν εισάγουμε εδώ νέες ιδέες. Γνωρίζετε ήδη αυτές τις καταστάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά σας επισημαίνουμε, ότι αυτά που εφαρμόζονται στην τρέχουσα κατάστασή σας, μπορούν να δημιουργήσουν μέσα σε ημέρες, αυτά που ίσως στο παρελθόν να διαρκούσαν ολόκληρες ζωές. Πρόκειται για μια μάλλον σύντομη λίστα, που πολλοί από εσάς ίσως θελήσουν να απαξιώσουν αυτές τις συστάσεις. Δεν έχει σημασία, οι οδηγοί σας, οι άγγελοί σας, και οι ανώτεροι εαυτοί σας, θα σας συνδράμουν ούτως ή άλλως. Αλλά σε περίπτωση που βιάζεστε ... και εμείς χασκογελάμε εδώ, γιατί γνωρίζουμε ότι πάντα θα βιάζεστε ... ίσως να θέλετε μια λίγο περισσότερο μικροσκοπική έμφαση σε αυτά τα πράγματα.

Χρησιμοποιείτε κάθε σας ευκαιρία στο διαλογισμό; συλλογίζεστε, οραματίζεστε, και προσφέρετε τις ειλικρινείς προσευχές σας; Εννοούμε την αίσθηση της προσευχής μέσα από την καρδιά σας, δεν εννοούμε κάτι που έχετε απομνημονεύσει. Οραματίζεστε την αναπνοή σας μέσα από το τέλειο φως του Δημιουργού, να εισέρχεται από το τσάκρα της κεφαλής σας και στη συνέχεια να προχωρεί προς τα κάτω, μέσω του συστήματος των τσάκρα σας σε ολόκληρο το σώμα σας; Παρατηρείτε το φως στη συνέχεια να περνά κάτω και να αγγίζει τον ίδιο τον πυρήνα της ευλογημένης Γαίας σας; Στη συνέχεια κοιτάζετε βαθιά μέσα την καρδιά σας, και ζητάτε να γίνουν οι εσωτερικές αλλαγές που θέλετε; Δουλέψτε με αυτό τον τρόπο και τότε θα σας γίνει μια ανευ όρων αλματώδης πρόοδος. Ζητήστε να ενσωματωθεί μέσα στην ύπαρξή σας το Νέο με άνεση και χάρη…. Ζητήστε με την αίσθηση της καρδιά σας, αυτά που εσείς κρίνετε σημαντικά για τον ευατόν σας και όχι για εκείνα που έχετε κάνει αποδεκτά ως επιθυμητά απ’ έξω. Στη συνέχεια, αγαπητοί μου φίλοι, όπως σας έχουμε πει επανειλημμένως στο παρελθόν, βγείτε από την δική σας πορεία και επιτρέψτε τους να συμβούν. Επιτρέψτε μας, και δώστε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να κάνετε αυτές τις αλλαγές και να περιμένετε θαύματα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν σας απασχολεί το αποτέλεσμα. Αυτό θα σταματήσει τα συνεχιζόμενα συναισθήματά σας ότι αν "Είμαστε εκεί ακόμα ή δεν είμαστε;", "Οχ δικό μου, εγώ πρόκειται να κάνω λάθος, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί." Εσείς δεν κάνετε κανένα λάθος. Εσείς αλλάζετε τον κόσμο.

Δώστε στον εαυτό σας μια μικρή πίστωση χρόνου, εμείς σας προσφέρουμε την επιτυχία μιας τεράστιας επιχείρησης. Ο Δημιουργός σας δεν θα μπορούσε να σας εντάξει σε μια τόσο δύσκολη θεϊκή αποστολή, χωρίς να είχε εξασφαλισμένο τον ερχομό σας, δεν νομίζετε; Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να είναι τα θεϊκά όντα που πραγματικά είστε.

Πορευόμαστε μαζί σας κάθε στιγμή και σας προστατεύουμε σε κάθε σας βήμα. Παρακαλούμε αισθανθείτε την παρουσία μας και ζητήστε τη βοήθειά μας κάθε φορά που τη χρειάζεστε.

Θα μιλήσουμε και πάλι αγαπητοί μου μου. Καλημέρα. 


Κανάλι: Ron Head

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation